Saint Germain - Práce Světlonoše...

30.05.2012 07:21

 

Práce Světlonoše …
Poselství Saint Germaina přijala Barbara Bessen  v září 2010
 

Zdravím vás, milí přátelé! Je mi ctí být opět ve vašem kruhu. Objasníme si trochu blíž život jako takový a bytí Pracovníka světla. Jaká je současná situace? Nejprve bych rád nahradil  známý pojem Pracovník světla příhodnějším názvem Světlonoš. Souhlasíš s tím? Nyní ti doporučuji, aby ses pohodlně usadil a uvolněně si užíval našeho setkání. Napadlo tě, že některá poselství čteš s napětím? Někdy máš možná i pocit určitého rozladění, že už zas  přicházejí další nové informace, zas něco nového k učení a to zavání skutečnou prací se Světlem. Někdy jsi naopak uvolněn a sdělení očekáváš s radostí, protože autora znáš a tušíš, jaké informace ti chce předat, nebo třeba proto, že si chceš užívat energií, které jsou skryté ve slovech. Pro mě je dnešní setkání s tebou radostí. Rád bych teď potřásl rukou čtenářům, kteří již ušli dlouhou a někdy i hodně trnitou cestu práce se Světlem, a všem sdělil: „Uvolni se a užívej si energie, kterou přináším z vyšších úrovní, a prociťuj, jaké to je dostat pozdrav z domova.“ Nepatřím sice k nejvyšším stvořitelským kruhům, avšak můj šat obsahuje vysoké vibrace mých vyšších částí, které v této nejvyšší úrovni prodlévají, a rád se s vámi o ně podělím.     

Nyní se podíváme, co bude třeba udělat v následujícím čase. Ohlédneme se i nazpět, jak úžasně jsi již zapracoval nejen na sobě a na svém okolí, ale i na úrovni Země. To znamená, že se nyní můžeš pohodlně usadit a s radostným srdcem se zabývat novými kroky. Kdo jsi, milovaný člověče? Jsi částí Vyššího celku, která se vydala získat zkušenosti v pozemském životě. To už jistě víš. Přesto vidím, že stále ještě nejsi úzce propojen se svými vyššími částmi. Často nejsi dost silný nebo vytrvalý, aby ses se svými moudřejšími vyššími částmi propojil, zejména se svým Vyšším já. Co myslíš, co si přeje tvé Vyšší já právě teď, v této době tak bohaté na události? Chtělo by se s tebou propojit. Na programu je vaše kosmická svatba, úplné splynutí Vyššího světla s materiální částí naplněnou pozemskými zkušenostmi.

Společně budete silní, společně můžete rozvíjet nové potenciály, které leží mimo karmické otisky i pozemské vzorce a k nimž se lze dostat z času Teď beze strachů, dogmat a prožitých pozemských dramat. Právě teď nastala vhodná doba, kdy se můžete vydat na cestu ke svobodě. Už nejsi jen pouhou lidskou bytostí, sestavenou ze starých parametrů. Od teď si volíš svobodné komponenty, které ti umožňují přístup k božské energii. K energii, z níž sestáváš jak ty, tak všechny ostatní bytosti. K božské energii, která byla po mnoho posledních tisíciletí zdánlivě v ústraní a kterou bylo možné vnímat jen okrajově. Lidé vyhledávali posvátná silová místa, aby mohli pobýt s Bohem. To dnes už není nutné. Božská síla do tebe proudí kanály, které byly mnoho let zaneseny trápením a odloučeností a dokonce byly i mimo provoz. Nyní je síla Všeho-co-existuje opět značná, díky mnoha interdimenzionálním změnám a posunům, jichž lidé a Země za posledních třicet let dosáhly. 

