Tzolkin - 24.6.2013

24.06.2013 10:18

TZOLKIN 24.6.2013 - 7 CHICCHAN kin 85 galaktický portál

 

ČERVENÝ REZONANČNÍ HAD

Chicchan / Uuc – VY jste zodpovědní za váš vlastní osud. Vy sami držíte otěže vaší životní cesty. Bez ohledu na to, čím jste prošli, nebo kdo vás kam dovedl , nakonec jste to vy, kdo má navrch v každém aspektu vašeho života. Vy sami sedíte na vrcholu hory a máte možnost vidět obrovský horizont své duše z 360° - cítit celý rozsah lidských zkušeností - rozhodovat, jaký život skutečně chcete. Je to otázka změny vašeho vnímání, způsobu myšlení, reakcí, zvyků, předpokladů. Obtížné? Ano, velmi. Ale mimořádně posilující.

 

DNES JE DOBRÝ DEN PEČOVAT O SVÉ TĚLO, O JEHO PRUŽNOST A TOK ENERGIE

 

Dnes budou vyneseny na povrch všechny škodlivé usazeniny. Dnes najdou ústí všechny škodlivé myšlenky. Můj fyzický stav odráží stav mé duše. Všechno, co dělám, závisí na mé síle. Dnes se řídím instinktem, který mi řekne, jak nabrat sílu.

 

TRANSFORMACE

 

Použijte svoje tělo jako klíč k vnitřní transformaci. Podívejte se na něj, jako na ukazatel směrující vás k Vyššímu Vědomí. Řiďte se instinktem. Řiďte se vnitřním hlasem.Věřte v přirozenou schopnost rozhodnout se v tom okamžiku….

 

Instinkt, vitální síla…

 

ČERVENÝ HAD náleží k nejrychleji konající síle Prasíly. Pokud je lidské Vědomí založeno na právech duchovních, energie HADA vám nabídne vynikající fyzickou i psychickou kondici. Ten, kdo se řídí pravidly stanovenými Egem, se nemůže divit, pokud ho ČERVENÝ HAD konfrontuje se skutky egoistického chování. HAD přistupuje velmi přísně k chování lidského Ega, jelikož v samovůli Ega vzniká nejvíce karmického odpadu. Všechny nepříjemné pocity ve dnech ČERVENÉHO HADA jsou znakem nedostatku lásky k sobě a k druhým lidem. Kdo se nachází v harmonii se svým Středem, kdo respektuje svoje zdraví i tělo, tomu HAD zašle životní sílu na všech možných úrovních, zejména na úrovni fyzického a mentálního těla. Doplňkovou odměnou HADA za laskavý přístup k našemu vlastnímu životu a životu všech ostatních bytostí, bude skvělá nálada. Pamatujte, že naše laskavost a skvělá nálada je poskytována všem lidem, se kterými se setkáváme. Nepřímo tak budeme obdarováni také jejich energií v podobě úsměvu. Člověk pohrdající dary života, závislostmi, špatnou životosprávou, nedostatkem hygieny, nebo negativním postojem k životu, by se měl co nejrychleji spojit s Energií ČERVENÉHO HADA, než se objeví nemoc.

 

7. REZONANČNÍ TÓN SPOJENÍ - SÍLA SOUZNĚNÍ

 

Přivolejte k sobě mystickou moudrost a připomeňte si spojení se Zdrojem. Spojte sílu všech 7 čaker a vystoupejte do výšin Božského Světla. Jestli se ptáte na užitečnost mystické síly v tomto životě – věřte, že skrze Vědomí SEDMIČKY funguje všechno v praxi. VY integrujete světy duchovní i fyzické do NOVÉHO světa. Spojte své pocity s rozumem a přeměňte hmotu v mystické Vědomí. Zůstaňte ve stavu pozemského sebepřijetí. Otevřete se přitékajícím darům. PŘIJMĚTE SAMI SEBE BEZPODMÍNEČNĚ. Osvoboďte se od nutnosti schválení zvenčí, odhalte svojí přirozenou mystickou sílu.

 

STAŇTE SE JEDNÍM S MYSTICKOU SEDMIČKOU

JEDNÍM SE SEDMI ČAKRAMI TĚLA

SEDMI ÚROVNĚMI PYRAMIDY,

KTERÉ SPOJUJE VĚDOMÍ SEDMI

 

Tón SEDMÝ vytváří duchovní spojení s nejvyšší Energií Zdroje, nazývaném též SEDMOU dimenzí. Dny kalendáře s Tónem SEDM jsou zalité nejčistší Energií, která proniká až do vaší tělesnosti. SEDMÝ Den je dnem tankování paliva. Nedochází tu k žádným aktivním operacím, či zvláštním událostem. V energii SEDMIČKY je stimulovaný ŠESTÝ SMYSL, čili mimosmyslové vnímání. Kdykoliv se v mystickém zápisu léčení objeví spojení kombinace Tónu 2, 7, 12, doporučujeme být ve svém Středu, abychom se nedostali do zápasů či extrémů.

 

(Dva galaktické portály dávají Vlně specifický význam. Jsou to ČERVENÝ HAD 7 a ŽLUTÁ HVĚZDA 10.) Dvojnásobná síla HADA klade zvláštní důraz na všechny impulsy ve sféře fyzického uzdravení. Jejím cílem je probuzení vaší oslabené životní síly. Zatímco ŽLUTÁ HVĚZDA disponuje velkou silou výrazu. Energie LAMAT, která o něco později vyznačí program TŘETÍHO ČASOVÉHO ZÁMKU, má za úkol zharmonizovat všechno, co se na Zemi zharmonizovat dá. Krása a estetika jsou pozadím transformace ve Vlně BOUŘE. Nejpříznivější perspektiva komunikace s touto Energií ČASU je vědomé vpuštění sil transformace až do podstaty existence.

Jakékoliv vyčerpání fyzické, duševní, životní únava, duchovní letargie, pocit vnitřního vyhoření - jsou pole procházející ve Vlně BOUŘE procesem regenerace. Můžete zde zažít téměř zázraky. Síla CAUAC reaktivuje impulsy k obnovení plné vitality: je katalyzátorem v procesu přeměn, obnovy a posílení nervů. V současné době dojde ještě k jednomu specifickému transformačnímu prvku, který proniká do naší „ tíhy“ – velmi subtilně nás přesune ve směru lehčí materie. Bude to síla ÉTERU)

 

Výklad je přeložen z originálu Przewodnik i Klucz do kalendarza & Mayan Calendar Portal. Je vydán prostřednictvím www.mayskykalendar.blogspot.com. Lze jej v nezkrácené a neupravené podobě šířit nekomerčním způsobem pouze s tímto aktivním odkazem na tyto stránky a uvedenými zdroji, včetně celé této poznámky.

 

—————

Zpět



Pagerank změřil www.CZIN.eu