Tzolkin - 29.5.2013

29.05.2013 09:56

 

TZOLKIN 29.5.2013 7 CAUAC kin 59

 

MODRÁ REZONANČNÍ BOUŘE

 

Cauac / Uuc – Často je to uprostřed bouře, kdy najdete vnitřní klid, vhled, nebo inspiraci, kterou hledáte ……bouře smývá všechno, ale i příčiny. Díky schopnosti Uuc vidíte věci ze všech úhlů a díky Cauac smývající masivní síle, dostane dnes vaše duše silnou očistu. Všechno, čeho jste se dřív drželi, se pálí: všechny vrstvy sebeklamu, nejistoty, strachu, veškeré nečistoty, špína viny a hanby, a všechny toxiny ostatních jedů. Dopad není jednoduchý, zejména pokud máte vytvořených hodně vrstev, může to trvat několik kol Tzolkinu, ale věřte energii a její očistné práci – vyjdete naprosto čistí.

 

DNES JE DOBRÝ DEN PODÍVAT SE NA ŽIVOTNÍ LEKCE, JAKO NA POŽEHNÁNÍ A NA NEPŘÁTELE, JAKO NA ANDĚLY 

ESENCE CAUAC, TO JE POCIT BEZPEČÍ, JEDNOTY A MÍRU V ČASE, KDY ZUŘÍ BOUŘE VE VNĚJŠÍM SVĚTE

 

Dnes zregeneruji mé ochablé tělo, posílím nervy, zreformuji váhání mysli. Dnes se může objevit strach, že něco, nebo někoho ztratím. Rozpory, duchovní utrpení a deprese mě chtějí probudit ke změně názorů. Dnes mě nepřekvapí žádná situace, především ty, které staví svět na hlavu. Dnes nedovolím násobit pochybnosti, ale vědomě uspořádám svět smyslů.

 

TRANSFORMACE

 

Udržujte odstup od každé otázky. Nesuďte lidi, události či osobní zkušenosti. Získejte přístup k esenciální podstatě vašeho JÁ a požádejte ho, aby vás bezpečně provedlo všemi těžkostmi a pomohlo vyléčit všechny negativní emoce spojené s procesem růstu. Předejte kormidlo v procesu TRANSFORMACE vašemu Vyššímu JÁ. Oddělte se od všeho, co vás udržuje v iluzi oddělenosti od pravého Bytí.

 

Obnova, nezávislost….

 

Dny MODRÉ BOUŘE se mohou projevit úzkostí a neklidem. Síla jejich dopadu může vyvolat výrazné změny ve vašem životě. Jako vždy, tak i v tomto případě je jediným účelem CAUAC velká přestavba. Abychom přivítali NOVÉ, je třeba nejprve odsunout z cesty ZASTARALÉ. Čím více STARÉHO je třeba odstranit, tím silnější bude impuls CAUAC. Způsoby řešení mohou být velmi nepříjemné, často bolestné, ale nesmíte se nechat unést emocemi – nenegujte změny – i když jsou bouřlivé.

Pokud se vaše Vědomí dostalo na vyšší úroveň, pokud se nadále odmítáte držet starých věcí, síla MODRÉ BOUŘE vám přinese geniální řešení. Bezbolestně odstraní z vašeho života nepotřebné věci a místo STARÉHO okamžitě přinese NOVÉ, zejména pokud je to nezbytné pro váš osobní rozvoj.

Pokud nemáte sílu, abyste změnili v životě to, co by mělo být změněno, věnujte zvláštní pozornost Dnu MODRÉ BOUŘE. Zašle vám sílu a dodá odvahu udělat první krok. Uvědomte si, že každá stagnace v životě pochází z nedostatku životní Energie. Dejte šanci Obru CAUAC, aby rozbil všechny překážky a převedl vás do širokých klidných vod.

 

7. REZONANČNÍ TÓN SPOJENÍ - SÍLA SOUZNĚNÍ

 

Přivolejte k sobě mystickou moudrost a připomeňte si spojení se Zdrojem. Spojte sílu všech 7 čaker a vystoupejte do výšin Božského Světla. Jestli se ptáte na užitečnost mystické síly v tomto životě – věřte, že skrze Vědomí SEDMIČKY funguje všechno v praxi. VY integrujete světy duchovní i fyzické do NOVÉHO světa. Spojte své pocity s rozumem a přeměňte hmotu v mystické Vědomí. Zůstaňte ve stavu pozemského sebepřijetí. Otevřete se přitékajícím darům. PŘIJMĚTE SAMI SEBE BEZPODMÍNEČNĚ. Osvoboďte se od nutnosti schválení zvenčí, odhalte svojí přirozenou mystickou sílu.

 

STAŇTE SE JEDNÍM S MYSTICKOU SEDMIČKOU

JEDNÍM SE SEDMI ČAKRAMI TĚLA

SEDMI ÚROVNĚMI PYRAMIDY,

KTERÉ SPOJUJE VĚDOMÍ SEDMI

 

Tón SEDMÝ vytváří duchovní spojení s nejvyšší Energií Zdroje, nazývaném též SEDMOU dimenzí. Dny kalendáře s Tónem SEDM jsou zalité nejčistší Energií, která proniká až do vaší tělesnosti. SEDMÝ Den je dnem tankování paliva. Nedochází tu k žádným aktivním operacím, či zvláštním událostem. V energii SEDMIČKY je stimulovaný ŠESTÝ SMYSL, čili mimosmyslové vnímání. Kdykoliv se v mystickém zápisu léčení objeví spojení kombinace Tónu 2, 7, 12, doporučujeme být ve svém Středu, abychom se nedostali do zápasů či extrémů.

 

Výklad je přeložen z originálu Przewodnik i Klucz do kalendarza & Mayan Calendar Portal. Je vydán prostřednictvím www.mayskykalendar.blogspot.com.  Lze jej v nezkrácené a neupravené podobě šířit nekomerčním způsobem pouze s tímto aktivním odkazem na tyto stránky a uvedenými zdroji, včetně celé této poznámky.

 

 

—————

Zpět


Diskusní téma: Tzolkin - 29.5.2013

Nebyly nalezeny žádné příspěvky.


Pagerank změřil www.CZIN.eu