Solara - Surfreport září 2012

18.09.2012 11:04

 

ÚRYVEK ZE SURFREPORTU SOLARY PRO ZÁŘÍ 2012

~ JE TO TADY! ~

 

 

Září je další obrovský měsíc plný Kvantového Surfu, Kvantové Hloubky, Kvantových Změn, Kvantových Skoků a konečně Kvantového Průlomu.

 

Kvantový Surf nás zasahuje řadou stále větších tsunami vytvořených našimi Mega Perfektními Bouřemi. Ty především zasahují všechny naše hlavní záležitosti a mnoho věcí, které jsou pro nás nejdůležitější. Mega Perfektní Bouře nám přinášejí extrémně intenzivní výzvy, některé z nich na hranici života a smrti. Mega Perfektní Bouře rozpouštějí životy, které jsme znali a posunují nás na naše pravé místo. Nesmírně nás prohlubují.

 

Všechny tyto průběžné zvraty otřásají člunem, takže učiníme svůj definitivní převrat a vstoupíme do obrovsky široké sféry Diamantu Neviditelného. Dokud neprožijeme svůj konečný převrat do sféry Diamantu Neviditelného, zažijeme doby, kdy se energie začne zprudka otáčet a vše kolem nás bude opravdu divoké a zdánlivě mimo kontrolu. Je to jako když lesní požár zasáhne suché dřevo a přižene se silný vítr a vše náhle vzplane do divokého požáru. Divoký požár se rychle ztrojnásobí. Energie šlehají kolem nás s obrovskou silou. Až se to stane, nemůžeme zamrznout jako jelen v záři reflektorů. Nemůžeme utíkat pryč nebo dělat jako, že se to nestalo; divoký, silný požár  vše obklopí.

 

V srpnu se otevřely nové věci, které dříve nebyly otevřené. Často to bylo pociťováno jako, že se tyto věci otevíraly jako rozdmýchané dynamitem. Teď je září, chystáme se dobře porozhlédnout kolem oblasti po výbuchu v našich životech a vidět, co zde stále je. Prozkoumáme  naši vnitřní bytost, abychom viděli, kdo teď jsme. Objevíme také něco z nově vytvořených počátků. Jsou všechny tyto počátky správné možnosti pro nás? Jsme na svém pravém místě? Jsme se svými správnými lidmi? Zatímco toto podstupujeme, zjistíme, že se teď na vše díváme typově novýma očima. 

 

Jsme v Super Rychlém Náklaďáku a nezdá se, že by byly nějaké znaky, že zpomalí. Naše Mega Perfektní Bouře se budou jen zesilovat. Výzvy se budou hromadit na hromadu výzev. A právě, až si budeme myslet, že vše je už celé, přijdou nové výzvy. Může to být velmi vyčerpávající. Překvapivě, vezmeme-li v úvahu chaotické podmínky, které zažíváme, uděláme mnoho věcí a rozhodnutí. 

 

Během měsíce bude více nových počátků. Občas budou pociťovány jako, že se okno do nového světa otevírá, aby nám poskytlo letmý náhled rozšířené reality Diamantu Neviditelného. Pak se velmi rychle zavře, ale pocit přetrvá. Také se upevníme a spojíme s tím, co se již otevřelo. Vše se bude rychle posunovat během září, zatímco my učiníme viditelný pokrok. Na konci měsíce budeme schopni mnohem uceleněji vidět pokrok, který jsme udělali a jak moc jsme se změnili. 

 

Po celý dlouhý měsíc budeme mít pocit očekávání, tušení, že věci se staví pro něco OBROVSKÉHO. A také ano. Přicházejí Kvantové Změny, kterou budou mít významný dopad na svět takový, jaký ho známe. Všechny prvky založené na dualitě, které stále pevně drží ve starém paradigmatu, se mohou zhroutit v jednom okamžiku! Vítr změny z našich životů odvívá staré a nepravdivé, takže se můžeme pohybovat kupředu do Nového a Pravdivého. Průběžně odteď až do konce roku k nám ze všech směrů přijde velké množství nečekaných zážitků: na naší osobní úrovni a v celosvětovém měřítku se budou dít změny, které jsou dobré, smutné, strašné a výjimečné.

 

To co přichází je nic .... NIC... co si můžeme představit nebo předpokládat nebo očekávat, že by mohlo být. Jedeme na nejdivočejší a největší vlně, jaká kdy byla: a přestože nás vyzývá jako nikdy předtím, je to divoce vzrušující. Vstupujeme do světa s neomezeným potenciálem a učíme se ho vidět.

TADY TO JE!

Solara

 

www.nvisible.com

 

Solařin kompletní surf report na na září 2012 a týdenní aktualizace jsou k dispozici za poplatek v angličtině, němčině, maďarštině, portugalštině, ruštině a španělštině. Objednání na stránce https://www.nvisible.com

 

Pro všechny poutníky na Cestě Lásky do češtiny přeložila          Andrea L. (www.transformace.info ). Tuto českou verzi je možné v nezkrácené a neupravené podobě dále kopírovat a rozšiřovat nekomerčním způsobem, pokud bude připojena celá tato poznámka včetně všech zdrojů i s aktivními odkazy.

—————

Zpět



Pagerank změřil www.CZIN.eu