Tzolkin - 4.6.2013

04.06.2013 09:14

 

TZOLKIN 4.6.2013 - 13 CHICCHAN

 

ČERVENÝ KOSMICKÝ HAD

Chicchan / Oxlahun – Dnešní den je jedním z nejsilnějších v Tzolkinu. Oxlahun – silné a mystické číslo v kalendáři proplétá své intenzivní duchovní energie se zářivým vnitřním ohněm Chicchan – hlubokého a mystického denního znamení. Je to den, který vyživuje vašeho koypou, kundalini, vaší životní sílu proudící skrze tělo, mysl, duši. Ať vás nic neodvrátí od této posvátné společnosti: udržujte pokoru, laskavost a integritu, udržujte čistotu úmyslu, jak vyjádřit sílu této posvátné energie ve vašem životě a životě druhých lidí kolem vás.

 

Trecena POUTNÍKA přináší SVOBODU a NEZÁVISLOST. TŘINÁCTÝ Den vám odhalí, jak důležité je vaše fyzické tělo a umožňuje podívat se zblízka na neduhy a komplexy, abyste poznali jejich význam.

 

DNES JE DOBRÝ DEN PEČOVAT O SVÉ TĚLO, O JEHO PRUŽNOST A TOK ENERGIE

 

Dobré sebevědomí jde ruku v ruce se svobodou. Tam, kde chybí svoboda, zaniká radost ze života a začíná selhávat zdraví. Dnes se podívám na nemoce a rozpoznávám, jestli mě občas neblokují komplexy ( dýchací systém ) , nebo něco nemohu strávit ( žaludek) , nebo zda nenosím zbytečnou zátěž ( záda) , nebo jestli nade mnou nedominuje Ego ( kolena).

 

TRANSFORMACE

 

Použijte svoje tělo jako klíč k vnitřní transformaci. Podívejte se na něj, jako na ukazatel směrující vás k Vyššímu Vědomí. Řiďte se instinktem. Řiďte se vnitřním hlasem.Věřte v přirozenou schopnost rozhodnout se v tom okamžiku….

 

Instinkt, vitální síla…..

 

ČERVENÝ HAD náleží k nejrychleji konající síle Prasíly. Pokud je lidské Vědomí založeno na právech duchovních, energie HADA vám nabídne vynikající fyzickou i psychickou kondici. Ten, kdo se řídí pravidly stanovenými Egem, se nemůže divit, pokud ho ČERVENÝ HAD konfrontuje se skutky egoistického chování. HAD přistupuje velmi přísně k chování lidského Ega, jelikož v samovůli Ega vzniká nejvíce karmického odpadu. Všechny nepříjemné pocity ve dnech ČERVENÉHO HADA jsou znakem nedostatku lásky k sobě a k druhým lidem. Kdo se nachází v harmonii se svým Středem, kdo respektuje svoje zdraví i tělo, tomu HAD zašle životní sílu na všech možných úrovních, zejména na úrovni fyzického a mentálního těla. Doplňkovou odměnou HADA za laskavý přístup k našemu vlastnímu životu a životu všech ostatních bytostí, bude skvělá nálada. Pamatujte, že naše laskavost a skvělá nálada je poskytována všem lidem, se kterými se setkáváme. Nepřímo tak budeme obdarováni také jejich energií v podobě úsměvu. Člověk pohrdající dary života, závislostmi, špatnou životosprávou, nedostatkem hygieny, nebo negativním postojem k životu, by se měl co nejrychleji spojit s Energií ČERVENÉHO HADA, než se objeví nemoc.

 

13. KOSMICKÝ TÓN TRANSFORMACE - SÍLA POHYBU UNIVERSA

 

TŘINÁCTKA se vás dotýká rukama neviditelných sil, zodpovědných za radikální změnu. Tón TŘINÁCTÝ uvádí do pohybu vše, co se brání změně, co je strnulé, co vypadlo spod vaší kontroly. TŘINÁCTKA může spustit cokoliv, co dramaticky změní běh vašeho života. Věřte ale, že se vás dotýká Nejčistší Energie Universa, a nová sebeidentifikace, pomáhající vám otevřít se darům Vesmíru. TŘINÁCTKA vás volá, abyste se připojili k akci na zlepšení vyšších standardů vašeho Esenciálního JÁ a k cíli vašeho Světelného těla. Přemýšlejte, o jak velký pohyb běží z hlediska vaší důvěry lidem a v přirozené procesy života. Věnujte pozornost běhu okolností, které se náhle objeví před vaším duchovním zrakem.TŘINÁCTKA má moc pohybu úrovní a změny četnosti. Posílá vám nejnovější informace, vrhá nové výzvy, vytváří nové možnosti. Staňte se Nebeským Poutníkem. Buďte upřímní a flexibilní. Dovolte nepříznivým situacím stát se vašimi dynamickými spojenci!

 

OTEVŘETE SE SPOLUPRÁCI,

KTEROU VÁM NABÍZÍ POHYB UNIVERSA

POD VAŠÍM VEDENÍM!

 

V Tónu TŘINÁCTÉM pulzují Energie, jejichž podstatou je SÍLA TRANSFORMACE, čili SÍLA PŘEMĚN A ZMĚN. Bez nich by nic NOVÉHO nemohlo vzniknout. Pokud jste v minulosti měřili čas v rytmu „12“, to znamenalo, že jste se mohli točit pouze dokola, ať jste dělali cokoliv správně a rychle – nic podstatného z toho nemohlo vzniknout. Číslo „13“ je často nazýváno BOŽSKÝM FAKTOREM. Jiné školy mluví o 13 jako o ČÍSLE OSUDU.

Dny s Tónem TŘINÁCT jsou často přetíženy svým obsahem, umožňující přeměnu energie, která se může jevit pro člověka velmi zdrcující. Proto může vzniknout pocit lenosti, nesoustředěnosti, nebo pocit něčeho NOVÉHO, co visí ve vzduchu. Nezapomeňte, že TŘINÁCTÝ Tón vzniká spojením Tónu PRVNÍHO, který vždy ohlašuje něco nového. Tón TŘINÁCTÝ se váže s fází přechodu – opuštěním STARÉHO a připojením se k NOVÉMU – čili SÍLU TRANSFORMACE.

 

Výklad je přeložen z originálu Przewodnik i Klucz do kalendarza & Mayan Calendar Portal. Je vydán prostřednictvím www.mayskykalendar.blogspot.com. Lze jej v nezkrácené a neupravené podobě šířit nekomerčním způsobem pouze s tímto aktivním odkazem na tyto stránky a uvedenými zdroji, včetně celé této poznámky.

 

—————

Zpět


Diskusní téma: Tzolkin - 4.6.2013

Nebyly nalezeny žádné příspěvky.


Pagerank změřil www.CZIN.eu