PROŽITKOVÝ WORKSHOP "Cesta k mé duši"

12.01.2013 19:57

"Cesta k mé duši"

jednodenní nebo také dvoudenní 

pracovně prožitkové setkání

 

 

Na tomto setkání se plně věnujeme alternativní léčebné metodě "Cesta", která je inspirovaná stejnojmenou knihou autorky Brandon Bays - Cesta. Naučíte se tuto metodu nejen prakticky používat, ale ponoříte se do ní a doslova ji vstřebáte . Pak ji zároveň lépe pochopíte. Díky tomu se dozvíte mnoho nového o sobě, o svém nitru a najednou vám budou jasné další souvislosti vašeho života. Malá a jediná podmínka účasti je PŘEČTENÍ KNIHY "Cesta" od Brandon Bays. 

 

 

PRŮBĚH WORKSHOPU  

1.den (emocionální cesta) 

2.den (fyzická cesta)

  • dopoledne probíhá teoretická část - seznámení, konzultace a probírání léčebné metody, otázky, odpovědi, praktická ukázka terapie
  • přestávka na oběd
  • aodpoledne patří praktické části - všichni účastníci si prakticky vyzkouší projít léčebným procesem a také provést někoho procesem.
  • závěr - otázky a odpovědi plynoucí z praktické zkušenosti, sdílení zážitků a prožitků, společné ukončení setkání

 

CENA:

  • cena jednodenního prožitkového workshopu je cca 1.200,- Kč/os./den (50,-EUR)
  • cena dvoudenního prožitkového workshopu je cca 1.700,- Kč/os./2dny (70,-EUR)

Ceny jsou orientační a odvíjí se od místa konání, ceny za pronájem místa konání a dalších režijních nákladů.  

Vždy ale platí výhodná cena pro jednorázovou přihlášku 2 a více osob. Tato výhodná cena (konkrétní výše) je uvedena v Kalendáři akcí u daného termínu konání "Cesty".  

 

 

Workshop "Cesta" je silně prožitkový a hodně pracovní. Každé setkání je jiné, protože pokaždé přijdou jiní lidé, jinak naladění a jinak otevření. Má zkušenost je taková, že čím víc jsou účastníci vzájemně sladěni a čím víc jsou ochotni se otevřít, tím hlubší je prožitek z tohoto setkání a tím silnější je léčebné působení. Přijďte se naučit léčebnou metodu "Cesta". Je skvělá ve své jednoduchosti a zároveň obrovská ve své účinnosti.  Můžete následně pomáhat nejen sobě, ale také svým blízkým a hlavně svým dětem. Pro pomoc dětem se používá Fyzická cesta, která má pro ně formu pohádkového příběhu (fyzická cesta je součástí pouze dvoudenního workshopu).

Ať se přihlásíte na jednodenní či dvoudenní setkání, vždy si užijeme každý okamžik. Navíc si možná kromě krásných zážitků odnesete také nová přátelství, protože setkání tohoto druhu k tomu přímo vybízí.

Těším se na setkání s vámi při prožitkovém worshopu Cesta k mé duši, ať už to bude kdekoliv.

 

NAJDĚTE SI SVŮJ TERMÍN KONÁNÍ TOHOTO PROŽITKOVÉHO WORKSHOPU kliknutím zde.

 

 

Chcete-li, aby "Cesta" přišla i k vám, do vašeho města, obce..., zkuste v první fázi najít možné místo konání a případně udělejte vlastní malý průzkum zájmu  spoluobčanů o tuto akci. Pokud máte místo i zájemce, napište na e-mail nebo vyplňte jednoduchý níže uvedený formulář. Ozvu se zpět 


 

—————

Zpět


CESTA může zamířit i k vám, pozvěte ji...



Pagerank změřil www.CZIN.eu