Žijte skutečné životy jako PRAVÍ CELISTVÍ

23.08.2011 11:27

 

SOLARA - SURF REPORT PRO SRPEN

Restart Skutečných Životů
Výňatek ze surfreportu od Solary na srpen 2011

 

Myšlenkou další Aktivace 11:11, která se uskuteční 11.září je ŽÍT SKUTEČNÉ ŽIVOTY JAKO PRAVÍ CELISTVÍ. Přináší nám zkušenost, která nám pomůže žít naše skutečné životy. Nejprve se musíme zbavit všeho, co již není pravdivé. Jakákoli oblast v našich životech, která je falešná, nebo založená na kompromisu se stává zřejmou. Objevují se nevyřešené problémy, či už menší nebo ty větší. Jsou to ty dlouhodobé záležitosti, ke kterým jsme se nestavěli upřimně, ale místo toho jsme je zametli pod koberec.

 

Nové Skutečné Životy jsou mnohem víc než jen změna vnějších okolností; stávají se úplně novým způsobem života. Když začneme žít naše Nové Skutečné Životy, máme úplně nové vnímání toho, kdo jsme, proč jsme zde, co je opravdu důležité, jak se chováme k ostatním, co je skutečné a jak žijeme svůj život.

 

Hlavním tématem je otázka rozdělených životů. Mezera mezi našimi Skutečnými životy a duálními životy je často nepříjemná a bolestivá. Někteří z nás se stále snaží žít dva životy. Máme tu ten "normální" život naší práce a rodiny a pak náš poněkud tajný život, Kdo ve Skutečnosti Jsme. Máme obavu vložit Toho, Kdo Jsme do našeho starého života, bojíme se, že pokud to uděláme, naše staré životy rozbijeme. Na co často zapomínáme je, že všechny falešné aspekty v našich životech jsou již v procesu rozpadu, či už to chceme nebo ne.

 

Pokud budeme pokračovat každý den v opakování tohoto starého vzorce rozdvojených životů, dovolujeme naši energii, aby byla oslabována a ředěná. Životy, které nejsou založené na Skutečnosti nás oslabují. Omezujeme naši kreativitu a potlačujeme naplnění našeho skutečného potenciálu. Nemůžeme již nadále žít dva rozdílné, odlišné životy, dvěma způsoby dělat věci, dvěma způsoby se chovat k ostatním a mít dvě osobnosti. Tento stav není zdravý a přináší do života stres.

 

Problém rozdělených životů bude i nadále sílit, dokud nenecháme odejít náš starý život, nebo nesloučíme oba životy do jednoho. Můžeme je spojit dohromady tím, že vstoupíme do naši starých životů jako Praví Celiství. Můžeme udělat všechny naše části života autentickými a poctivými. Můžeme plnit všechny životní situace s naši přirozenou autoritou a poslouchat vedení našeho srdce za všech okolností.

 

Srpen začal silným výbuchem a přílivem čerstvé energie. Nastalo silné zrychlení Nového a Skutečného. Někteří z nás měli pocit, jako bychom byli vystřeleni z děla. Současně, jako by praskla hráz a mnoho elementů, které v ní zůstalo uvízlých bylo vypuštěno. Vzduch kolem nás praskal elektřinou nabitých změn a čistil cestu pro vložení Nečekaných okamžiků. Teď, když stojíme jako Praví Celiství, vše je možné.

 

Vstupem do měsíce srpna procházíme velkým portálem do úžasného Nového Prostředí, zatímco se mnoho dveří za námi uzavírá. Některé z těchto zavírajících se dveří jsou zřejmé, zatímco jiné nás překvapují, jelikož jsme vůbec neočekávali že se zavřou. Objevuje se nový smysl pro uzavření těchto dveří, který zde předtím nebyl.

 

 

 

Před námi se otevírá zcela nové prostředí vyplněné  novou energií a nadšením. Cestujeme nejenom na nové trati, ale ve zcela jiném frekvenčním pásmu. Někteří z nás začali žít své Skutečné životy!

 

Nové Skutečné Životy nás ponoří hlouběji do Vyšší Reality. JE TO KOMPLETNÍ VYNULOVÁNÍ VŠEHO, CO JSME SI MYSLELI ŽE VÍME. Tyto změny jsou tak hluboké, jako bychom obývali novou planetu. Mění se to, co vidíme kolem sebe, co cítíme, co si myslíme, mění se naše vztahy k ostatním, mění se naše chování, způsob jakým věci děláme. Řídíme se kombinací Vedení našeho Srdce s otevřeností a odvahou jít s chutí po nových zážitcích do Neznáma .

 

Součástí našeho zaměření teď je dokončení čehokoli, co je stále nevyřešené. Zároveň přichází z nečekaných směrů Nové do našich životů. Některé situace, které vstupují do našich životů vypadají jako kopie starých věcí z minulosti, ale když se na ně podíváme očima Pravého Celistvého, vidíme, že jsou zcela nové. Učím se, že  když se objeví situace, která mi připomíná něco minulého, není vždy tou, která se zdá že je, pokud se s ní setkám s otevřeností, upřímnosti a pravdivostí. A protože svět se značně mění, je potřeba si uvědomit že tyto hluboké změny ovlivní mnoho starých situací, když k nim přidáme komponent Novoty. Když se setkáme se starou situací jako Praví Celiství, osvobodí nás to z našich starých úsudků. Převrátí to naruby naše staré vnímaní a umožní Novému, aby mohlo vstoupit s výbuchem svěžesti.

 

Často se věci nedějí, jak se očekává a přesto se obrátí v něco lepšího než bychom čekali. Roztroušené prvky se najednou sejdou úžasným způsobem. Objevíme věci, které jsme hledali dlouhou dobu. A to zjištění je snadné.

 

Je načase vstoupit do zcela Nového Světa. Nejedná se o novou kapitolu staré knihy, je to úplně nová kniha. Je to  zlepšený stav bytí, kdy se nacházíme v centru rozšířeného TADY A TEĎ. To nám umožňuje vypořádat se s mimořádně rychlým tempem. Masivní, bezprecedentní změna je všude kolem nás. Od této chvíle už nic nebude stejné jako dřív.

 

Překlad: Petra Svarinská

 

Solařin kompletní  Surf Report na Srpen 2011 a týdenní update je k dispozici v Angličtině, Němčině,Maďarštině, Portugalštině, Ruštině a Španělštině na stránce  https://www.nvisible.com

—————

Zpět



Pagerank změřil www.CZIN.eu