Tzolkin - 6.6.2013

06.06.2013 12:38

 

TZOLKIN 6.6.2013 - 2 MANIK kin 67

 

MODRÁ POLARITNÍ RUKA

Manik / Ka - Dnes vám Ka navrhne dvě možnosti, dvě volby, dvě cesty, které se rozbíhají. Před tím, než uděláte rozhodnutí pamatujte, že jedna volba nemusí vylučovat druhou, místo toho se mohou doplňovat, nebo propojovat. Konečný výsledek závisí na vůli a záměru. Mocný Manik bude provádět svá rozhodnutí prostřednictvím síly a autority, takže zvažte dnes s opatrností svá rozhodnutí, dělejte správná rozhodnutí ze správných důvodů.

 

MANIK JE NÁSTROJEM DUCHA, ZAHÁNÍ ŠPATNÉ VLIVY A ZLÉ ENERGIE,

JE TO DOBRÝ DEN UDĚLAT NĚCO PRO OSTATNÍ…

 

Díky nabytým znalostem vytvořím stabilní základnu pro zavedení pořádku v mém životě. Dnes se počítají konkrétní činy, nikoliv dobré záměry. Dnes dělám velký přehled a dělím zprávy podle toho, co vím, čemu rozumím a s čím se neshoduji. Tímto způsobem rozpoznám, kde se skrývá největší pole napětí a co mě budí ze snu. Nejprve uzdravím svoji nemocnou mysl a skončím s duchovní polemikou.

 

TRANSFORMACE

 

Všimněte se svých odporů a vnitřní roztržitosti. Naučte se dokončit to, co začnete, zvažujíc každý krok na cestě. Využijte možnost těchto znamení a staňte se sami sebou. Otevřete se a vnímejte sami sebe, jako dokonalý spirituální nástroj v rukou Boha….

 

Znalosti, léčení, aktivita….

 

Většina lidí pracujících po léta s Mayským kalendářem odkazuje na Pečeť MANIK s velkým respektem. Za tímto symbolem se skrývá velká Energie, jejíž úkolem je LÉČENÍ. MANIK má nejvíce plné ruce práce, protože to on nás nejčastěji volá, abychom uzdravili nejen tělo fyzické, ale také tělo jemnohmotné. MODRÁ RUKA působí především na naši emocionální stránku a na nervový systém. Každé emocionální léčení je velmi bolestné, přinejmenším první fáze tohoto procesu. Každý, kdo dosáhl vysoké úrovně duchovní zralosti a nemá mnoho k vyléčení ve svém Středu, toho MODRÁ RUKA obdaruje zázračnou mocí. Rčení - Být pravou rukou Boha - dostane nyní pravdivý význam. Tento vzorec – poháněný silnými impulsy směrem k uspokojování zvědavosti – nasměruje tohoto člověka do roviny spirituální vědy a duchovního poznání. Od této chvíle budou všechny Dny MANIK násobit motivaci vzdělávat se a zároveň zvyšovat povědomí o umění léčit. Těm, kteří chtějí probudit svého vnitřního léčitele je navrhováno, aby věnovali zvláštní pozornost Dnu MODRÉ RUKY. Na druhé straně ti, kteří mají zdravotní problémy, trpí nespavostí, podrážděním ze stresu, bez ochoty jednat a nejsou schopni dotáhnout věci do konce, – se doporučuje kontakt s Obrem MANIK. MODRÁ RUKA je rovněž doporučována těm, kteří chtějí získat hlubší přístup k informacím na téma tajemství umění léčit.

 

2. POLARITNÍ TÓN VÝZVY – SÍLA POLARITY

 

Polarita je tkalcovský stav, na kterém jsou tkány pozemské vzorce duchovních témat. V zrcadle polarity najdeme mnoho tváří iluze. Podívejte se do zrcadla - kdo se na vás dívá z druhé strany? Polarita odhaluje vaše duchovní dilema, konflikty a vnitřní spory. Sledujte své sklony a neochotu. Podívejte se na téma realisticky, kde zůstala zauzlována vaše duchovní nit. Přijměte znalosti, kterými se zabývá léčba DVOJKOU. Konfliktní situace ve skutečnosti pracují jako vaši spojenci. Podívejte se také na polaritu mužské a ženské části v sobě i ve vašem partnerském vztahu. Prozkoumejte oba aspekty. Akceptujete svoje pohlaví? Nacházíte ve svém vztahu naplnění a naplňujete vy svého partnera? Obejměte panorama darů ve vašem vztahu. Zkoumejte v něm oba póly, přirozené návyky, zvyky a objevte moudrost, která z nich vychází. Všechny výzvy jsou určeny k tomu, aby se lidé naučili poskytovat si vzájemnou úctu.

 

POLARITA JE PULSEM ZDROJE UNIVERSA

 

Dny s Energií POLARITNÍHO Tónu představují také téma Vlny mezi pozemskými póly. Pečeť stojící vedle Tónu DVA nastavuje scénu akcí ve vašem životě.V těchto dnech běží proces rozpoznávání vlastních úvah ( vzhledem k polaritě), což způsobuje, že můžete vnímat silné nervové napětí, obzvlášť jste-li osobně spojeni s polaritní Energií, např. přes kin narození.

 

Výklad je přeložen z originálu Przewodnik i Klucz do kalendarza & Mayan Calendar Portal. Je vydán prostřednictvím www.mayskykalendar.blogspot.com. Lze jej v nezkrácené a neupravené podobě šířit nekomerčním způsobem pouze s tímto aktivním odkazem na tyto stránky a uvedenými zdroji, včetně celé této poznámky.

 

—————

Zpět


Diskusní téma: Tzolkin - 6.6.2013

Nebyly nalezeny žádné příspěvky.


Pagerank změřil www.CZIN.eu