Vierka - dotaz z 30.3.2011

30.08.2011 19:02

 

Jméno: Vierka

Text: 
Mila Majka, dnes som sa dostala na stranku cesta k me dusi, velmi som vam za nu vdacna...Mam na vas prosbu, rada by som sa dozvedela nieco o sebe, 
stale sa hladam, neviem sa nastartovat, viete mi prosim poradit.?
dakujem Vám za odpoved
Vierka
 

Odpověď:

Milá Vierko,

Jsem ráda, že jste se na mé stránky dostala a že se vám líbí. Děkuji za váš projev vděčnosti.

K vašemu dotazu:

Jste úžasná žena, která nemá problém komunikovat a když si něco usmyslíte, tak to zkrátka dotáhnete do konce, ať to stojí, co to stojí.

Současné období je pro vás obdobím konfrontací a zkoušek všeho, co jste se dřív naučila a vzala za své. Vaši blízcí i přátelé vás žádají o pomoc, ale je to i o tom, že byste se neměla bát požádat o pomoc také vy je, pokud ji potřebujete. Žádat o pomoc není projev slabošství, ale zdravé vůle žít. S těmito zkouškami také přicházejí pocity typu – jsem dost dobrá, dělám to či ono správně, jdu správným směrem? Odpovědi na tyto otázky vám dá vaše srdce. Tam hledejte odpověď na to, zda to co děláte – např.zaměstnání – je práce, kterou děláte s láskou a souzníte s ní.

 

NIKDO A NIC VÁS NEMŮŽE DONUTIT, ABYSTE DĚLALA VĚCI, KTERÉ NECHCETE.

 

Důležité v tomto období pro vás, je také řešit vztahy. Některé najednou nefungují a nedávají tolik, co dříve. Nebojte se takové vztahy jednoduše pustit. Všichni procházíme „očistou“, kdy vše co je nefunkční a neharmonické odchází. Je to přirozený života běh. Není na místě udržovat vztahy proto, že se to sluší, někdo to očekává nebo že jednoduše oddalujeme jejich ukončení. Pustíte-li nefungující vztahy, otevřete prostor pro vztahy nové – nové přátele, kolegy….

 

Jste velmi odvážná, Vierko a v podstatě můžete  zvládnout cokoliv. Vaše aktivita je pro ostatní nepochopitelná a nakažlivá v tom dobrém slova smyslu. Netlumte ji. :-) Blízcí vás vyhledávají, protože jste citlivá a dokážete se dobře vcítit do jejich problémů. Máte jisté léčitelské schopnosti. Pomáháte ostatním a to vás naplňuje.

 

Vypadá to, jakoby v tomto roce ve vás dozrávalo nějaké rozhodnutí, týkající se vašeho duchovního života. Vy tomu říkáte, že se hledáte, ale v zásadě zkoušíte různé směry, ověřujete si, co niterně cítíte, co souzní s vaším srdcem, učíte se poslouchat svůj vnitřní hlas a intuici. Takto by to mělo probíhat až do vašich narozenin příští rok. Po nich to, co ve vás nyní zraje, uskutečníte. Takže vás čekají mnohé změny a někdy až překvapivé.  S vervou vám vlastní se vrhnete na studium vybraného duchovního směru. Více rozvinete svou intuici a začnete se řídit jejím vedením. Budete spokojená a vyrovnaná a aktivní.

 

Milá Vierko, startujeme! Krásně se duchovně probouzíte a jakmile si to plně uvědomíte, začnou k vám přicházet ti správní lidé, příležitosti i nové prožitky a vy rozkvete jako nádherná květina. Obavy odložte, jsou jen iluzí, kterou si sami vkládáme do cesty. Vykročte už. Držím vám palce a přeji jen dobré. Kdykoliv jsem tu, abych vás podpořila a pomohla radou.

 

S Láskou Majka Riama

—————

Zpět



Pagerank změřil www.CZIN.eu