Tzolkin - 7.6.2013

07.06.2013 14:53

 

TZOLKIN 7.6.2013 - 3 LAMAT

 

ŽLUTÁ ELEKTRICKÁ HVĚZDA

Kan / Ox - Ačkoliv Lamat je typický příznivý den pro výsadbu nových semínek, nesourodé energie Ox vrhají kámen do křišťálové studánky hojnosti a růstu. To znamená, že dnes musíte vybírat semínka pečlivě. Stále máte silné a pozitivní energie na svojí straně, ale není zde žádná jistota, jak se den bude odvíjet – může dojít k pochybnostem, nejistotě o nějakém aspektu, akci, či myšlence, nebo můžete spustit určitý stupeň rizika. Klíčem k úspěchu je i nadále síla a sebevědomí řídit Lamat a vyhnout se cestě váhání Ox.

 

DNES JE DOBRÝ DEN PROSIT A DĚKOVAT ZA HOJNOST VŠEHO

Energie HVĚZDY násobí vše do hojnosti.

 

Vrozený sklon pro krásu mi tak dlouho bude hlodat smysly, až se rozhodnu vyhodit ze srdce staré bolesti, nenávist, zášť a staré vzpomínky. Dnes mám pocit touhy po dokonalosti a harmonii ve svém okolí a partnerském vztahu. Disharmonie, souzení a hodnocení lidí a událostí nepřináší lepší zítřky. Dnes prolomím samotu, podívám se po spřízněné duši a přestanu mluvit sám se sebou.

 

TRANSFORMACE

 

Otevřete se lásce. Pečujte o harmonii. Pronikněte do podstaty svého Hvězdného Semene.Vnímejte vztah s přítomností – svět je krásný a dobrosrdečný. Zůstaňte v harmonii přítomnosti se VŠÍM, CO JE A JAKÉ TO JE!

 

LAMAT …krása, dokonalost, disciplína….

 

Spektrum ŽLUTÉ HVĚZDY zkoumá všechno pod vlivem krásy a harmonie. V tomto pólu se shromažďují síly na kontrolu jakosti. LAMAT je jakási instance dokončující závěrečná shrnutí výsledků vašeho jednání.Všechno, co není dostatečně krásné, co se nenachází v harmonii s duchovními vzorci, bude zasláno zpět k opravě. Síla ŽLUTÉ HVĚZDY je absolutně neúplatná a poměrně zatěžující pro ty, kteří ještě nezahájili, ignorovali, nebo ukončili proces harmonizace života kolem sebe. Pro ty, kteří již mají tento proces ve velké míře za sebou, bude Den LAMAT velmi poučný – zvýší se pocit sebevědomí, spokojenosti se životem, stejně tak pocit zdokonalovat životní prostředí. V tomto Znamení se shromažďují síly zodpovědné za řád a pořádek. Dny LAMAT také pomáhají odstranit nedostatky v sociální oblasti a člověk začne cítit velkou úlevu, radost a spokojenost se životem. Lidem, kteří mají problém přinést do svého života řád a harmonii, se doporučuje, aby věnovali zvláštní pozornost Energii ŽLUTÉ HVĚZDY a dovolili jí vyrovnat způsobený nesoulad. Takže ti, kteří doposud nevěděli, že aspekty estetiky, řád, disciplína a vnitřní pořádek, jsou základním předpokladem pro vytvoření stabilní základny života, by se měli spojit s Energií LAMAT.

 

3.ELEKTRICKÝ TÓN PODNĚTŮ - SÍLA IMPULSU

 

TROJKA před vámi otevírá cestu do pozitivních změn a umožňuje vám navrácení do přirozeného toku života. Poslouchejte v sobě impuls, který vás dovede k NOVÉMU. Dovolte její síle ponořit vás do řeky života všeho, co je zdánlivě ztracené, oddělené, nepřístupné, nebo očím neviditelné. Pokud máte sklon být roztržitý, soustřeďte se na jednu zprávu, jeden případ konkrétní změny. Seberte sílu dát výraz pravdě. Přichází čas na velké mystérium, které se projeví prostřednictvím vaší osoby.

 

DOVOLTE VAŠÍ TVOŘIVOSTI VYJÁDŘIT SPIRITUÁLNÍ POVAHU

 

Impuls ZDROJE (•) mířící na ZEMI (••) spouští perpetum mobile Bytí. V TROJCE se rodí síla tvořivého Ducha. V Tónu ELEKTRICKÉM spočívá výchozí podnět Evoluce, neboli síla přinášející rozvoj. V souvislosti se spojením Pečeti Dne se stává vysoce kvalitní hnací silou v každé Vlně. Tón TŘETÍ dokončuje nezbytné opravy a připravuje programy určení. V odkazu na kalendářní Den s Tónem (•••) se objevuje velmi vysoká aktivita konání. Přímo ovlivňuje nervový systém, způsobuje hyperaktivitu, u citlivých jedinců neuralgii, nebo podobné příznaky. Na druhé straně působí na motoriku nervů, může vyvolat velký zápal do práce a tím přispět ke zvýšení produktivity.

 

Výklad je přeložen z originálu Przewodnik i Klucz do kalendarza & Mayan Calendar Portal. Je vydán prostřednictvím www.mayskykalendar.blogspot.com. Lze jej v nezkrácené a neupravené podobě šířit nekomerčním způsobem pouze s tímto aktivním odkazem na tyto stránky a uvedenými zdroji, včetně celé této poznámky.

 

—————

Zpět


Diskusní téma: Tzolkin - 7.6.2013

Nebyly nalezeny žádné příspěvky.


Pagerank změřil www.CZIN.eu