Olympijské hry a Odhalení

09.08.2012 10:06

 

Olympijské hry a Odhalení

Samael, 5.8.2012

 

Zdravíčko všem. Zrovna sedím u počítače, a protože se mi nedaří moc spát, přemýšlím o žhavé kauze Olympijských her a masovém přistání našich kosmických přátel.

Před pár hodinami jsem dostala komentář ve stylu: Čekám na masové přistání a ono nikde.

No a tak přemýšlím o různých variantách kontaktu hvězdných lidí s pozemšťany.

Víte, náš problém je v tom, že my jsme zvyklí na všelijaká dramata. Všechno musí být super dramatické a musí to být hned, včera bylo pozdě. A ještě k tomu nám to musí být předložené na stříbrném tácu někým, komu věříme, abychom byli sami ochotni něčemu uvěřit. Nás ty události většinou musí praštit do nosu, abychom si jich vůbec všimli, protože většinou si dál než na tu špičku nosu ani nevidíme.

Jenže ono věci ve vesmíru takhle nefungují.

Vemte si, v jakém stavu se většina lidí z naší civilizace nachází. Máme tady 7mld. lidí, kteří jsou zvyklí na války a krev. Lidi, kteří jsou každodenně krmeni zpravodajstvím o tom, kde kdo koho okradl, zavraždil, napadl, kolik lidí zemřelo při různých katastrofách atd. atd. Nehledě na tom, že jsme řadu let krmeni filmy typu: Vetřelec, Predátor či Den Nezávislosti.

Umíte si představit, co by se stalo, kdyby před zraky těchhle lidí přistálo na stadionu uprostřed Olympijských her UFO?

Představte si, že tam fakt přistane loď a vyjdou z ní třeba lidsky vypadající mimozemšťané.

Tak většina lidí to okamžitě bude považovat za vtip, protože jim ani nepřijde na rozum, že by to bylo skutečné. A ovšem v okamžiku, kdy organizátorům dojde, že to je skutečné a to by bylo poměrně rychle, zpanikaří a okamžitě se budou snažit vymyslet nějakou zástěrku, aby nezpanikařily ani ty tisíce fanoušků, kteří na těch stadionech zrovna jsou. Protože kdyby si lidé skutečně uvědomili, o co jde, vybuchla by taková panika, že katastrofa tsunami bude proti tomu cukrová vatička.

No a teď přemýšlejte selským rozumem. Opravdu si myslíte, že bytosti, které nad námi dohlížejí po tisícovky let, budou tak hloupé, aby to udělali takovým způsobem? Muselo by dojít k něčemu velmi vážnému, aby riskli takovou paniku.

Proto jsem psala v předchozím článku, že je potřeba být bdělý ale klidný. Protože se může stát cokoli, ale zároveň se z pohledu běžné reality taky nemusí stát vůbec nic.

No a teď k informacím, které mě osobně přicházejí.

Během posledních pár měsíců se otevřelo spoustu časoprostorových zemských bran. Já osobně jsem byla u otevírání brány v Řecku. Nebylo to tam vůbec snadné, a protože po otevření ke mně začaly přicházet úplně nové a přesto pro Zemi vlastně velmi staré energie, není pro mě vůbec snadné se s těmi energiemi srovnat. Vytvořilo to v mém časoprostorovém kontinuu řadu průzorů do budoucnosti a vůbec možných paralelních pásem mé existence. Takže jsou mi sdělovány věci typu, že jedna část mého úkolu na Zemi je vyplněná a vlastně končí a mezi tím začíná úplně jiná část, k níž je potřeba uzavírat novou dohodu duše v řadě nových časoprostorových pásem atd. atd. Zkrátka to vůbec není snadné.

Důvod, proč se o tom zmiňuji, je ten, že nové časové pásmo mé bytosti, které shodou okolností začalo v  těchto dnech, by mělo také začínat přípravou lidí na příchod mimozemšťanů. To je jedna z věcí, které mi byly sděleny.

Blízký kontakt s vesmírnými lidmi je v tuto chvíli neoddiskutovatelná skutečnost. Ovšem forma toho, jak to bude probíhat, ještě není zcela vyřešená. Myslím, že jen málo bytostí stojí o to, aby tady bez nějaké lepší přípravy lidí proběhlo odhalení typu Den nezávislosti.

