PROGRAM PORADNY - LEDEN 2013

02.01.2013 14:55

Přátelé, berme leden jako pomalý rozjezd, co se týká aktivit Alternativní poradny. V lednu pro vás poradna chystá hlavně pravidelná úterní setkávání. Jedná se o komorní střetnutí lidí, kteří se vzájemně obohacují svým povídáním, sdílením svých úspěchů i trápení, ale také vzájemnou pomocí. Přijďte jen tak posedět, malovat či meditovat...

  • 8.1. - ametistová meditace - na tomto setkání se můžete dozvědět mnoho zajímavého o sobě, získat nový pohled na každodenní život. Meditace vám pomůže uvolnit některé zasunuté pocity, uvědomit si širší souvislosti a pochopit sdělení, které vám daná situace přináší. Chcete-li, přineste si také svůj oblíbený léčivý kámen a pracujte s ním zde. 
  • 15.1. - pastelková meditace - Toto setkání pomáhá všem, kteří těžko vyjadřují slovy své pocity, protože je mohou namalovat. Malováním se také bavíme, uvolňujeme své skryté bloky a emoce, hrajeme si s barvami, představami a se sny. Tvoříme a radujeme se. ...a že neumíte malovat? Kolik nás to celý život slýchávalo. :) Přijďte a neřešte, zda umíte či neumíte malovat. Jde o prožitek a ten v každém případě stojí za to. Těšíme se s Martinkou Rajdlovou, se kterou toto setkání pořádám, na všechny příchozí.
  • 22.1- ametistová meditace - na tomto setkání se můžete dozvědět mnoho zajímavého o sobě, získat nový pohled na každodenní život. Meditace vám pomůže uvolnit některé zasunuté pocity, uvědomit si širší souvislosti a pochopit sdělení, které vám daná situace přináší. Chcete-li, přineste si také svůj oblíbený léčivý kámen a pracujte s ním zde. 
  • 29.1. - pastelková meditace - Toto setkání pomáhá všem, kteří těžko vyjadřují slovy své pocity, protože je mohou namalovat. Malováním se také bavíme, uvolňujeme své skryté bloky a emoce, hrajeme si s barvami, představami a se sny. Tvoříme a radujeme se. ...a že neumíte malovat? Kolik nás to celý život slýchávalo. :) Přijďte a neřešte, zda umíte či neumíte malovat. Jde o prožitek a ten v každém případě stojí za to. Těšíme se s Martinkou Rajdlovou, se kterou toto setkání pořádám, na všechny příchozí.

Začátek je vždy od 18h. Sebou není třeba nic nosit. Vstup je volný. Nálada je výborná. :)

—————

Zpět



Pagerank změřil www.CZIN.eu