MNZ - 26.11.2012

27.11.2012 13:48

Téma: CELOSVĚTOVÉ UVOLNĚNÍ STRACHU

hosté: Pepa Šálek a Láďa Kocián

 

V tomto díle jsme s mými hosty hovořili o akci CELOSVĚTOVÉ UVOLNĚNÍ STRACHU, která se koná ve Žďáru nad Sázavou v prosinci letošního roku.  Bylo to velmi zajímavé povídání a při vysílání jsme si ve studiu užili nádherné energie.  Myslím, že jste to mohli zaznamenat i vy, doma. Kdo jste nestihl, určitě si tento díl nenechte v repríze ujít. Poslech zde.

 

MEZI NEBEM A ZEMÍ ze dne 26.11.2012
středa 28.11.2012 23-24h 1.repríza
neděle 02.12.2012 01-02h 2.repríza
pondělí 03.12.2012 20-21h 3.repríza
středa 05.12.2012 23-24h 4.repríza
neděle 09.12.2012 01-02h 5.repríza

 

Pokud vás akce CELOSVĚTOVÉ UVOLNĚNÍ STRACHU - 8.12.2012 - Žďár nad Sázavou - zaujala na tolik, že byste chtěli sledovat její vývoj, tvoření a také se jí zúčastnit, tak vše podstatné najdete zde (uvádím i kontakt na oba hosty):

www.uvolnenistrachu.cz 

 pepa70@seznam.cz 

kocian@25promotion.cz 

 

 

A ještě horoskop na příští dva týdny:

Několik rad pro zdraví a pohodu,aneb horoskop na období 26.11.-9.12.12. 

                                    

Slunce nedávno vstoupilo do znamení Střelce a vyzývá nás ke zvýšené péči o klouby.Další důležité planety však ještě prochází znamením Štíra a radí: pečujte o močopohlavní ústrojí. Hodně pijte. Čistou vodu nebo čaj z našich známých bylin, - Vrbovky, Celíku, Vřesu nebo Rozrazilu. Jezte Brusinky, alespoň sušené a dopřejte si Rakytník v jakékoliv podobě, dodá vašemu tělu potřebné vitamíny a enzymy.

 

Ode dneška do zítřka se touto radou řiďte dvojnásob. Rozbolet vás navíc může i krční páteř. Několik uvolňovacích cviků sedíc na židli, si můžete zacvičit i v práci. Tyto dny si radši odepřete zmrzlinu a vše studené. Oblast hrdla bude náchylná k angínám. Můžete-li , vyhněte se i zubnímu lékaři a naopak jděte ke kadeřníkovi, účes vám déle vydrží.

 

Ve středu 28.11. si vemte příklad z jogínů a klidem přivítejte dynamickou měsíční fázi – úplněk. Klouby o sobě dají nejspíš vědět, proto se sportem počkejte, pijte a užívejte více vitamínu C , abyste posílili imunitní systém. Echinacea vám také pomůže překonat větší zátěž. Kdo chce před Vánoci redukovat váhu, může to tento den zkusit. Jíst může ale jen polévku, pít džusy a vodu. Stále cestujte opatrně a pomalu!!

 

Od čtvrtka 29.11. do neděle 2.12. se také moc nepřepínejte, budete labilnější a přecitlivělí. Podpořit dýchací orgány můžete tújovou nebo eukalyptovou silicí do aromalampy, nebo větrovými bonbóny. Koho přeci jen postihne kašel, ať šáhne po Jitroceli, Divizně či Podbělu.

Bezová šťáva vás také postaví na nohy. Potraviny jezte lehčí a žaludek a žlučník uchlácholte kapkou piva na závěr. A také nervy! Advent si vyžádal již první svíčku a vy stále ještě nemáte hotovo.

 

Od pondělí 3. – do úterý 4.12. je období vhodné k péči o vystresované srdíčko. Zkuste mu dodat více hořčíku a Koenzym Q10. Také čaj nebo tinktura z Hlohu nebo Kozlíku vám udělá dobře. Kávu naopak omezte na minimum.

                                  

Od středy 5.12. do pátku 7.12. Luna velí stop nezřízenostem v jídle. Kdo chce pokračujte spíš v předvánoční dietě, kterou jste započali v předchozím týdnu - čtvrtek je k tomu výbornou příležitostí. Do pokrmu ,,vpašujte“ vlákninu a opět více pijte. Melta pomůže i v boji s cholesterolem.

 

Od soboty 8. do neděle 9.12 hvězdy vybízí k setkáním s přáteli. Možná, že spolu navštívíte koncert nebo výstavu. Doma pak zapálíte druhou svíci na adventním věnci. Před tím však něco pokliďte nebo provětrejte a mějte při tom na paměti, že Advent vám má přinést do vašich domovů a srdcí klid a mír, nikoliv stres…

S přáním klidných předvánočních dnů -  Edita Marie Svobodová

 

Přeji příjemný poslech všem příznivcům, stálým i náhodným posluchačům a také vám všem, kteří mi vyjadřujete podporu a posíláte mi svá krásná slova poděkování. Mějte krásné předvánoční dny plné pohody a naslyšenou při dalším živém vysílání pořadu MEZI NEBEM A ZEMÍ na rádiu Sázava 89.3 FM již 10.12.2012 ve 20h. :)

s Láskou Majka Riama Rob

 

 

 

 

 

D

—————

Zpět


Diskusní téma: MNZ - 26.11.2012

Nebyly nalezeny žádné příspěvky.


Pagerank změřil www.CZIN.eu