Solara - surf report

01.07.2011 14:29

Také tento text vám pomůže zpětně si utřídit a pochopit některé děje, které nedávno proběhly.

SOLARA- SURF REPORT PRO KVĚTEN

ROZPADÁNÍ DUALITY

STÁT SE  SVOBODNĚJŠÍMI

 

dubnu jsme udělali řadu úprav našeho prostředí na vnitřní i vnější úrovni. I když se nacházíme ve známém prostředí, zdá se nám najednou zvláštní a máme pocit jako bychom byli v jiném světě. Známá místa vypadají  jinak a také je jinak vnímáme, a někdy ani nevíme, kde jsme. Vidíme lidi, které známe, ale nevíme, proč je známe. Kdykoliv se vrátíme do starého známého prostředí nebo vstoupíme do starých situací, zdá se nám, jako bychom vstoupili do snu a cítíme je “surealisticky”. Je to proto, že jsme se tak hluboce změnili a jsme jiní, než když jsme obývali toto staré prostředí.

 

I když jsme již byli ukotveni v našich nových prostředích, zaměřovali jsme se především  na to, abychom se mu  vnitřně přizpůsobili. V našem transformovaném vnějším prostředí jsme si začali vymezovat svůj prostor tak,  jak si vlk značkuje své teritorium.

 

 Zkoumali jsme naše vnější prostředí novýma očima a viděli věci, které jsme nikdy předtím neviděli. A jak jsme začali upevňovat základy našich nových životů, cítili jsme se mnohem ukotvenější, než v předchozích měsících.

 

Během dubna jsme neustále rozpouštěli staré blokády, které jsme v sobě nosili. Někdy byly tyto překážky velmi pevné a silné. Staré vzory a omezující víry byly vyplaveny na povrch tak, abychom si je určitě všimli.

 

Mnoho cyklů muselo být ukončeno. Občas jsme přímo bolestivě narazili na něco uvnitř sebe samých, a pociťovali rozdíl mezi naším dualitně-založeným lidským já a tím, co jsme si mysleli, že bychom měli být, kdybychom plně ztělesňovali Pravého Celistvého. To s sebou přineslo záležitosti sebeposuzování, které bylo neustále potřeba propouštět. Dále se objevoval určitý  výrazný rozpor  v tom, co si "myslíme", že by se nám mělo v našem životě dít a tím,   co se nám ve skutečnosti děje. Anebo v tom, co si myslíme že bychom měli dělat a tím, co ve skutečnosti děláme. Někdy se objeví tenká hranice mezi přijetím naší současné reality  a nutkavou potřebou tlačit náš život na novou úroveň. Pro některé z nás byla druhá polovina dubna velmi náročná, protože jsme se často cítili oslabeni a jakoby obklíčeni. Po celou tu dobu nás to tlačilo, abychom se stali skutečnými a pravdivými.

 

Během dubna jsme buď propustili naše vzdorování, abychom se plně objevili jako Praví Celiství, nebo jsme se našeho vzdorování vytrvale drželi. Obrovské  posuny, které prožíváme, se stávají pro mnoho lidí příliš náročnými. Ztráta našich starých identit a mizení starých zón našeho pohodlí a bezpečí, to všechno může být děsivé - jako když letíte ve volném pádu, a nevíte, kde přistanete. To může přinést vlny smutku a pocit beznaděje a samoty, které jsou devastující, když námi procházejí; ale naštěstí nemají dlouhého trvání. Někteří lidé se rozhodli odejít, a to buď na vědomé či nevědomé úrovni. Někteří opouštějí naši planetu nebo zůstávají bokem. Jiní si myslí, že volí svobodu - útěkem od toho, o čem vědí hluboko uvnitř sebe, že je pravdou. V tomto okamžiku, máme všichni na výběr, zda chceme surfovat na této kvantové vlně nebo se nechat vtáhnout pod ní. Všechno je v absolutním pořádku.

 

Naše Pravá Svoboda vychází z našeho Opravdového bytí, když se objevíme jako Praví Celiství a plně se účastníme tohoto významného přechodu z Duality do Jednoty. Vystoupit z duality a osvobodit se z našich starých vzorců a programů je největší dar, který sami sobě můžeme dát. Nestaneme se svobodnými, když budeme sami před sebou utíkat a předstírat, že život je "normální".

 

Právě teď se nám nabízí zcela nová příležitost pro Pravou, Trvalou svobodu. To je něco, po čem jsme hluboce toužili a tak tvrdě pro dosažení toho pracovali během našich nespočetných životů. Doba Pravé Svobody je konečně tady ....

 

ROZPAD DUALITY

 

Vzhledem k silným přílivům energie Celistvosti, k ukotvování Ultra Větší reality do fyzična, k novým energiím čisté lásky srdce a následnému posílení rezonance Celistvosti, se do staré šablony duality dostává příliv frekvencí, které ji rozrušují.

