Uvolněte a pusťte vše, co není pravdivé!

26.07.2011 14:09

SOLARA- SURF REPORT PRO ČERVENEC

VÝBĚR NAŠEHO SMĚRU

                                                                                                 update info                 

 

 

Stále pociťujeme účinek zrychlené energie.

 Z několika směrů přichází příliš mnoho věcí, které ještě potřebujeme udělat, i když se zdá, že se nic neděje. Někdy se věci pohybují tak rychle, že se ponoříme do hlubokého ticha,kde se stěží můžeme pohnout.

 

Je to podobné, jako když se dostaneme do stavu přerušované animace, jsme plně vědomí, ale zcela v klidu. Je pro nás lepší být uprostřed v rozšířeném Tady a Teď. Tento stav klidu nám umožní vypořádat se s tímto mimořádně rychlým tempem.

 

Změna je ve vzduchu. Masivní, bezprecedentní změna. Mnozí z nás ji můžou cítit. Je to jeden z těch pocitů, kdy víme, že  "Od této chvíle už nebude nic stejné".

 

 A to je pravda. Energie těchto životních změn je tak silná, že nás dostává do stavu Kvantové hloubky.

 

11.září se uskuteční další aktivace 11:11 .

 

Její hlavní myšlenka ŽÍT SKUTEČNÉ ŽIVOTY JAKO PRAVÍ CELISTVÍ nám vynese na povrch zkušenost, která nám pomůže zajistit soulad abychom mohli žít své Skutečné Životy. Zní to velmi pozitivně a mnoho z nás si to již dlouho přálo. Jedním z kroků, které je potřeba udělat, je uvolnit vše, co není pravdivé.

 

A to nemusí být zrovna tak zábavné. Všechny oblasti, kde sami sobě, nebo jiným lžeme budou stále více zřejmé.

 

Otázka rozdělení života je zvýrazněna právě teď. Jedná se o bolestivou propast mezi našimi skutečnými životy a našimi falešnými životy.

 

Někteří z nás ještě stále žijí dva životy.

 

Máme tu "normální" život: naši práci a rodinu a náš poněkud "tajemný" život, kdo skutečně jsme.

 

Máme strach projevit naše Skutečné Já v našich starých životech, protože pokud bychom to udělali, rozbili bychom naše staré životy. Pokud budeme následovat tento starý model života, bude každým dnem naše energie ustupovat a oslabovat.

 

Omezíme naši kreativitu a potlačíme naplnění našeho potenciálu. Nemůžeme nadále žít dva životy dvěma způsoby, mít dva způsoby jak řešit vztahy s ostatními a mít dvě osobnosti. Tento stav není příliš zdravý a přináší spoustu zbytečného stresu.

 

Problém rozdělených životů bude i nadále silnější, dokud se nevzdáme toho falešného, nebo oba životy nesloučíme v jeden. Můžeme je spojit dohromady tím, že budeme tím, kým skutečně jsme v našich starých životech. Můžeme mít všechny části našeho života, skutečné a poctivé. Můžeme plnit všechny životní situace s naší přirozenou autoritou a poslouchat naše vědění srdce za všech okolností.

 

Mnoho nových možností a nových směrů se nám otevírá právě teď. Již neexistuje odloučení, protože směřujeme ke sblížení našeho vnitřního a vnějšího života a slaďujeme naše falešné životy s našimi skutečnými.

 

Všechno, co vychází z nás, teď musí být pravdivé. Nemůžeme dovolit, aby nám staré situace bránili v naši Celistvosti. Nepotřebujeme být v rozpacích o tom, kdo skutečně jsme, nebo o tom, co je opravdu důležité pro nás. Je to mnohem méně komplikované prostě žít jeden život, který je reálný a pravdivý.

 

A tento nejhodnotnější a obdivuhodný úkol stojí teď přímo před námi ....

 

S láskou čistého srdce,

 

Solara

 

The NVISIBLE * 11:11

Rozsáhlá, transformační stránka, kde Neviditelné se stává viditelným

https://www.nvisible.com

Překlad: Petra Svarinská

 

 

  

—————

Zpět



Pagerank změřil www.CZIN.eu