PROGRAM PORADNY - BŘEZEN 2013

25.01.2013 15:31

Poradna pro vás i v březnu chystá pravidelná setkání, skupinové terapie a prožitkové workshopy. Stačí si jen vybrat, registrovat si své místo na akci a pak se příjemně těšit... :)

 

 

  • 5.března - ametystová meditace - na tomto setkání se můžete dozvědět mnoho zajímavého o sobě, získat nový pohled na každodenní život. Meditace vám pomůže uvolnit některé zasunuté pocity, uvědomit si širší souvislosti a pochopit sdělení, které vám daná situace přináší. Chcete-li, přineste si také svůj oblíbený léčivý kámen a pracujte s ním zde.
  • 6.března - středa od 17:30h SKUPINOVÁ TERAPIE - skupinová terapie pro max.6 účastníků. (délka terapie je cca 2-3hodiny, dle potřeby skupiny). Mrkněte na obsazenost tohoto termínu. 
  • 8.března - pátek celý den - Andělské terapie s certifikovanou andělskou terapeutkou Milenou Sedláčkovou z Hradce Králové. Máte-li zájem o tuto terapii, objednejte si svůj termín.
  • 9.března - sobota 10-17h - Andělský seminář.  Andělský seminář vede Milena Sedláčková
  • 12.března - pastelková meditace - Toto setkání pomáhá všem, kteří těžko vyjadřují slovy své pocity, protože je mohou namalovat. Malováním se také bavíme, uvolňujeme své skryté bloky a emoce, hrajeme si s barvami, představami a se sny. Tvoříme a radujeme se. ...a že neumíte malovat? Kolik nás to celý život slýchávalo. :) Přijďte a neřešte, zda umíte či neumíte malovat. Jde o prožitek a ten v každém případě stojí za to. Těšíme se s Martinkou Rajdlovou, se kterou toto setkání pořádám, na všechny příchozí.
  • 16.března - sobota od 13h - SKUPINOVÁ TERAPIE - skupinová terapie pro max.6 účastníků. (délka terapie je cca 2-3hodiny, dle potřeby skupiny). Mrkněte na osazenost tohoto termínu. 
  • 19.března - ametystová meditace - na tomto setkání se můžete dozvědět mnoho zajímavého o sobě, získat nový pohled na každodenní život. Meditace vám pomůže uvolnit některé zasunuté pocity, uvědomit si širší souvislosti a pochopit sdělení, které vám daná situace přináší. Chcete-li, přineste si také svůj oblíbený léčivý kámen a pracujte s ním zde.
  • 26.března - pastelková meditace - Toto setkání pomáhá všem, kteří těžko vyjadřují slovy své pocity, protože je mohou namalovat. Malováním se také bavíme, uvolňujeme své skryté bloky a emoce, hrajeme si s barvami, představami a se sny. Tvoříme a radujeme se. ...a že neumíte malovat? Kolik nás to celý život slýchávalo. :) Přijďte a neřešte, zda umíte či neumíte malovat. Jde o prožitek a ten v každém případě stojí za to. Těšíme se s Martinkou Rajdlovou, se kterou toto setkání pořádám, na všechny příchozí. Z důvodu mé cesty na Slovensko se tento den meditace NEKONÁ.    
  • 27.března - středa od 17:30h - SKUPINOVÁ TERAPIEskupinová terapie pro max.6 účastníků. (délka terapie je cca 2-3hodiny, dle potřeby skupiny). Mrkněte na obsazenost tohoto termínu. 

 

—————

Zpět



Pagerank změřil www.CZIN.eu