 

Hustota duality nemůže v rámci frekvencí Ultra Větší reality udržet iluzi, že je reálná. Vzhledem k tomu, že Ultra Větší Realita se stává stále silnější, dualita jednoduše nemůže dále existovat.

 

Tento  příliv frekvencí způsobuje, že se dualita roztáhla za své hranice. Skrze toto nevídané roztahování  se v jádru duality vytvářejí četné praskliny. Tyto praskliny jsou patrné všude, kde je něco založeno na bázi duality. Praskliny způsobují, že  staré formy, které nejsou založeny na integritě a pravdivosti, jsou neefektivní a neúčinné. To je důvod, proč světové finanční systémy  balancují na hranici kolapsu, vrstvy dlouho skryté korupce vyplouvají na povrch, dlouho zavedené praktiky založené na sobectví, manipulaci a chamtivosti se rozpadají. To je také důvod, proč se v mnoha zemích světa lidé statečně snaží svrhnout represivní vlády.

 

Právě díky těmto nově vzniklým trhlinám lze nevyváženosti duality nejen jasně vidět, ale ony se  již staly neudržitelnými. Už nejsme ochotni dále žít ve světě, který není založen na Opravdovosti.

 

Když rezonance Opravdovosti sílí a rozšiřuje se, zvyšuje se tlak a na planetě se zvyšuje napětí, které způsobuje, že se z malých trhlinek stávají velké trhliny. V dualitě tyto nové trhliny zviditelňují v tkáni  reality jemné staré trhlinky, které nebyly  příliš vidět.  Přestože tyto ranky velikosti  vlásku nebyly zřetelné, byly tam.  A podobně jako malá infekce v našem fyzickém těle, ovlivňovaly a oslabovaly celý náš systém. Najednou se tyto ranky natolik zvětšují, že je nelze ignorovat.

 

Když se neviditelné praskliny stanou viditelnými trhlinami, pohnou dotyčnou situaci nebo vztah na otevřenější, čestnější úroveň. Podvědomé motivy a jemné manipulace, které jsou oporou duality jsou nyní vyplaveny na povrch, kde mohou být snadno odhaleny. Skryté odsudky a nejasné motivace, které podvědomě ovlivňovaly situace a vztahy jsou nyní zřetelné.  Když se malé prasklinky přemění  na velké praskliny, staré situace  s již oslabenými a  otrávenými  základy se začnou rozpadat. To nám dává možnost jasně řešit  problémy a nevyváženosti, které jsme  předtím neviděli.

 

Stejně jak pohyb tektonických desek během zemětřesení způsobuje hluboké praskliny na fyzické zemi, totéž se děje i s námi. V mnoha oblastech našeho života se objevují velké trhliny. Mnoho toho, co jsme v sobě nosili se začne rozpadat.  Staré systémy víry, staré vzorce chování, hlavní problémy, staré způsoby, jak dělat věci, všechno to vytváří trhliny.

 

Všechno, co v našich emocionálních a mentálních tělech není pravdivé se odhaluje/rozpadá. Někdy až můžeme cítit, jak se základ našich zavedených přesvědčení posouvá, jako když se pohybují tektonické desky.  Dlouho zavedené staré vzory chování anebo osobních preferencí se najednou vysunou z místa a pozbudou důležitosti. To, co bylo v minulosti pevné, je najednou plné trhlin. A přes tyto nově vzniklé trhliny zahlédneme něco nového a vzrušujícího, něco úplně nového.

 

Když se v našich vztazích s přáteli, s obchodními společníky nebo partnery objeví praskliny, často si klademe otázku, proč  je Celistvost  příčinou oddělování se , když by měla přinášet větší jednotu. To proto, že Celistvost vytváří  trhliny v rámci duality za účelem odstranění čehokoliv, co není pravdivé. Někdy je potřeba oddělit se od nepravdivých prvků, i když se nacházejí v těch,  které milujeme nebo v situacích, které nechceme měnit.

 

Mnoho známých prvků v našem vnějším životě také vytváří praskliny a rozpadají se.  Ovlivňují naše kariéry nebo práci, pokud  stále děláme něco, co už dávno vyčpělo nebo co se zakládá na falešnosti. Někteří z blízkých přátel, kteří stáli vedle nás, jsou najednou na druhé straně nově vzniklé trhliny a cítíme se od nich podivně vzdáleni. Probíhá velké oddělování mezi těmi, kteří se rozhodnou žít v Opravdovosti a těmi, kteří se rozhodnou i nadále žít v iluzi duality.

