Rok Draka začíná 23. ledna 2012

19.01.2012 10:36

 

VÝŇATEK ZE SURFREPORTU OD SOLARY NA LEDEN 2012

 

Tento rok vypadá hned od začátku jinak. Je to mnohem vážnější a také více uzemněný rok než ty předchozí. Všechno se zdá reálnější. Rok 2012 je zatížen hlubokými proudy masivních a bezprecedentních změn.

 

V lednu mají mnozí z nás velmi silný pocit naléhavosti a vzrušení - cítí, že se mají přesunout na správné místo se správnými lidmi, spojit se do Jednoho bytí, začít žít Skutečné Životy jako Praví Celiství (Opravdoví) a projevit svůj Pravý Účel. Víme, že čas je právě TEĎ.

 

To, s čím se často setkáváme, působí spíše jako navigování mezi překážkami než společný pokrok jasnou cestou osvětlenou sérií Zelených Světel. Mnohé z těchto "překážek" jsou chyby, které se často se nacházejí v elektronice, technologii, nebo v jednoduché komunikaci. Když se tyto závady vyskytnou, je důležité, abychom je nebrali osobně, ale jednoduše je rozpoznali jako překážkovou dráhu plnou trosek duality. Musíme si uvědomit, že tyto závady nám přináší odklon, který nás přesune do správného směru a správného času. Pak prostě udělejte to, co je zapotřebí, a pokračujte dál.

 

V průběhu ledna budeme průběžně testováni, zda se držíme našeho Vědomí Srdce. Naše Vědomí Srdce je kompas, který nám ukazuje pravý směr. Když se nedějí věci, o kterých víme, že jsou ty pravé, je potřeba udržet si pocit správnosti, který cítíme v našich srdcích. Vědomí našeho Srdce je jako maják v nejhustější mlze. Je to náš naváděcí maják. Vždy nás povede do těch správných míst.

                                                                                                         

S rokem 2012 byla udělána Čára v Písku a my všichni se musíme rozhodnout, kde budeme stát - pokud jsme tak již neučinili. Zjišťujeme, kdo je uvnitř a kdo je venku (pro teď). Setkáváme se s těmi, kteří jsou rozhodně uvnitř - s těmi kteří jsou připraveni začít žít Skutečné Životy Pravých Celistvých - spíše než s těmi, kteří o nich jen sní. Je na čase, abychom se spojili v Jedno Bytí s těmi, kteří sdílejí náš Skutečný Účel a začali manifestovat naše Skutečné Životy.

 

V mnoha ohledech je rok 2012 rokem Jednoho Bytí. Je čas se sejít, vzájemně spolupracovat, spoluvytvářet, vzájemně se podporovat, projevovat náš Skutečný Účel jako Jedna Bytost. Zrození Nového Světa a žití Skutečných Životů Pravých Celistvých neděláme jako samostatní jedinci, ale všichni společně jako Jedna Bytost. Tento rok je nezbytný k tomu, aby se Spící Obr Jednoty úplně probudil a byla cítit jeho přítomnost.

 

Když se staneme Mistry Služby, děláme to, co je potřebné a kdy je to potřebné - vstoupíme do stavu Jedné Bytosti v Akci. Je to čistá, pravá energie, která se projeví, když je potřebné cokoli udělat. Jedno Bytí v Akci může hory přenášet a zrodit Nový Svět. Jedno Bytí v Akci je zábavné, snadné, inspirující a super kreativní.

 

RESET 11/11/11 přináší do našich životů hluboké změny. V lednu začneme v našem každodenním životě realizovat nové energie RESETu. Tyto změny pocítíme velmi reálně a uzemněně. Mnozí z nás jsou odhodláni žít Skutečné Životy jako Praví Celiství. Z toho důvodu je důležité, abychom vše dělali novým způsobem.

 

Občas můžeme mít podivný pocit, když nás vše dře špatným směrem. Je to jako korek v lahvi našich depresí. Není to normální deprese, je to starý hluboký smutek z konce věků - dokončení naší dlouhé cesty, která vede do nového MUA. Čím déle jsme na Zemi, tím silnější únavu duše cítíme. Konečně jsme vstoupili do spodní části našich Hlubokých Zármutků a začali je vyprazdňovat. Ve stejné době, kdy prožíváme tyto vrstvy hlubokého smutku, je širší část našeho bytí velmi šťastná a nadšená pro to, co se odehrává v letošním roce.

 

Silný Rok Draka začíná 23. ledna. To přináší bezprecedentní transformaci pro již tak silný rok. V lednu začnou být do našich životů vkládány četné Okamžiky Nového a bude to pokračovat po celý rok. Rok 2012 je o naplnění našeho Pravého Účelu - to je důvod, proč jsme tady.

 

2012 je velmi vzrušující rok. Mnozí z nás se stávají Autentičtějšími a Celistvějšími než kdy předtím. Rezonance Pravé Čisté Lásky je stále silnější. Přichází ještě hlubší pochopení Jednoty a toho, co znamená být součástí Jedné Bytosti.

 

Spící Obr naší Jednoty se konečně formuje....

 

S Láskou Čistého Srdce Solara

 

Solařin kompletní Surf Report pro leden 2012  a týdenní update je možný si předplatit v Angličtině, Němčině, Maďarštině, Portugalštině, Ruštině a Španělštině na stránkách https://www.nvisible.com.

 

Zdroj: https://www.nvisible.com

Pro všechny poutníky na Cestě Lásky do češtiny přeložila Petra Svarinská a korekturu textu udělal Láďa M. Tuto českou verzi je možné v nezkrácené a neupravené podobě dále kopírovat a rozšiřovat nekomerčním způsobem, pokud bude připojena celá tato poznámka včetně všech zdrojů i s aktivními odkazy.

—————

Zpět



Pagerank změřil www.CZIN.eu