O energiích uvnitř našeho bytí

03.07.2011 22:01

Ve vašem nitru je Vesmír

Poselství od Lorda Melchizedeka

Přijala Natalie Glasson 26. 6. 2011

 Z mé duše k vám nyní přichází vřelé přivítání; jsem Lord Melchizedek a zvu vás k posezení v mém vesmírném ášramu ve skrytých rovinách s Melchizedekovými učedníky. Podržte si záměr propojit se s naší energií a vězte, že jak toto čtete, jste přenášeni do mého ášramu, abychom mohli mluvit a komunikovat v pohodlí a v božských energiích. Dovolte nám nasytit vaše tělo, duši i aurické pole světlem vysokých vibrací a nepodmíněné lásky. Dovolte nám vykoupat vás ve Stvořitelově duze světla, která aktivuje všechny pozitivní a čisté úmysly a energie z hloubi vaší bytosti. Je to opravdu velká čest s vámi nyní komunikovat a cítit vaši přítomnost v mém Ášramu vibrací universálního zlatého světla.

 

      Předstoupil jsem, abych s vámi mluvil o energiích uvnitř vašeho bytí. Jsem si vědom, že je mnoho prostředníků zabývajících se a popisujících duši, její účel a možnosti, ale já bych rád vaši mysl rozšířil ještě více. Čím většího rozšíření můžeme v našem myšlení a otevřenosti naší vnímavosti dosáhnout, tím snazší pro nás je přijmout pravdu Stvořitele.

 

      Rád bych se s vámi podělil o to, že uvnitř vašeho bytí, ve vašem fyzickém těle a rozšířen do vašeho aurického pole, je naprosto celý vesmír. Zauvažujte o tom chvíli s otevřenou myslí. Vesmír je rozsáhlá a neomezená energie a existence, jak by se mohl vejít do drobného lidského těla? Možná je lidské tělo mnohem větší, než si myslíte a Země je grandiózní ve svých rozměrech; proto se vesmír může vejít do lidského těla. Nebo je možná vesmír ve skutečnosti docela malý, ale vaše mysl má schopnost vesmíru porozumět, což vás povzbuzuje, abyste jej vnímali jako obsáhlý. Mohlo by to být tak, že je to jen ta nejvnitřnější energie vesmíru, co žije v lidském těle a ta se chová jako nástroj propojení s energií, která je mnohem větší. Je také možné, že srovnávání lidského těla a vesmíru je nepodstatné nebo že mají možná stejně velký význam a energii ve Stvořitelově bytí. Je mým posláním pomoci vám v myšlení za hranice a limity, prozkoumat pravdu, spíše než považovat to, co vidíte za maximum pochopení. Opravdu nemůžete věřit všemu, co vidíte, cítíte a zažíváte na Zemi, protože vše je "vyrobeno" z vašich myšlenek a z toho, jak věci chápou druzí, a také z vašeho vesmíru. Věřit v sebe a svou intuici je vždy správné, protože ona je propojena s vesmírem ve vás, vychází z bodu uvnitř vás, kde je možné vidět širší obraz.

 

      Toto je zajímavé pojetí a je dobré ho prozkoumat, možná že čím hlouběji se propojíme s energiemi v našem nitru, tím větším se stane obraz nás samých a naší reality. Proto čím více se spojujeme s našimi vnitřními energiemi, tím větším se stane vesmír uvnitř nás, naše oči se otevřou pravdě a existenci Stvořitele a také našemu postavení v tomto velkolepém vesmíru. Již bylo řečeno, že náš úkol je držet jádro vesmíru v našem bytí. Znamená to, že my jsme to jádro vesmíru, jestliže vše je propojeno v jedno? Je tedy naší pozicí a účelem nést jádro vesmíru v nás a stát se tímto jádrem Stvořitelova vesmíru? To jsou zajímavé otázky a já věřím tomu, že odpověď na ně by byla kladná, že to JE naším účelem.

 

      Jaký z toho máte pocit?

 

      Propojeními uvnitř vás můžete během utváření širšího obrazu rozšířit vesmír, ale také se spojit s svým účelem, stát se jedním se Stvořitelovým vesmírem. Toto jsou myšlenky, které mohou rozšířit vaši mysl až k jejím současným možnostem a pak až za ně. S vesmírem uvnitř svého těla držíte energii a vědomí všeho, všech, každé kapičky světla, každé vibrace moudrosti, každé cesty minulé, současné i budoucí. Taková rozsáhlá informace je obsažena ve Stvořitelově vesmíru, abyste k ní měli přístup a mohli ji pochopit! To znamená, že vy jste stejní, jako všichni ostatní, jste se vším jedno, jste všemi inkarnacemi, všemi kdy odhalenými energiemi, stanete se vším v celém širém světě na Zemi a také ve vesmíru. Jaký z toho máte pocit?

 

      Já vím, že je těžké tomu plně porozumět. Máte nyní pocit bezvýznamné kapky v oceánu, který je Stvořitelem? Nebo se cítíte jako manifestující se Stvořitel? Sami se musíte rozhodnout během tohoto zkoumání, ale já věřím, že jste obojím.

