Vyberte si svou cestu, svůj směr

15.07.2011 00:05

SOLARA- SURF REPORT PRO ČERVENEC

VÝBĚR NAŠEHO SMĚRU

 

Červenec je měsíc velkých rozhodnutí, které budou mít obrovský dopad na budoucí směrování našeho života.  Musíme si moudře vybrat a naslouchat našemu vnitřnímu vědění jako Praví celiství, protože před námi stojí obrovská příležitost. Pokud se rozhodneme sledovat stopu , otevřeme se pro zcela nové zážitky, pro nové lidi v našem životě, nové oblasti mistrovství. Zvolíme skok do neznáma bez viditelné záchranné sítě.

 

Pokud se rozhodneme zůstat ve starých kolejích, může to být také to správné pro nás. Bude jenom záviset na tom, zda jsme se tak rozhodli z hlouby našeho srdce, nebo z obavy a nejistoty. Rozhodneme-li se vědomě jako Praví Celiství zůstat ve stejné dráze, pak budeme ve stavu: SPRÁVNÝ ČAS - SPRÁVNÉ MÍSTO.  Ale pokud bychom udělali naše rozhodnutí na základě nejistoty a strachu, možná časem zjistíme, že nás naše stará jistota záhy opustí.

 

Pokud se rozhodneme posunout náš život na novou trať, budeme muset také zvolit, které vagóny vezmeme s sebou. Můžeme také skončit s kratším vlakem, který může jezdit mnohem rychleji. Totéž platí, pokud se vědomě rozhodneme pokračovat v naší současné trati. Nemusíme odstranit žádné vagóny i když brání našemu postupu. Můžeme vyčistit vagóny, které pokračují s námi dál, a připravit je pro nové lidi, kteří se k nám brzy připojí.

 

Mnoho lidí se zastaví, jak budou čelit závažným rozhodnutím v červenci. Někteří můžou propadnout panice jak opouští své staré životy, protože je to pro ně to, co dobře znají. Někteří se mohou cítit nepříjemně, nejistě. Někdo by mohl být nostalgický v tom, co se chystá opustit, i když ví, že by nebyl spokojen ani naplněn v tom starém. Každý ví, že když se pohne kupředu, na novou trať, tak už není cesty zpět tam jak věci bývaly. Ani dolů - Ani zpět.

 

Co mnoho lidí zatím neví, je , že neodjíždíme z našich starých životů, ale že naše staré životy nás opouští. Změny jsou všude kolem nás. Staré světy jsou zdrcující jednoduše proto, že dosáhli svého času dokončení.

 

V červenci, cokoli, co zadržujeme, co nás oslabuje , nebo nás dělá malými a všechny situace, které nám brání žít jako Praví Celiství, vše dosáhne svého kritického bodu. Tím se vytvoří velké nepohodlí, dokud se s tím nevypořádáme.

 

Během čekání na železniční točnu, možná pocítíme hluboký smutek a pocit beznaděje. Můžeme mít pochybnosti, jestli dokážeme vytvořit nový pravý život. Když se dostaneme na místo, kdy se cítíme nespokojeni se vším, tak jsme dosáhli bodu zlomu. Situace se stane neudržitelnou tam, kde se budeme nacházet. Když se to stane, je užitečné dovolit si cítit extrémní potíže a využít tuto příležitost rozloučit se s naší starou situací.

 

Mnoho lidí se bojí spálit mosty za sebou, ale pokud to uděláte, požene vás to vpřed rychleji. Pokud spálíte mosty starého života, staré koncepty, staré role a definice, své bezpečné sítě, pak můžete pokračovat bez omezení, na které jste byli zvyklí. Tyto staré podpůrné systémy vás nyní opouští a cítíte se v pohodě i bez nich.

 

 

Naše místa v našich starých životech nás držely v určitých rolích, o které jsme se opírali. Opírali jsme se o tyto dualitou založené berle, které definovaly, kdo jsme. Pokud by staré okolnosti byly hladce nahrazené novými okolnostmi, pak by berle nebyly odstraněny, ale nahrazeny novými. To neposílí naší Pravou celistvost v nás.

 

Jestliže necháme jít naši starou bezpečnou, podpůrnou síť a očekáváme novou bezpečnou síť, která vypadá přesně stejně, budeme zklamáni. Totéž platí, pokud opustíme práci až když si najdeme novou práci.

 

Ne, tak to nefunguje. Naše nová bezpečná sít, je Žít svůj Skutečný Život jako Pravý Celistvý .

 

Dostáváme možnost úpravy na míru - nové situace a příležitosti, které jsou to, co nejvíce potřebujeme.

 

Tato přechodná zóna mezi starým a novým, je čas k posílení Pravé Celistvosti, která je silná jen bez berlí nebo definic. Můžete ji poznat, aniž by tyto staré definice a role rozhodovaly a prováděly činnosti, které vyvěrají z její jádra bytí. Úkolem je cítit jako Pravý Celistvý i když není nic mimo nás, co to podpoří.

 

V našem novém životě, náš způsob života je naprosto odlišný. Nenahrazujeme jen starou práci novým pracovním místem nebo starý karmický vztah novým vztahem. Je tam něco zcela nového, co nyní přichází. To opravdu není jen Nová krajina, ale Nové paradigma.