 

A i když jsme již dlouho věděli, že toto během této doby nastane, přesto to může být hluboce šokující a bolestné, když se to stane. To mi připomíná opět evakuaci Atlantidy, když bylo tolik milovaných náhle od sebe navzájem odděleno. Někteří  drazí lidé nyní opouští naše životy. A i když to může být někdy velmi bolestivé, z širšího pohledu je to v pořádku.

 

Když  se objeví trhliny ve vztazích nebo s blízkými přáteli, vše, co můžeme udělat, je milovat je jako Pravý Celistvý Pravého Celistvého. Musíme ctít jejich volbu, i když  s nimi nemůžeme souhlasit. A i když se stáváme fyzicky oddělenými, dál je milujeme. Zůstanou vetkáni do vás jako vlákna vašeho bytí, protože oni nesou také vaše vlákno uvnitř nich samotných.

 

My všichni máme v sobě skryté vrstvy a kapsy plné nepravdivých a nejasných energií. My všichni máme v nás část, která se snaží udržet nás malými. Musíme najít tyto energie a uvolnit je tak, abychom je dál v sobě nenosili. Nebudeme-li je uvolňovat, budeme vytvářet ty drobné praskliny nepravdivosti  v jakékoliv situaci nebo vztahu, ve kterých se budeme nacházet. A dříve nebo později  se promění v obrovské trhliny, které budou  věci narušovat.

 

Pokud sedíme v našem malém Já, budou se  trhliny před námi objevovat jako impozantní nekonečné propasti, které není možné přejít. Dívat se na ně z tohoto místa nám dává pocit, že jsme slabí a bezmocní, bez motivace a energie udělat cokoliv. Přesto, pokud se podíváme na propast z pozice Pravého Celistvého, uvidíme, že je to ta nejmenší puklinka kterou můžeme snadno překročit. Není ani potřeba skoku nebo velkého kroku, ale jen malý, naprosto přirozený krůček. A i kdyby nás tento malý krůček zavedl přímo do srdce Neznáma,  nebudeme mít strach.

 

Trhliny se objevují také v našich vnějších světech. Když se objeví, ukončí naše obvyklé způsoby, jak dělat věci. Tady v Peru v období dešťů, které právě skončilo, byly celé úseky silnic často zničené a to buď že se na ně sesunula půda nebo spadly do řeky. Kdykoli se to stane, je celý provoz odříznut na několik dní, protože alternativní cesty zde obvykle neexistují. Lidé klidně počkají, než se silnice opraví, nebo se vytvoří jiné geniální řešení.

 

Když se objeví trhliny, je přístup k našim obvyklým místům a obvyklým činnostem najednou odříznut. Není třeba mít k nim žádný odpor, ani to chápat jako poplašnou zprávu. Čas ,ve kterém se nacházíme, nám přináší neustálé objevování toho, co ještě existuje a co už je pryč. Některé věci, které již neexistují, nás rozesmutní, zatímco jiné nás naplňují vzrušením.

 

Toto praskání světa duality ovlivňuje naši orientaci a učí nás rozvíjet schopnost být spontánní a nalézat alternativní trasy. A z těchto nových trhlin se vynořují nové energie - nová kreativní řešení, nové způsoby, jak dělat věci. V nových trhlinách se vytváří velký tvůrčí impuls, který je svěží a nový.

 

PŘEHLED MĚSÍCE KVĚTEN 2011

 

Koncem dubna odešlo mnoho naší neochoty být plně  Tady a Teď. Téměř  jsme dokončili jednu z nejtěžších etap vyproštění  se z duality.

 

Nyní  začíná květen výbuchem svěžesti, budeme dělat obrovské pokroky při ukončování našich starých životů. Jenomže nyní to bude mnohem jednodušší. Toto dokončení starého je životně důležité, protože jen tak začne proudit do našich životů v průběhu druhé poloviny roku mnoho zajímavých nových příležitostí. Pokud do té doby dokončíme nedokončené projekty našeho starého života, budeme mít možnost dát veškerou energii do zrodu něčeho Nového. Z toho důvodu  bude ukončeno mnoho starých situací.

 

Zatímco toho necháváme tolik za sebou, je užitečné přehodnotit naše vzpomínky skrze přebírání se přes ně s novým pohledem.Hrozí zde i nebezpečí, když strávíme příliš mnoho času díváním se zpět na cestu, kterou jsme prošli. Nostalgie může být docela chytlavá, takže když se ohlížíme za minulosti,  musíme být opatrní. Existuje starý biblický příběh o Lotově ženě, která se podívala zpět a změnila se v  solný sloup. Je důležité nepřikládat našemu  starému  chování větší význam než  Tady a Teď.

 

V této době opouští naši planetu  mnoho oddaných služebníků - mistrů První vlny.  Uctívejte je a oceňujte je, dokud jsou tady, naučte se od nich vše co lze  a připravte se, že nastoupíte na jejich místa.

