Tzolkin - 5.6.2013

05.06.2013 09:41

 

TZOLKIN 5.6.2013 - 1 CIMI kin 66

 

BÍLÁ MAGNETICKÁ SPOJKA

 

Cimi / Hun – Oslavujte cyklus života, smrti a znovuzrození; počátků, zavírání a znovu otevírání; nového, starého, předělaného; minulosti, přítomnosti a budoucnosti. Co umírá, bude znovuzrozeno. Co je toxické, musí být vyčištěno. Co je příčinou bolesti, bude vyřešeno. Co je uvězněno, bude osvobozeno.

To jsou nekonečné cykly všeho – jak nahoře, tak dole, jak uvnitř, tak venku – z nekonečného obrovského vesmíru vám kvantové částečky mohou, ale nemusí šeptat do ucha každý moment……

 

CIMI – Vlna SPOJKY – Síla Přeměny

TEĎ je nejlepší ČAS odtrhnout se od minulosti.

 

Vlna SPOJKY pomáhá vyrovnat průběh života, odsunout z cesty to, co se stalo reliktem minulosti a co stále ruší váš klid.

 

Vlna BÍLÉ SPOJKY testuje úroveň vibrací v poli vašeho života. Je zodpovědná za shodnost informací, udržuje kontrolu harmonie mezi tím, jak myslíte a co říkáte. Podívejte se na své pocity při „ náhodných “ setkáních s lidmi ze strany čistoty myšlení a upřímnosti záměrů. Ne cizích, ale vašich vlastních!

Třetím Portálem v této Vlně je CABAN 12 ( v tento den bude specificky zvýšena vibrace planety ). ČERVENÁ ZEMĚ s sebou přináší mnoho informací souvisejících s Programem Uzdravení, s kterým chtě nechtě jste bezprostředně spojeni od té doby, co chodíte po Zemi. V tento den máte bezprostřední vhled do Kroniky Akáši ( kniha vtělení na Zemi). Může se mnohem více prosvětlit váš individuální vztah s CELKEM. Otevřený Portál zlepšuje schopnost rozpoznání mnoha vazeb. Z tohoto důvodu Vlna BÍLÉ SPOJKY hraje výjimečnou roli v TZOLKINU. Z jedné strany síla pomáhající vyrovnat zátěže, z druhé strany umožňuje prostřednictvím Portálu vhled do vašeho Středu a odhalí vaši roli na Zemi. DVANÁCTÝ Den je třeba se zamyslet, zda byl ve vašem bezprostředním okolí zahájen proces oddělení od minulosti, nebo se vyjasnila nějaká komplikovaná věc, nebo jestli se manifestovalo něco nového a jestli už víte, čeho se musíte pustit, abyste uskutečnili na Zemi váš Světelný Kód.

Nezapomeňte navázat osobní vztah s Vlnou díky dvěma nebo třem Pečetím vaší Solární Rodiny. Můžete tak objevit mnoho žhavých ohnisek a určit nejcitlivější body ve vašem životě.

 

CIMI TO JE CYKLUS NAROZENÍ, SMRTI A ZNOVUZROZENÍ

JE TO DOBRÝ DEN SPŘÁDAT VOLNÉ VLÁKNO ŽIVOTA

 

Duchovní konzervatizmus je největší překážka na cestě přeměn. Velmi často jsem přitlačen ke zdi, abych se zbavil něčeho starého a udělal krok vpřed. Ode dneška se učím dobrovolně odsunout z cesty to, co přežilo a bez bolesti pustit minulost. Vím, že mě čeká těžká práce. Nejdříve odstraním z domu všechny zbytečné věci připomínající nepříjemné vzpomínky.

 

TRANSFORMACE

 

Vzdejte se síly dokonalosti. Poslouchejte v sobě tu část, která volá „ po smrti „ a transformaci. Buďte přístupní její moudrosti…

 

Rovnováha, minulost, změna…..

