Nový životní cyklus

24.06.2011 08:00

Nový životní cyklus právě začal

 

Drazí,

Jsem tu, abych vám řekl, že začala nová etapa vašeho žití. Radujte se! Nyní už nebudete muset tolik usměrňovat energie „nesvětla“. Jejich průnik k vám bude stále omezenější. Neznamená to však, že zmizí, že se ztratí. Ne, jen už se vás nebudou dotýkat. Jste pod ochranou vyšších energií, které na vaši Zemi proudí a jejich proud se zesiluje.

 

Neobávejte se ponořit do nových energií. Jsou laskavé a láskyplné. Zůstávejte ukotveni ve svých srdcích a pak budete prožívat plnou Jednotu se vším. Co vám dříve připadalo neskutečné, právě nastává. Vaše srdce přetékající láskou budou ukazovat směr těm, kteří ještě váhají nebo se probouzí. Jste zářivé pochodně, které svítí a září na cestě Domů.

 

Nastává pro vás nový životní cyklus. Jste zářivá Světla. Jasně budete rozeznávat, co okolo vás Světlem je a co se jím jen naoko zdá. Budete přesně vědět, jaký by měl být váš další krok, kam směřovat, kde je váš cíl. A zároveň uvidíte, kde je vaše místo a jaký máte úkol. Přitom dobře rozlišíte, komu pomoci a koho „jen“ utěšit, abyste nenarušili jeho cestu za Poznáním. Jste od teď bytosti, které rozumí a chápou širší podstatu a souvislosti úžasné přeměny na vaší Planetě. Ničeho se neobávejte, moji milí. Nejste na vše sami. Stále stojíme při vás a láskyplně pomáháme těm, kteří o to požádají. Žádejte nás, žádejte, žádejte! Je pro nás ctí a radostí, pomáhat vám na cestě za Láskou, na cestě k Nové Zemi.

 

Každý den budete prožívat úžasné změny. Otevřete se jim. Budou to radostné chvíle, kdy si plně uvědomíte, že doba, na kterou jste tak dlouho čekali, je tu. Často zaznamenáte, že vaši blízcí, vaši přátelé i ostatní lidé jsou krásnější, milejší…. Ano. To díky vám zkrásní. To vy je uvidíte v jiném Světle a proto se vám stejní lidé od této chvíle budou zdát jiní – noví. Vyjděte do přírody a zaznamenáte totéž. Uvidíte stromy, květiny i zvířata jinak. Budete vnímat jejich přítomnost, sílu, spojení s Matkou Zemí, s vámi…. Každý okamžik si naplno vychutnáte a už to nikdy nebude jinak.

 

Pro tuto chvíli máte jediný jednoduchý úkol. Naplno prožívejte vše Nové. Buďte ukotveni ve svém srdci a z tohoto místa sledujte a nenechte si ujít ani jediný Nádech. Buďte tady a teď.

Buďte Láska.

 

Jsme stále s vámi

Váš AA Michael, Matka Boží, Bůh

 

S Láskou Majka Riama Rob 24.6.11 

Pro www.cestakmedusi.cz  channelovala Majka Riama Rob. Tento článek může být dále šířen a kopírován v nezkrácené a neupravené podobě a pouze pro nekomerční účely, pokud bude připojena celá tato poznámka i se všemi aktivními odkazy. Děkuji za pochopení.

 

 

 

—————

Zpět



Pagerank změřil www.CZIN.eu