Stále víc lidí prožívá nevyrovnanost a zmatek. Ty, jenž čteš tyto řádky, ses už většinou od svých zmatků oprostil. Tvé energetické pole bylo již mnohokrát čištěno karmickými činnostmi, které jsi vyřešil nebo které byly vyrovnány milostí Stvořitele. Rozpoznal jsi staré otisky svých vzorců chování a rozmanitým způsobem jsi je vyrovnal a propustil. Zůstaly jen zbytky kořínků podobné liáně, které se stále častěji dostávají do rezonance s aktivitami a čištěním světové karmy  a jejichž staré vzorce narušují tvé Bytí. Právě staří průkopníci, staré duše této Země, kteří tu nyní jsou, aby tu sloužili, to zažívají stále znovu. Asi se divíš, jak se stále znovu a znovu necháváš emocionálně lapit do starých kolejí?  To souvisí s mnoha věcmi, které mají být na Zemi rozpuštěny. Necháváš se také často nakazit svým okolím a jeho očistnou prací. Někdy jsi i kolektivně činný a čistíš nejen své vlastní záležitosti, ale i záležitosti místa, kde právě pobýváš, záležitosti města, ve kterém bydlíš, nebo záležitosti blízkých lidí, kteří se vyskytují ve tvém životě. Při cestování  to pozoruješ ještě intenzivněji. Jsi pořád ve službě Stvořitele, abys pomohl ulehčit vzestup nádherné bytosti Gaie a celému lidstvu. 

Říkali jsme často, že se nejprve musíš vyčistit ty sám, aby mohly nastat další změny, nezbytné pro Zemi. Nyní jde o to udělat ten správný krok ke svobodě. Někdy sice na tebe působí sporná dualita, avšak zároveň stále víc vnímáš, že se v tvém životě věci dějí jakoby mávnutím kouzelné hůlky, jak jsi to ani neočekával, protože jsi byl zvyklý, že pro to musíš hodně udělat. Často ses hodně lopotil, abys dosáhl věcí, které byly obtížné a spojené s námahou, prací nebo jinou činností. Nyní patří ke svobodě i to, naslouchat svému nitru a vnímat, co je skutečně třeba udělat jako další krok. Mám být aktivní nebo mám raději vyčkat, až nastane magická konstelace, kdy se nové události související se svobodou  vytvoří  téměř jakoby samy od sebe?   

Ve spojení se svým Vyšším já působíš i na jiných úrovních, aniž by sis toho byl často vědom. Umožňuje to tvá interdimenzinalita. Neboť díky svému propojení s Vyšším já můžeš spolutvořit svůj život i život Země na astrální úrovni nebo na ještě vyšších úrovních, ve světelných místech páté a šesté dimenze. Svými aktivitami, byť by z tvého pohledu vypadaly úplně všedně, můžeš vyvolávat změny, které nejsou spojené ani s tělesnými, ani s mentálními činnostmi. Tvořitelská síla těch lidí, kteří jsou nyní již zcela probuzeni, je vskutku božská a souvisí  se svobodnými principy vesmíru. Záměrně už nekonáš dualisticky. Propojuješ se se svým Vyšším já a z vyšších úrovní vytváříš mír, svobodu, nasycení hladového lidstva, nové zdroje energie a mnoho dalšího. Prostřednictvím svého hmotného těla máš pak možnost převádět na fyzickou Zem další aktivity řízené z vyšších sfér. Je to podobné jako při dobrém channelingovém setkání. Médium se otevírá pro vysokou energii, kterou přináším já nebo jiné bytosti sloužící Zemi. Tato energie umožňuje, že se proměňuje každý přítomný člověk a celá skupina. Někomu pomůže se uzdravit, někomu pozvedne závoj před jeho vnitřním zrakem, někomu vyčistí jeho kanál, aby tak v životě jednotlivců mohly nastat změny. Samozřejmě se při skupinovém channelingu promění i místo, energie se samy uloží do Země a mnoho dalšího. Stejný účinek má i to, že jsi nyní ty, Světlonoš, stále víc propojen se svým Vyšším já a dalšími vyššími částmi.

