Nové MUA začalo - SOLARA

12.12.2011 17:18

 

Fragment ze surfreportu od Solary na prosinec 2011
 Vyladění se s RESETem

 

 

Velkou událostí Listopadu byl mega RESET, který se uskutečnil 11/11/11. Tento RESET přináší bezprecedentní změny do SVĚTA JAKÝ ZNÁME. Vytlačuje nás z našich starých životů a žene nás do našich SKUTEČNÝCH ŽIVOTU PRAVÝCH CELISTVÝCH. Konečně se potkáváme se spřízněnými lidmi a správnými místy. Mohutná tsunami změn vyvolaná listopadovým RESETEM se šíří ven a prohlubuje a nesmírně ovlivňuje všechny aspekty našeho života.

 

RESET 11/11/11 přináší nebývalé změny.  Vyvolal silné vlny Lásky a Pravdivosti, které se šíří dál a ovlivňuje všechny aspekty našeho života. Valí  se tsunami Nového a Pravdivého a vynáší na povrch vše, co již není pravdivé, aby to mohlo být odplaveno. Svět Jak Ho Známe se dramaticky mění......

 

Náhle zmizelo mnoho aspektů našich starých způsobů existence. Další prvky z našich starých životů byly uvolněny ze svých dřívějších pozic a vyhozeny opět do vzduchu. Pociťujeme mnohem hlubší odpojení z našich starých životů, které se stávají čím dál tím absurdnějšími. Pociťujeme nejistotu, zdali někteří lidé a staré, pohodlné situace v našich životech zůstanou i nadále s námi. Můžeme si připadat jako kdybychom byli ve stavu prázdného těhotenství. Náš starý život je prázdný a něco nového, úžasného se rodí na svět. Proto je nutné, abychom se podívali na vše očima TOHO KÝM JSME NYNÍ - po RESETU. 

 

Vlnky a vlny PO RESETU občas vytváří deformované pásmo energie. Připomínají fatamorgánu vody, kterou můžeme vidět v horké suché poušti. Mnoho lidí zažívá silné vlny strachu. Strach z Neznámeho. Strach ze ZMĚNY. Obavy ze ztráty KONTROLY. Obavy o BEZPEČÍ. Tyto strachy z nejistoty jsou jednoduše poslední iluze duality a přesto je někteří cítí velmi reálně. Jsou to obavy a nejistoty, které zahrnují staré vzorce. Máme pocit, že jsou to naše osobní obavy, ale mnoho z nás cítí, že jsou to kolektivní obavy, které pořád cirkulují kolem naší planety, hledajíc místo pro ukotvení. Tyto kolektivní strachy mají silnější vliv lidi žijící v zemích přísně řízených s pevným systémem. Nicméně, když sedíme v bouři klidně jako Praví Celiství, budeme schopni vidět a přijímat Zlaté Poklady, které k nám přicházejí.

 

Prosinec je měsíc Obrovského Pokroku, který vyžaduje velkou rozhodnost a jasné akce. Jakmile zjistíme, co je potřeba udělat, uděláme to co nejdříve. Může to být něco starého, co potřebujeme dokončit nebo něco nového pro naše Skutečné Životy. Nic, co můžete udělat hned, neodkládejte na později. Také se do ničeho nenuťte  a počkejte na správné načasování. Když cítíte, že je správný čas, skočte do toho a to hned! 

 

V prosinci budeme spojovat volné konce, dokončovat projekty, stavět nové základy našich Nových Skutečných Životů a rozvíjet potřebné dovednosti. Budeme přehodnocovat všechny aspekty našich životů, reorganizovat své priority, proplétat staré a nové, současně zavírat dveře starému a otevírat novému. Vyrazíme na Posvátnou Pouť a přivítáme Nečekané. Mnoho elementů našich Skutečných Životů hladce zapadne na své  místo.

 

V prosinci pocítíme nárůst energie, jako by se mělo přihodit něco velikého.  Rostoucí tlak, jako když stoupá magma v sopce. Tento tlak nás nutí být TÍM KÝM VE SKUTEČNOSTI JSME. Možná se něco rozlomí, nebo se zhroutí kus duality a objeví se uvnitř skrytý Zlatý Poklad. Pokud něco takového nastane, bude to absolutně nečekané.

 

Naskytnou se nám také skvělé Zlaté Příležitosti,  přímo stvořené pro nás. Pokud se jich chopíme, rozsvítí SE ZELENÁ a cesta bude volná.  To platí i pro věci zdánlivě nemožné nebo v praxi na úrovni 3D nedosažitelné. Během několika příštích měsíců někteří z nás budou postaveni před veliké úkoly. Velikost těchto projektů se bude zdát hrozivá. Přesto se nyní uskuteční svižně a s lehkostí. Veškerá pomoc k nám přijde i z  nečekaných zdrojů. Když se rozhodneme skočit do akce bez viditelné záchranné sítě, naše nová bezpečnostní síť se rychle rozvine a to v momentu, když ji budeme nejvíc potřebovat.

 

Jako Praví Celiství rozvíjíme klid "oka bouře", i když je  svět kolem nás neklidný a my sami dost zaneprázdnění. Učíme se používat Novou Navigaci, abychom zůstali soustředění v našem Vědomí Srdce, zatímco frčíme na horské Dráze Změn. Od RESETu je mnoho z nás v konstantním stavu úplné extáze. Proto lidé, kteří již plně obývají své Pravé Já cítí hluboké vnitřní štěstí a jsou velice inspirováni. Vše se zrychluje a úspěšně zapadá na své místo. Lidé, kteří již jsou ve svém Novém Prostředí se cítí mnohem šťastnější a víc doma než kdykoli předtím. Cítí stoupající vzrušení a příval kreativity. 

 

Jakmile se ocitneme v našem Novém Prostředí s našimi správnými lidmi, naše Skutečné Životy se projeví. Nečekejme a udělejme to teď. Čas je PRÁVĚ TEĎ - HNED. Nové MUA začalo! 

 

Solařin kompletní surf report na PROSINEC 2011 je možné si objednat v Angličtině, Němčině, Maďarštině, Portugalštině, Ruštině a Španělštině na stránkách www.nvisible.com.

 

přeložila: Petra Svarinská a Lenka Wimmerová

Copyright Solara 2011All Rights Reservedwww.nvisible.com

pro web www.cestakmedusi.cz připravila Riama.

Děkuji, že přebíráte všechny aktivní odkazy. 

—————

Zpět



Pagerank změřil www.CZIN.eu