Tzolkin - 3.6.2013

03.06.2013 11:11

 

TZOLKIN 3.6.2013 - 12 KAN

 

ŽLUTÉ KRYSTALICKÉ ZRNO

Kan / Lahun - Dnes vyjádřete vděčnost za ty aspekty a prvky v životě, které jste byli schopni rozvinout, osvítit a obohatit v průběhu této Treceny; zatěžující vzory z minulosti, které jste byli schopni zlomit a nová semena, které jste mohli zasít. Ať už jste kdekoliv ve vašem životě, čerpejte z vašich životních zkušeností, podnětů vaší karmy, vhledů do vaší duše, které pohánějí pozitivní změnu, kterou chcete vidět v životě, v rodině, ve vztazích, zemi a společnosti celého světa.

 

Vlna POUTNÍKA přináší SVOBODU a NEZÁVISLOST. DVANÁCTÝ Den vám ukazuje  že pokud chcete najít smysl života, musíte nejprve uspořádat své myšlenky.

 

DNES JE DOBRÝ DEN OČISTIT VZTAHY A NAVÁZAT NOVÉ,

ZRNO - TO JE MAGIE KLÍČENÍ, RODINA, SEXUÁLNÍ AKTIVITA

 

Dnes změním své myšlenky a způsob přemýšlení. Dokud se nebudu cítit vnitřně svobodný a nezávislý, nezmění se nic trvale a dál budu odsouzen k utrpení. Svoboda je aktem životní zralosti. Životní prostředí  oceňuje pouze zralé osoby. Dnes se uvolním od nadměrného bezpečí.

 

TRANSFORMACE

 

Uvědomte si, že životní problémy vám chtějí jen pomoci osvobodit vás od iluze bezpečí. Mějte odvahu využít nové možnosti. Zbavte se nadměrné opatrnosti. Nepříjemnosti, kterým čelíte vám to ukazují. Probuďte v sobě pole snů a přání.

 

Cíl, schopnost, příležitost….

 

Dny označené KAN bolestně odhalí jakoukoliv nedbalost tím, že nepoužíváte vaše přirozené schopnosti, nevyužíváte životní příležitosti a jedinečné možnosti. Země je evoluční scéna, na které musíme zdokonalit naše Hvězdné ZRNO. KAN klade zvláštní důraz na všechno, co je Božské, a co nejvíce opomíjíme. Ten, kdo se honí za iluzemi a zanedbává svoje poslání, spatří ve dnech ŽLUTÉHO ZRNA bolestný odraz svých činů. Zatímco ten, kdo se řídí moudrostí srdce, toho podpoří Energie KAN zápalnou silou, nasměruje ho k cíli, ukáže efektivitu jednání a odkloní ho od karmických úkolů, které si sám vybral. Lidem, kteří zjistí, že jejich síla je výrazně snížená, se doporučuje věnovat zvláštní pozornost informacím, které přináší Dny označené symbolem ŽLUTÉHO ZRNA. Díky tak jednoduché magii se před vámi otevře duchovní pole nabízející okamžitou pomoc v každé situaci. Síla KAN je obsažená v každém TADY & TEĎ, objevuje se vždy v pravý čas, vždy přináší nejvyšší energetický obsah a je nejvíce pokroková. Obr KAN vás nikdy nezklame, když jste v nouzi – nabídne vám to nejlepší řešení, ale musíte ho k sobě vědomě přivolat.

 

12. KRYSTALICKÝ TÓN BILANCE - SÍLA VYŠŠÍ PRAVDY

 

Ve DVANÁCTCE je zakódována mystická pravda vyplývající z polarity. Prýští odtud síla vytrvalosti, podporující celé naše rytmicky pulsující tělo.Žijeme ve světe polarity a víme, že všechno patří do jednoho velkého CELKU - uvědoměním si svých osobních vzorců. Polarita je hologram vytvořený překrytím dvou různých světů a různých realit. Síla DVANÁCTKY se snaží, abyste tuto pravdu objevili. Vědění je otázkou schopnosti vnímat. Hledejte, kde je pevnost tlaku, kde se chováte svobodně bez ohledu na komplikace a složitost omezení. Kdy se cítíte svobodní? Použijte póly polarity k poznání pravidel, které vás omezují. Jako člen Světelné Rodiny si přivolejte mystickou moudrost, spojte oba póly a rozšiřte duchovní obzory svého života.

 

ROZŠIŘTE SVÉ MOŽNOSTI!!

VY DRŽÍTE TAJEMSTVÍ ROVNOVÁHY VESMÍRU!!

 

V Tónu DVANÁCTÉM dosáhne každá Vlna fáze zralosti. Slovo krystalický zde znamená jasný vhled, čistotu obrazu, možnost vhledu do uložených částí. Rentgenový snímek DVANÁCTÉHO Tónu nám ukazuje, o co se v celé Vlně jednalo. A také, jak jsme byli zapleteni karmickými vazbami – to nám odhalí vyšší nadhled. Tón KRYSTALICKÝ preferuje VĚDĚNÍ A POZNÁNÍ. Všechny kalendářní Dny s Tónem DVANÁCT přinášejí vysvětlení dříve nevysvětlitelných znaků, pocitů, obrazů, které se objevily v předchozích dnech Vlny. Ve DVANÁCTCE je také zahrnuta SÍLA SPOLUPRÁCE podporující mezilidské vztahy navázáním nových dialogů a ukončením sporů.

 

Výklad je přeložen z originálu Przewodnik i Klucz do kalendarza & Mayan Calendar Portal. Je vydán prostřednictvím www.mayskykalendar.blogspot.com. Lze jej v nezkrácené a neupravené podobě šířit nekomerčním způsobem pouze s tímto aktivním odkazem na tyto stránky a uvedenými zdroji, včetně celé této poznámky.

 

—————

Zpět


Diskusní téma: Tzolkin - 3.6.2013

Nebyly nalezeny žádné příspěvky.


Pagerank změřil www.CZIN.eu