Já osobně si myslím, že už pár dní probíhá na mezinárodní politické scéně živá diskuze o tom, co by se tedy mělo dít a jaké podmínky mimozemšťanů by měly být přijaty atd. atd. Reportéři z TV typu Nova nebo Prima se toho samozřejmě účastnit nebudou. Umíte si představit senzacechtivé novináře, kteří udělají z každého komára velblouda, jak o tak neuvěřitelně citlivých věcech referují na veřejnosti? Žádný střízlivě uvažující papaláš nebude takový blázen, aby to hnedka pustil na veřejnost.

Olympijské hry jsou samozřejmě dost velká klika, kterou lze na papaláše zatlačit. Myslím, že se stačilo jen zmínit o masovém přistání na Olympijských hrách a v mnoha mozcích začala šrotovat příslušná kolečka.

Myslím si, že zrovna v těchto dnech se obě strany, pozemská i mimozemská pomalu propracovávají k vzájemné dohodě a elegantnímu plánu, jak věci pustit pomalu na veřejnost, aniž by se tím způsobil zbytečný poprask a panika.

A protože nás hvězdné brány vybízejí k činu a k jakémusi prvotnímu nástinu pozdějšího Odhalení, volí se zřejmě nejlepší způsob, jak to té veřejnosti tedy vlastně podat. Dobrá věc by třeba bylo, kdyby NASA odhalila své záznamy o UFO. Stačilo by, kdyby to nějakým méně nápadným způsobem předložili na veřejnost, třeba aby to zpřístupnili na internet. Oni tím svým způsobem dohodu s mimozemšťany splní a většina veřejnosti si stejně nic neuvědomí, protože nejsou zvyklí se o takovéhle věci vůbec zajímat.

Ovšem to by zase veřejnost nemusela strávit informace z Odhalení, které nejspíš přijdou později ke konci tohoto roku, kdy tady budou znovu velice silné brány.

Takže jak to tedy udělat?

Jít na veřejnost s tím, nebo nejít?

Myslím, že se řadu věcí, které se dnes za zavřenými dveřmi probírají, nejspíš nikdy nedozvíme.

Co však můžeme v následujících dnech očekávat, je nejspíš jakési jemné nastínění budoucích událostí. Jakýsi jemný šťouch do třídimenzionálních lidí populace na zdejší planetě.

Ovšem nebude to tak zřejmé, jak to řada lidí ať na Zemi či ve vesmíru očekávala.

Jde samozřejmě také o to, nakolik si toho vůbec lidi všimnou a všímají. Řekněme, že řada z nás nepatří zrovna k těm všímavějším tvorům v naší galaxii.

A abych to zakončila, poradím vám ještě jednou: Nepanikařte.

Během tohoto týdne se může stát velká spousta věcí, ale zároveň se ty věci můžou dít pod tak tlustou pokličkou, že si jich nikdo nevšimne. Rozhodně ne nikdo z těch, kteří by to pustili dál na veřejnost.

Takže se nakonec vlastně taky nemusíme dozvědět vůbec nic. A z našeho úhlu pohledu to tak vlastně bude, jako by se nic nestalo.

Ale ono se děje.

Jde jen o to, že obyčejný člověk si dění okolo sebe všimne většinou, až když už je na nějakou jeho reakci naprosto a úplně pozdě.

Takže bych vám poradila, utřiďte si své priority a buďte v následujících měsících a letech blízko své rodiny a přátel.

Pomalý proces Odhalování přítomnosti jiných ras ve vesmíru bude trvat nejspíš celý rok a z kosmického hlediska bude i tak velmi rychlý. Kdy se jednotlivé informace dostanou až k vašim vlastním uším, záleží na mnoha faktorech včetně vás samých.

Nemusíte si však zoufat a už vůbec se nemáte čeho bát nebo se čemu vysmívat.

Postačí, když si zatím všichni srovnáme své vlastní životy a trpělivě vyčkáme, až přijde ten správný čas na plné veřejné Odhalení.

Mějte se :-)

Samael

 

Zdroj: www.andelebezhranic.estranky.cz

—————

Zpět


Diskusní téma: Olympijské hry a Odhalení

Nebyly nalezeny žádné příspěvky.


Pagerank změřil www.CZIN.eu