 

Učím se to v mém novém životě v Peru. Dříve, když jsem šla z mého domu na trh ve městě, tak jsem se během chůze ponořila do svých vlastních myšlenek. Tady je to jiné. Od chvíle, kdy otevřu dveře svého domu na pěší ulici ven, dobrodružství začíná! Musím být stále při vědomí. Dívám se všude kolem sebe a pozdravím každého člověka, procházím s láskou a úctou. Pokud potkám někoho, koho už znám, zastavím, potřesu rukou, políbím na tvář, vedu malý rozhovor, políbím na tvář znovu, pak jdu dál.

 

Jedna z mých částí starého mistrovství je nástroj komunikace. Zde svůj dobře vyvinutý nástroj pro komunikaci neuplatním, protože nemluvím plynně španělsky. Ale můžu jít ven jako Pravá Celistvá a ztělesňovat LÁSKU ČISTÉHO SRDCE. Mohu sloužit své vesnici tím, že jsem Posvátná Pagoda. A to mně moc naplňuje.

 

Červenec je přechodný měsíc, který nám dává příležitost k hloubkovému čištění. Musíme vypustit staré chování z těch nejvíce skrytých míst.

 

Některé z nich jsou staré závislosti, o kterých víme, že jsou pro nás špatné, ale nedokážeme je nechat jít. Pokud se jich budeme i nadále držet a poneseme si je do naších nových životů, vyjdou ven a pokoušou nás. Mohou zničit hodně z pokroku, který jsme udělali. Existuje mnoho prvků z našeho starého života, které můžeme vzít s sebou, ale jsou zde i některé, kterých se musíme absolutně vzdát.

 

Jeden velice účinný způsob, jak projasnit svou bytost od všech starých definic, pojmů, názorů, emocionálních zbytků, astrálních háčků ze starých vztahů, strachů, nejistot, obav, beznaděje a dualitou založených způsobů jak dělat věci, je stát jak vysoký Aslan, mocný Zlatý Okřídlený Lev. Aslaní Srdce obsahuje milion Sluncí a vyzařuje je z vás. Vložte všechno nepravdivé, co je ve vás a vašem současném životě do středu svého Aslandského srdce a nechte spálit v mohutném žáru Lásky.

 

Můžete to udělat kdykoliv cítíte , že vás ovládají vaše staré emoce.

 

Čím víc můžeme pouštět minulost, tím víc můžeme přijímat nové.

 

Čím víc se můžeme zbavit našich starých způsobů, jak dělat věci, tím dříve přijdou nové způsoby, jak jít dál.

 

Čím více se můžeme pustit z našich dualitou založených  chování a přesvědčení, tím dříve budeme moci plně být Pravými Celistvými.

 

Čím více otevřeme naši mysl, tím více se budeme moct učit.

 

Čím více se osvobodíme z našich starých konceptů, tím dříve budeme vidět, co se doopravdy děje.

 

Čím více nemáme strach, tím více přijímáme neznámé.

 

Čím více se stáváme přirození, tím více můžeme demonstrovat naše skutečné mistrovství.

 

Čím více otevřeme naše srdce, tím více lásky cítíme.

 

Nastává definitivní dokončení starého, které tam předtím nebylo. Nemůžeme  nechat otevřené všechny naše možnosti, jak jsme byli doposud zvyklí. Jsou zde pořád ještě staré únikové cesty, které nyní musí být uzavřené aby nám nedávali možnosti. To nás nesmírně osvobodí a umožní nám větší mírou obývat rozšířené Tady a Teď.

 

V červenci budeme dokončovat staré situace, tím ,že z nich odejdeme nebo je přeneseme na novou úroveň. Strhneme všechny vrstvy naši staré kůže, dokud nezůstane nic, než pravdivost. Mnozí z nás v sobě nesou staré přesvědčení, že demontovat staré způsoby bytí, je něco, co je těžké udělat, nebo že pro ně nebude potřebná podpora. Energie tohoto přechodného měsíce Července nás podporuje tím, že nám pomáhá vytlačit z nás tyto nepravdivé energie.

 

Na co čekáme? Jestliže jste nešťastní kde jste, pak se přesuňte. Nečekejte na "oživení" trhu s nemovitostmi , které může trvat i několik let. Nečekejte, až budete mít dost peněz v bance, protože banky můžou selhat. Pokud nenávidíte svou práci, pak vytvořte novou, která vás naplňuje. Každý z nás může opustit Zemi  každou sekundu, teprve pak zjistíme, jak hloupé bylo, nevypořádat se s našimi obavami a nejistotami, než-li skočit přímo do našich Nových skutečných životů.

 

Nejenže volíme náš nový směr. My volíme naše skutečné Já. Rozhodujeme se být v souladu s naším vědomím srdce. Volíme být Pravými Celistvými žijícími své Skutečné životy.

 

Co opravdu chceš dělat?

 

Kde bys chtěl žít?

 

Co bys chtěl dělat za práci?

 

 S kým by si chtěl žít?

 

Co je pro tebe nejdůležitější?

 

Jaké prvky chceš mít ve svém novém skutečném Životě?

 

Co tě probouzí s velkým úsměvem na tváři?

 

 Co máš rád ty?

 

S čistou srdeční láskou

 

Solara

 

Překlad: Petra Svarinská

 

 

  

—————

Zpět



Pagerank změřil www.CZIN.eu