Sandra - dotaz z 25.8.2011

25.08.2011 16:17

 

Dobrý den paní Majko,
chtěla bych se vás zeptat na mou současnou finanční situaci a jestli se to zlepší nebo jestli je naděje na zlepšení. Spíše bych i ráda věděla, proč se to stalo a jak se mám z toho poučit ( ohledně duše - karma).
Proč se neumím dohadovat a stát si za svým názorem a radši ať je splněno přání ostatních.
Manželovi se bojím říci pravdu, protože on má tu svou a je hodně výřečný a argumentující. a já se tomu neumím bránit ani argumentovat, natož pružně reagovat. Radši mlčím, protože vím, že když řeknu "A" tak on už hned má B,C,D...

Je v tom nějaká pomoc?

Děkuji moc.

 

Odpověď:

Drahá Sandro,

Z hlediska karmy jste za svoje názory a jejich projevení, byla několikrát tvrdě potrestána (mučení, oběšení, linčování). Poprvé to bylo v počátcích civilizace, kdy jste byla jakýmsi „šamanem“ či stařešinou a projevila jste nahlas svůj názor na uspořádání rodu (osady), které se nelíbilo některým jeho obyvatelům. Ti strhli ostatní na svou stranu a ukamenovali vás. To se opakovalo z hlediska karmy ještě několikrát v podobném duchu, proto v současnosti máte (pro vás) nepochopitelné obavy z toho, projevit se a stát si za svým názorem či pocitem.

Navrhuji vám buď rychlejší postup zbavování se tohoto problému, kterým je terapie. Nebo pomalejší postup, kterým je „samoléčba“. Tento postup trvá sice déle, ale postupujete zcela podle své intuice a svým tempem. Začněte tím, že si plně uvědomíte, že tento STRACH patří k jiné (jiným) událostem a vy jste si do tohoto života přinesla takový „chybný“ program z minulosti. Odpusťte si, že se to stalo. Nemusíme být dokonalí. Jsme milováni láskou Stvořitele vždy, i ve své nedokonalosti.

Pak zkoušejte pomalu v jednotlivých drobných případech postupně odkládat tento strach a zkoušet se naplno projevovat. Snadněji to zpočátku půjde s lidmi, se kterými se cítíte dobře a bezpečně. Například v kruhu přátel, při debatě na nějaké téma, přidejte svůj názor a řekněte ho nahlas: „***, takto to mám já.“ Bude to úlevné a osvobozující, to mi věřte. Pokračujte podle svého tempa dál. Postupem času se bez problémů projevíte i v práci, doma, všude. Ukažte všem své zářivé Já. Budou nadšeni a vy šťastná.

Pokud budete chtít, napište mi o svých malých vítězstvích, milá Sandro. A co se týká vaší finanční situace, až se začnete měnit vy, začne se měnit i vše okolo vás, tedy i finanční situace. Vylepší se, získáte pracovní místo, které vám přinese uspokojení i peníze.

Objímám vás a přeji hodně síly na vaší cestě

Majka Riama

—————

Zpět



Pagerank změřil www.CZIN.eu