Přijmi skutečnost, že vše má svůj správný čas. Možná ses během uplynulých pár týdnů cítil spíš unaven pozemským životem, sedl sis do křesla a přemítal, jak to půjde dál. Nebyl jsi však nečinný, tvé vědomí pracovalo na jiných úrovních a zabývalo se záležitostmi, které je právě teď třeba posunout nebo změnit. Možná jsi náhle vyskočil, protože jsi měl nápad, vizi, jak se bude tvůj život ubírat dál, co je potřeba přeměnit a změnit. Budeš stále víc vnímat, jak budou mizet překážky z tvé cesty. Vše půjde jakoby samo sebou. A když s důvěrou zavřeš oči a budeš myslet na změny jak u sebe, tak i na Zemi, pak se také stanou. Možná však úplně  jinak, než sis představoval, protože o tom, jak by to mělo být provedeno, uvažuješ pozemsky. Najednou je to tady, ať je to cokoli. Prostě jen tak, bez námahy, bez vynaložení fyzické síly, bez potu a slz. Je to jednoduché. Je to způsob, jakým dnes kráčejí svou cestou probuzení lidé, zkušení Světlonoši. Kráčejí s plnou důvěrou ve svobodu a plánují svou cestu bez zapojení mentální a pozemské mysli. Věz, že teď můžeš pracovat s božskou energií, pralátkou. Můžeš si z této energie tvořivě uspořádat svůj život. Budeš-li se pokoušet řídit to celé mentálně, většinou narazíš a ztroskotáš. Cesta tkví v tom, uvolněně spočívat sám v sobě a nechat působit Vyšší části směrem ven.   

Ti z vás, kteří již navázali dobré spojení sami se sebou, ať již meditací, cestami do svého nitra  nebo třeba i telepatickou komunikací, vědí, co tím myslím. Pokud jsi dobře propojen, pak jsi  plný důvěry, cítíš se lehký téměř tak, jako by tě něco nadnášelo, a zároveň jsi i dobře uzemněný. Moje partnerka Barbara, skrz kterou nyní hovořím, přirovnává toto spojení s požitkem rovnajícím se sklence šampaňského. Můžeš vnímat vysoké energie v tvém pozemském bytí, dokonce i to, jak perlí. Všechny strachy, které tě často trápily v tvém každodenním životě, ustoupily stranou a již se tě nedotýkají. Jsi spojen s pralátkou, ze které je všechno stvořeno. Cílem je udržet tento stav ve stále větším rozsahu. Z něj je svobodná cesta zaručena. Svoboda, kterou mám na mysli, tedy znamená nejen propouštět vše staré, odpoutávat se od starých vzorců, činů a společenského okolí, ale i přijmout vlastní Já a společně s ním tvořit každodenní život. Pokud to tak bude praktikovat určitý počet lidí, jsou důležité změny na této planetě zaručeny. Taková je nová stezka pro práci se Světlem.

Ještě jednou opakuji: Energie, jak dosáhnout tohoto spojení, je již tady, ne až v roce 2012, jak si mnozí myslí. Nic jiného nemá nyní větší důležitost. My na vyšší úrovni jsme s vámi, milí Světlonoši, stále ve spojení a společně plánujeme Novou zemi a transformaci, která je tak významná. Síť těch, kteří jdou touto svobodnou cestou, je dobře napjatá a bude se stále přibližovat. Možná máš chuť nyní zavřít oči a udělat si se mnou malý výlet. Vizualizuj si před svým vnitřním zrakem Zemi. Pozoruj tu nádhernou modrou planetu a všímej si, jak se kolem ní obepíná zlatá síť.  Rozbaluje se zcela jemně, přesto však pevně. Je to globální krystalická síť nesoucí světlo lidí, kteří jsou již probuzeni, ve spolupráci s inkarnovanými mistry, kteří drží všechny uzlové body sítě. Není to skvělé? Kráčej vpřed a důvěřuj svému božskému jádru. Dovol nám společně vytvářet Novou zemi, dovol nám být s tebou vědomě ve stálém spojení a uvádět božskou energii na Zem a mezi její děti. Tak to je!

Jsem Saint Germain.

 

Přijala Barbara Bessem v září 2010.
Tento článek je k volnému využití, změny v textu nejsou povoleny. Z německého originálu www.kryondeutschland.com/channeling_extra_sg_sep10.html pro www.novoucestou.cz přeložila Jana S.

 

 

 

—————

Zpět



Pagerank změřil www.CZIN.eu