PROGRAM PORADNY - PROSINEC 2012

06.12.2012 20:53

 

Poradna pro vás i v prosinci připravila několik málo akcí a příležitostí, při kterých se můžete ve svém předvánočním shonu zastavit, vydechnout a užít si v přátelském kruhu příjemné chvíle. 

  • 02.12. - další z pravidelných setkání "při dobrém čaji". Při těchto setkáních si povídáme, posloucháme jeden druhého, krátce meditujeme a rozjímáme, zkrátka JSME...
  • 11.12. - Pastelková meditace. Toto setkání pomáhá všem, kteří těžko vyjadřují slovy své pocity, protože je mohou namalovat. Malováním se také bavíme, uvolňujeme své skryté bloky a emoce, hrajeme si s barvami, představami a se sny. Tvoříme a radujeme se. ...a že neumíte malovat? Kolik nás to celý život slýchávalo. :) Přijďte a neřešte, zda umíte či neumíte malovat. Jde o prožitek a ten v každém případě stojí za to. Těšíme se s Martinkou Rajdlovou, se kterou toto setkání pořádám, na všechny příchozí.
  • 18.12. - další pravidlené setkání "při dobrém čaji". Tentokrát toto setkání bude hodně vánoční, slavnostní a také magické a tajemné. Nenechte si ho ujít. :)

Přeji všem krásné sváteční dny, klid a mír v duši a srdce naplněné láskou. Děkuji všem za přízeň, důvěru a podporu, přátelé milí.

Těším se na vás v Novém čase...

celý program zde.

 

—————

Zpět



Pagerank změřil www.CZIN.eu