 

Síla dopadu CIMI se objeví jako mocná ENERGIE PŘEMĚNY. Klade zvláštní důraz na oddělení od starých programů, autorit a zlozvyků. CIMI přetrhává a láme vazby se vším, co je ZKOSTNATĚLÉ. Čím silnější je ZTUHLOST, tím bolestnější je proces! I když BÍLÁ SPOJKA často přináší bolest a utrpení, je naším největším spojencem na duchovní cestě rozvoje. CIMI nám umožňuje udělat rozhodující krok vpřed. Pokud se naučíte vědomě pustit to, co bylo - CIMI vás bezbolestně vyprovodí ze starých nefungujících vztahů do nové bezpečné oblasti.

V jednom lidském životě umíráme tisíckrát, protože každý nový krok směrem k novému cíli, je další z vnitřních smrtí. Energie BÍLÉ SPOJKY pracuje jako bílé krvinky, bojuje v organizmu s tím, co nám brání žít. CIMI válčí se zápalnými ohnisky a odstraňuje potencionální hrozbu našeho duchovního života. Pokud máte problémy rozloučit se s něčím STARÝM – je jedno, s čím – dejte pokyn převozníku CIMI. BÍLÁ SPOJKA je mocná podporující síla, která vás může UVOLNIT z negativních vztahů na fyzické, mentální, emocionální a duchovní úrovni. Mohou to být duchovně ideologické vzorce, nebo každodenní špatné návyky, od kterých byste se měli - ale nemůžete odtrhnout.

 

1.MAGNETICKÝ TÓN URČENÍ - SÍLA PŘITAŽLIVOSTI

 

Otevřete své srdce BEZPODMÍNEČNÉ LÁSCE. Dovolte v sobě dokonat posvátný Akt Sjednocení. Vnímejte vibrace vašeho pravdivého JÁ. Poslouchejte puls uklidňující vibrace JEDNIČKY. Pronikněte vědomě do jejích hlubin. Vnímejte nepopsatelný žár BEZPODMÍNEČNÉ LÁSKY. Před vámi je počátek NOVÉHO. Staňte se sami sebou. Sami sebou ve vašem pozemském vtělení, které umožňuje růst vašemu Světelnému Tělu. Odkryjte tajemství paradoxu odděleného JÁ v JEDNOTĚ Bytí. Vy jste iniciátorem NOVÉHO. Vy jste JEDINÝ, kdo může najít cestu! Vy jste jednoznačně výchozím bodem i korunovaným koncem. Pokud se cítíte osamoceni, nebo odděleni od ZDROJE, podívejte se na sebe v Jednotě se svým Světelným Tělem. Představte si Bytí JEDNOHO SPOLEČNÉHO SRDCE.

 

VY JSTE TA MOUDROST, KTEROU HLEDÁTE!

 

Tón PRVNÍ představuje PRASÍLU, což znamená, že je přiřazen ke ZDROJI, nebo též k formaci, která v danou chvíli je ZDROJEM. Síla její akce se zaměřuje na vytvoření OHNISKA, nebo jinak - na přípravu CENTRA invokace Ducha v matérii. Tady se nachází síla počátku – začíná běh Evoluce.

Obsah související se ZDROJEM se objeví teprve po spojení Tónu s Pečetí. Tón MAGNETICKÝ zde představuje PRAZDROJ – čili původní ZDROJ, z kterého vychází všechny další impulsy v poli definovaném Pečetí.V Energii Tónu PRVNÍHO se objevuje počátek nové etapy. Téma Pečeti se stane programem realizovaným během dalších DVANÁCTI Dnů Vlny.

 

Přehled Vlny 4.6. – 17.6.2013

 

CIMI 1

MANIK 2

LAMAT 3

MULUC 4 galaktický portál

OC 5

CHUEN 6

EB 7 galaktický portál

BEN 8

IX 9

MEN 10

CIB 11

CABAN 12 galaktický portál

ETZNAB 13

 

Výklad je přeložen z originálu Przewodnik i Klucz do kalendarza & Mayan Calendar Portal. Je vydán prostřednictvím www.mayskykalendar.blogspot.com. Lze jej v nezkrácené a neupravené podobě šířit nekomerčním způsobem pouze s tímto aktivním odkazem na tyto stránky a uvedenými zdroji, včetně celé této poznámky.

 

—————

Zpět


Diskusní téma: Tzolkin - 5.6.2013

Nebyly nalezeny žádné příspěvky.


Pagerank změřil www.CZIN.eu