Tzolkin - 9.6.2013

10.06.2013 10:09

TZOLKIN 9.6.2013 - 5 OC

 

BÍLÝ VEDOUCÍ PES

Oc / Ho - Jste součástí velkého, hlubokého a posvátného celku. To je důvod proč nikdo nemůže přijít o svoji vlastní důstojnost. Nikdo nemůže zabavit vaše vlastní myšlenky, nikdo nemůže vlastnit vaše srdce, nikdo nemůže nařídit falešné zákony vaší duši. Pokud jsou mnozí z nás odpojeni od sebe, je to jen proto, že jsme zapomněli, jaké je zpívat s druhými, jak naslouchat, jak mluvit bez souzení, srovnávání, falešných záměrů, nebo strachu. Nechte tyto staré obnošené vrstvy zemřít a vaše radostná mladistvá duše se vrátí zpět do vibrací života!

 

DNES JE DOBRÝ DEN TĚŠIT SE S RODINOU A PŘÁTELI

 

Láska může proměnit bolestné rány ve snesitelné zkušenosti - pod podmínkou, že dokážu milovat. Každé rozloučení, každou ztrátu i každé odloučení doprovází bolest, vzpoura a vnitřní odpor. Každou změnu, stejně jako smrt, doprovází tichý smutek. Dnes místo čekání se založenýma rukama na příchod bolesti začínám sám usmrcovat nepříjemné zážitky a uzdravovat od základů jejich příčiny. Teprve pak si uvědomím význam bolesti.

 

TRANSFORMACE

 

Získejte přístup k objektivní moudrosti, která - přistupujíc nestranně do emocionálních dramat – ve vás záměrně vyvolává nepříjemné pocity, abyste začali hledat cestu ven. Přestaňte se na sebe rozčilovat. Nehledejte viníky venku. Vyveďte svoje emoce z dramatu života do svobodně zvolené neutrální oblasti. Přijměte v pokoře vaše životní lekce a uzdravte jejich příčiny. Otevřete se kontaktu společníka osudu. Přijměte jeho pomoc.

 

Pocity, loajalita, přátelství…..

 

Dny Energie BÍLÉHO PSA pronikají do celého vašeho emocionálního těla a diagnostikují v něm téma LÁSKY. BÍLÝ PES vyvolává otázky lásky v partnerství, prosvěcuje pole pocitů v rodinném kruhu i v mezilidských vztazích. Jak dlouho Vědomí člověka nechápe lásku Vyšší Pravdy, tak dlouho se bude potýkat s milostnými závody a s hlubokým rozčarováním. Pokud se Vědomí člověka opírá o moudrost srdce, může brát i dávat lásku – miluje a je milován. Setkává se se souhlasem vnějšího světa, chce obejmout svět kolem ramen, je vysoce tolerantní, každý problém zkoumá z pozitivního pohledu znalostí. Jeho život se ubírá šťastně, přijímajíc všechny – nejen ty příznivé – situace. Nicméně každé rozčílení, či ustavičné negace, jsou důsledkem nedostatku lásky. Komu je toto pole energie blízké, měl by pečlivě zvážit zkušenosti zaregistrované ve Dnu OC. Dovolte spojit se se světelným světem BÍLÉHO PSA. Otevřete se radosti! ŽIVOT JE KRÁSNÝ!

 

5.VEDOUCÍ TÓN SMĚRU - SÍLA VEDENÍ

 

 

Jen lidská dlaň může otevřít brány do vnitřního Středu. Přehoupněte se přes hvězdná vrata, vzneste se vysoko a pronikněte do svého SRDCE. Otevřete zevnitř dveře vedoucí do STŘEDU, abyste po navrácení na Zem mohli překročit jeho práh. Pronikněte do vašeho Kristova Srdce. Co tam nacházíte? Vidíte NOVÝ POČÁTEK? Jaké jsou vaše záměry a jaké plány má vaše srdce? Jak vypadají vaše osobní vize z pozice vašeho Středu? Využijte jeho moudrost a vstupte na cestu vedoucí k pravdě – k poznání vaší Hvězdné Podstaty. Vyšší pravda je k nalezení na Zemi. Díky přijetí vašeho lidství a pozemského Bytí, najdete smysl i moudrost NOVÉHO Vyššího Bytí.Vraťte se do Středu a vneste více Světla do vašeho fyzického těla. Odkryjte světelnou stezku vycházející z vašeho Srdce. Pokud přestanete přemýšlet kým jste, nebo kým byste mohli být, stanete se pravdivým JÁ. Zůstaňte tichý a skromný. Nezabývejte se tím, co říkají ostatní.

 

VY JSTE STŘEDEM VAŠEHO VLASTNÍHO VESMÍRU !

VY JSTE MISTREM SJEDNOCENÍ VAŠEHO STŘEDU !

 

Tón PÁTÝ je autoritou Vlny – z této pozice vychází nejvážnější impulsy a obsah. PĚTKA symbolizuje CENTRUM KRISTA - spojující pořádek duchovní s pozemským řádem. Shromažďují se zde všechny síly, které budou potřeba k realizaci programu předznamenaného v dalším období. PĚTKA reprezentuje harmonický pořádek ve světě fyzické hmoty. PÁTÉ pozici připadá výjimečná role, – díky ní se stane možné uskutečnění aspektů vzorce příčin. Tón PÁTÝ představuje nástroj potřebný k plnění úkolů. I když se v tento den nejedná o žádné dramatické události, sílu PĚTKY mohou výrazně pocítit přecitlivělí lidé.

Výklad je přeložen z originálu Przewodnik i Klucz do kalendarza & Mayan Calendar Portal. Je vydán prostřednictvím www.mayskykalendar.blogspot.com. Lze jej v nezkrácené a neupravené podobě šířit nekomerčním způsobem pouze s tímto aktivním odkazem na tyto stránky a uvedenými zdroji, včetně celé této poznámky.

 

Výklad je přeložen z originálu Przewodnik i Klucz do kalendarza & Mayan Calendar Portal. Je vydán prostřednictvím www.mayskykalendar.blogspot.com. Lze jej v nezkrácené a neupravené podobě šířit nekomerčním způsobem pouze s tímto aktivním odkazem na tyto stránky a uvedenými zdroji, včetně celé této poznámky.

 

—————

Zpět



Pagerank změřil www.CZIN.eu