 

      Takže máte v sobě celý vesmír; jak je to krásné a jak krásní jste vy! Víte, jak vypadá Země z nebe; podívejte se nyní na vesmír ve svém nitru z venčí vašeho bytí. Je podobný Zemi, ale je mnohem větší, více pulzující, barevnější a má mnohem rychlejší vibrace. Představte si, vnímejte a poznejte, že svůj vnitřní vesmír můžete vidět, sledovat ho a pozorovat ho, jako byste se dívali na bublinu vznášející se vzduchem. Když se na chvíli zastavíte, abyste mohli vzít na vědomí a pozorovat energie uvnitř vás, ony se začnou automaticky navzájem propojovat, proudit jako řeky světla do vašeho těla a aury, rozprostírat své bohatství informací a své vědomí, aby více rozšířily vesmír. Vaši mysl a srdce naplní vhledy a osvícení. Řeky sdílejí Stvořitelův vesmír, jeho světlo a energii, rozšiřují se, aby vpluly do vaší reality, tak se Stvořitelův vesmír stává vaší realitou a zvětšuje se. Kdyby každý člověk toto praktikoval, pak by se vesmír stal skutečně aktivním a vyrostl by a stal se opravdu grandiózním. Všechny úrovně a rychlosti energie by splynuly a staly se jednou, všechna pravda by byla dostupná, vše by bylo možné. Máte Stvořitelův vesmír v sobě a promítáte tuto energii a moudrost skrze svou mysl do své reality. Dává vám to velkou moc? Vkládá to velkou zodpovědnost na vaše bedra? Pojďme rozšířit své vědomí ještě více, abychom tuto situaci zanalyzovali. Máte ve svém nitru vesmír, spojováním se s vesmírem se jím stáváte, dalším propojováním se vaše realita stává Stvořitelovým vesmírem, jste v samém jádru této energie, vytváříte Stvořitelův vesmír.

 

      Jaký z toho máte pocit?

 

      I další lidé to dělají, spojujete se se samým jádrem energie Stvořitelova vesmíru a projevujete ji ve dvojnásobné, trojnásobné či dokonce tisícinásobné míře. Představte si na moment, že jste pochopili vesmír jako neomezený a obrovsky rozpínavý a přesto je ve vás a vy jej zvětšujete, až vstoupí do vaší reality a stále se zvětšuje a prostupuje přítomnost. Možná je Stvořitelův vesmír ještě větší, než jste si mysleli? Nebo možná jen vidíte širší obraz tohoto vesmíru díky lepšímu propojení? To všechno je možné. Jen předhazuji vaší mysli otázky, abych rozšířil její myšlenkový proces a otevřel vaši mysl vaší pozemské existenci.

 

      Skrze tuto komunikaci bych také rád, abyste pochopili, že vše, po čem toužíte, máte v sobě a můžete to ukotvit ve své realitě. Kvality, vzpomínky, informace, k tomu všemu můžete mít ve Stvořitelově vesmíru přístup a projevit to ve své realitě jen prostým záměrem. Mnoho lidí nedůvěřuje své intuici, protože si myslí, že jsou jen bezvýznamnými lidskými bytostmi, ale já doufám, že mé vysvětlení  vás povzbudilo k tomu, abyste se propojili se svou intuicí a důvěřovali jí; to vám otevře řeky moudrosti a umožní jim to zaplavit vaše bytí a realitu s větší silou.

 

      Také bych si přál, abyste si byli vědomi toho, že máte zodpovědnost nejen za vytváření světa, ale i Stvořitelova vesmíru, jste významnou a úžasnou součástí širšího obrazu, božského plánu, jste právě v tomto okamžiku potřební a milovaní. Takže možná nejste jen bezvýznamným lidským stvořením žijícím bezvýznamný lidský život, možná jste něco mnohem víc než to, se zodpovědností, která je mnohem větší, než jste si dříve mysleli.

 

      Není mým přáním vnášet do vaší energie strach, ale pomoci vám v nahlížení na vaši vlastní velkolepou pravdu a jak jste v jádru všech změn, které se v tomto čase odehrávají na Zemi a ve Stvořitelově vesmíru.

 

      Chcete-li, můžete se posadit v mém ášramu a rozjímat nad mými slovy, ale poté vás znovu ukotvíme zpět ve vaší realitě. Bylo pro mě velkou radostí propojit se s vašimi energiemi, jsem vždy zde, abych vám pomohl a vedl vás.

 

      Vždy s láskou

 

      Lord Melchizedek

 

© Natalie Glasson, https://www.omna.org/Home.html

Pro všechny poutníky na Cestě Lásky, do češtiny přeložila Iva M. (www.transformace.info). Tuto českou verzi je možné v nezkrácené a neupravené podobě dále kopírovat a rozšiřovat nekomerčním způsobem, pokud bude připojena celá tato poznámka včetně všech zdrojů i s aktivními odkazy.

 

 

  

—————

Zpět



Pagerank změřil www.CZIN.eu