Tzolkin - 31.5.2013

31.05.2013 10:36

 

TZOLKIN 31.5.2013 - 9 IMIX kin 61

 

ČERVENÝ SOLÁRNÍ DRAK

Imix / Bolon – Když venku zuří bouře, není lepší místo, než se ohřát doma u ohně, a v uklidňujícím objetí naší matky. Stejně tak můžeme najít útočiště v pohodlí našich myšlenkových vzorců a reakcí - když lidé, životní události, nebo situace atakují naše vnímání reality. Ale stejně jako musí všechny děti jednoho dne opustit bezpečí své matky, tak i my všichni musíme čelit výzvám, abychom se vyvíjeli a postupovali na cestě naší duše. Dnes je velký den psychického znovuzrození: Bolon silné a pozitivní energie zjemňují dopad Imix a vedou vás k vašemu životnímu cíli.

 

DNES JE DOBRÝ DEN OTEVŘÍT SE NOVÉMU POČÁTKU

IMIX, TO JE POČÁTEK VŠECH VĚCÍ PŮVODNÍ TVOŘIVÉ SÍLY

 

Dnes čerpám sílu a inspiraci ze Zdroje, kterému bezhraničně věřím. Mám velký zápal do práce. Dnes uskutečním své tiché záměry. Dnes obklopím mateřským teplem každého trpícího člověka a nenechám se zaplést do jakéhokoliv konfliktu. Lehce přetrvám všechny těžké chvíle a nedovolím, aby se zrodil chaos. Dnes zachovám umírněnost, nepřijmu Macho postoj a nestanu se bolestným EGEM.

 

TRANSFORMACE

 

Důvěřujte moudrosti osudu. Uvěřte v nádhernou fantazii, že v životě dostanete to, co potřebujete. Otevřete se volnému toku přijímání a dávání. Mluvte o svých snech, přáních, potřebách.

 

Obživa, důvěra, víra….

 

ČERVENÝ DRAK – bez ohledu na doprovodný Tón - vždy přináší otázky důvěry. Dny označené touto Pečetí se dotýkají pole Stínů, a mohou se projevit strachem, bezmocí, ztrátou, MACHO postojem, nebo namyšleným Egem. Jelikož ČERVENÝ DRAK symbolizuje svět hmoty, pod vlivem Energie Stínu se může projevit silným impulsem k postranním úmyslům (nadvláda, lakota, chamtivost). Pozitivní dopad IMIX se projevuje jako OCHOTA JEDNAT, AKTIVITA, NADŠENÍ, SEBEDŮVĚRA, SEBEÚCTA. Energie Dne může zdůraznit poskytování „mateřského tepla“, péči a klid. Otázky, kterým ČERVENÝ DRAK přikládá zvláštní význam, jsou otázky matérie, otázky obživy, stejně jako radosti ze života.

 

9. SOLÁRNÍ TÓN NAVÁDĚCÍ SÍLY - SÍLA USKUTEČNĚNÍ

 

DEVÍTKA naznačuje vědomý start do vysněného cíle. Ztělesněte moudrost a mistrovství, kterým chcete vyjádřit vaše pozemské Bytí. Uvědomte si, že JSTE, než, že byste CHTĚLI BÝT. Buďte ten, kdo ozáří svým Světlem ostatní. Vy jste přítelem lidstva. VY přinášíte nové vize světa. Ve VÁS spočívá síla dokončení. Už jste nalezli klíč k naplnění? Pokud se otevřete tomu, co je NOVÉ, automaticky se rozpustí STARÉ zkostnatělé vzorce, které neslouží vašemu vývoji. Přijměte propozice DEVÍTKY a připravte se na velký skok ČASEM. V tomto cyklu se bude shodovat PROSTOR s ČASEM, roztaje minulost i budoucnost. Buďte připraveni poznat velké tajemství SÍLY USKUTEČNĚNÍ.

 

ZAPOJTE SE DO TAJEMSTVÍ VELKÉHO MYSTÉRIA

UKAŽTE, ŽE ŽIJETE NA ZEMI !!

 

V Tónu DEVÁTÉM se rozněcují všechny nápady, inspirace, touhy zlepšovat. SOLÁRNÍ dny hrají klíčovou roli v každé Vlně. Síla inspirace obsahuje nové podněty pro jednání, a na druhé straně spaluje těžké karmické pole. K DEVÍTCE je třeba přistupovat se zvláštním respektem a úctou. Doporučujeme využít energii tohoto Slunečního Tónu k uzdravení starých případů a ukončení dlouhotrvajících sporů.

 

Výklad je přeložen z originálu Przewodnik i Klucz do kalendarza & Mayan Calendar Portal. Je vydán prostřednictvím www.mayskykalendar.blogspot.com. Lze jej v nezkrácené a neupravené podobě šířit nekomerčním způsobem pouze s tímto aktivním odkazem na tyto stránky a uvedenými zdroji, včetně celé této poznámky.

 

—————

Zpět


Diskusní téma: Tzolkin - 31.5.2013

Nebyly nalezeny žádné příspěvky.


Pagerank změřil www.CZIN.eu