 

Čas sám se výrazně mění. Stále se  zrychluje a rozšiřuje se do bezčasovosti věčného NYNÍ. Čas se stlačuje a zrychlení zvýšených vhledů nabývá  stále větší sílu. Toto nás popohání do Teď a řídí nás, abychom byli věrni POZNÁNÍ našeho Srdce. To, co právě  teď děláme a co neděláme dobře  bude mít trvalé  následky.

 

Květen nám přináší  velké možnosti dostat se na hlavní křižovatku, stejně tak i měsíc červen. Budou k nám přicházet nové příležitosti, které budou vyžadovat některá důležitá rozhodnutí, které budeme pravděpodobně muset udělat rychle. Když se sladíme s našim novým účelem, můžou se někteří z nás rozhodnout opustit stávající práci a dělat něco úplně jiného nebo se přesunout někam na zcela nové místo.

 

Může to být i místo na druhé straně planety kde teď žijeme. Jen pomyšlení na to způsobuje některým paniku a proto se snaží  držet toho, co znají. Právě teď se děje velké přesouvání. Jsme přesouváni  do pro nás správných míst,  s těmi správnými lidmi. Pokud máte pocit, že nejste na svém správném místě, nebo že neděláte to, co byste měli dělat,  prosím, pospěšte si, abyste se tam dostali. Mnozí z nás mají pocit, že se jim teď chystá projevit jejich  nový úkol.  Někdy ho můžeme cítit, ale neumíme ho zcela definovat. To proto, že náš skutečný úkol  nebude plně odhalen, dokud nebudeme na našem správném místě. To je důvod, proč je životně důležité, abychom se v druhé polovině roku dostali na naše  správné pozice pro naše nové životy Pravých Celistvých..

 

Mnozí z nás cítí, že je potřeba výrazně zjednodušit život. Toto se mi stalo docela přirozeně, když jsem se stěhovala do Peru se třemi kufry. Musela jsem začít prakticky z ničeho. Když jsem na konci září opustila Havaj, myslela jsem si, že to bude trvat jen měsíc nebo dva, než mi dopraví můj kontejner plný oblečení, domácích potřeb, světových pokladů, výtvarných potřeb,  zařízení kanceláře a nábytku.

 

Nyní uplynulo šest měsíců a já žiji v malém domku v úzké pěší ulici ve starobylé Incké vesnici a nevypadá to, že by se můj tak cenný a potřebný majetek v brzké době ke mně připojil. 

 

A není to  o tom jít ven a koupit si nové oblečení, protože tady není žádné v mé velikosti. Nosit to, co mám, mnoho vrstev oblečení, jednoduše za účelem zahřátí  se,  než oblékáním vyjadřovat, kdo jsem, nebo se snažit vypadat hezky, se pro mně stalo velkým přizpůsobením. Je to součást odkrývacího procesu.

 

V květnu začneme realizovat nový plán, který jsme dostali v dubnu a budeme stavět  naše nové základy. Musíme udělat z neznámého známé, začít zevnitř směrem ven. Máme  výrazný pocit, že naše první kroky vedou do neznámých končin. Náš nejpřesnější kompas je kompas našeho srdce. Budeme-li sledovat vědění našeho srdce, spíše než  emoce našeho Srdce, povede nás to správným směrem. Vědění našeho srdce nám  řekne, zda máme  zůstat, kde jsme a nebo udělat Nejdivočejší skok, který jsme kdy udělali. Je naší pravou vůdčí silou pro změnu. Jakmile vznikne toto vnitřní uspořádání, budeme moci jít ven a najít nová vstupní místa do našeho předělaného prostředí. Jakmile vstoupíme do našeho nového prostředí a spojíme se s našimi Novými životy, objeví se obrovská vlna kreativity. A my se začneme cítit zářivě živí!

 

Květen je významným měsícem ukončení. Budeme si připravovat půdu pro novou zahradu. Budeme vytrhávat plevel i s jeho kořeny, připravovat půdu, okopávat řádky a zasazovat nová semínka rostlin, o kterých jsme nevěděli, že vůbec existují. V červnu začnou být nové rostliny vidět.

 

Během této doby velmi pomáhá jen tak sedět v nedefinovaném Neznámu, ne protože se snažíme vidět, co tam je, ale protože musíme udržovat všechno v otevřenosti a nedefinované, tak, aby se věci vyvíjely přirozeně. Musíme být ověřeni pro příchod  Nového a Pravého a pokusit se to žádným způsobem neovlivňovat. Pouze to  nechat vstoupit.  A Nové přichází jako silný závan Větru Změny. Vytváří se kreativní vlna, zvláště pro ty, kteří již jsou na svém správném místě.

 

—————

Zpět



Pagerank změřil www.CZIN.eu