MNZ - 21.1.2013

22.01.2013 12:37

Host: Ing.arch.Petr Hájek

  • architekt - nejzajímavější současný projekt "Osobní dům a rodová zahrada". Tento projekt, pod názvem "Dědečkova zahrada", bude  Petr Hájek  realizovat také na své zahradě na Šumavě během letošního roku. Můžete být při tom, protože se na místě realizace budou konat workshopy, ukázky řemesel, atd. Bude zde možné jak přiložit ruku k dílu, tak také relaxovat. A k tomu se zde budou konat také různá zajímavá setkání - umělecké workshopy, dětská odpoledne plné her a tvořivých aktivit, přednášky, besedy... Chystá se toho mnoho a pozvat nás na chystané akce přijde Petr Hájek v červnu, tak se těšte. :) 
  • terapeut - na základě vlastního prožitku se Petr stal také terapeutem. Jeho metoda léčení "rozpuštění karmy" oslovuje a pomáhá mnoha lidem. 
  • lektor - máte již syna a chystáte se postavit dům a zasadit strom? Jak by měl a mohl vypadat váš dům, co od něj čekáte, co by měl splňovat...? Jak vyprojektovat dům svých snů? Tak toto se můžete dozvědět a naučit na přednáškách Ing.arch.Petra Hájka "Škola projektování srdcem".

Tento díl si přes svůj PC můžete kliknutím ZDE.

...A JEŠTĚ HOROSKOP, na který, díky zajímavému povídání, nezbylo mnoho času. V klidu si ho můžete přečíst právě teď a to v nezkrácené verzi tak, jak jej pro vás připravila astroložka a léčitelka Editka Marie Svobodová, která také byla hostem pořadu Mezi nebem a zemí.

 

 

HOROSKOP NA NÁSLEDUJÍCÍ ASTROLOGICKÝ MĚSÍC ,, VODNÁŘE“ ANEB NĚKOLIK RAD PRO   ZDRAVÍ A      POHODU NA OBDOBÍ 21. 1.  AŽ  18. 2 . 2013.

MILÍ POSLUCHAČI, SLUNCE VČERA VSTOUPILO NA SVÉ POUTI DO ASTROLOGICKÉHO ZNAMENÍ VODNÁŘE. NAPĚTÍ PŘEDCHOZÍHO ROKU SE POMALU ROZVOLŇUJE  A MNOZÍ Z NÁS NABÍRAJÍ DECH. POBÍDNUTI HVĚZDAMI VYRAZÍME NEJSPÍŠ DO SPOLEČNOSTI. OBDOBÍ PLESŮ PRÁVĚ ZAČÍNÁ, TĚŽKO ODOLAT VÁBENÍ NOVÝCH PŘÍLEŽITOSTÍ K ZÁBAVĚ A SEZNÁMENÍ. ZNAMENÍ VODNÁŘE JE VELICE LIDUMILNÉ A KONTAKTŮM PŘEJÍCÍ. DAŘIT SE TENTO MĚSÍC BUDE ZEJMÉNA JEHO ZROZENCŮM A LIDEM NAROZENÝM VE ZNAMENÍ BLÍŽENCŮ VAH STŘELCE A BERANA. NAOPAK LVI BÝCI ČI ŠTÍŘI NEBUDOU OPLÝVAT SEBEVĚDOMÍM. NAVÍC MOHOU TOUHU SVÉHO PARTNERA PO POSEZENÍ S PŘÁTELI TĚŽCE SNÁŠET. POZOR SI MUSÍ DÁT NA ŽÁRLIVOST, KTERÁ BY JE V JEJICH POCITU SAMOTY A NEPOROZUMĚNÍ MOHLA OBČAS PROVÁZET. NOVÉ A NEČEKANÉ OBZORY SE MOHOU OTEVŘÍT VŠEM,  A PROTO JIM VYJDĚTE VSTŘÍC A NESEĎTE DOMA. NA VAŠICH CESTÁCH VŠAK STÁLE BUĎTE OPATRNÍ A TAKÉ PŘI ZIMNÍCH SPORTECH.

 

 

I V PÉČI O SVÉ ZDRAVÍ MŮŽETE LECČEMU NEPŘÍJEMNÉMU PŘEDEJÍT PREVENCÍ. NADCHÁZEJÍCÍ OBDOBÍ DÁ MNOHÝM POCÍTIT TLAK V ŽILNĚ CÉVNÍM A LYMFATICKÉM SYSTÉMU NOHOU. PŘI VČASNÉ DODÁVCE POTRAVIN OBSAHUJÍCÍCH RUTIN JAKO JSOU POHANKA, HROZNOVÉ VÍNO, ALE I GREP NEBO GRÁNÁTOVÉ JABLKO,  SE BOLESTI NEMUSÍ PROJEVIT. KDYŽ NAVÍC DOPLNÍTE HOŘČÍK A KOENZYM Q10, MÁTE SKORO VYHRÁNO. PRO JISTOTU VŠAK POPÍJEJTE ČAJ Z MĚSÍČKU A MASTÍ Z NĚJ NEBO KAŠTANU POTÍREJTE VEČER KONČETINY OD ŠPIČEK PRSTŮ NAHORU SMĚREM K SRDCI. NADÁLE TRVAJÍ ASPEKTY VYŽADUJÍCI SI I VAŠI POZORNOST O KLOUBNÍ OBLAST. A NA ZÁVĚR INFOMACE PRO TY, KTEŘÍ BY V NÁSLEDUJÍCÍM OBDOBÍ CHTĚLI ZDRAVĚ HUBNOUT. V NEDĚLI 27.1.2013 ČEKÁME ÚPLNĚK A PROTO JIŽ OD SOBOTY 26.1. VÍCE PIJTE A MÉNĚ JEZTE. ODPOČÍVEJTE A NEPŘEPÍNEJTE SVÉ SÍLY. NOVOLUNÍ NASTANE 10.2. 2013 ROVNĚŽ V NEDĚLI. I ZDE VYUŽIJTE VÍKEND K CÍLENÉMU ODPOČINKU A VYVARUJTE SE NÁVŠTĚV LIDMI PŘEPLNĚNÝCH PROSTOR JAKO JSOU NÁKUPNÍ CENTA, LÉKÁRNY POŠTY A PODOBNĚ. 

—————

Zpět


Diskusní téma: MNZ - 21.1.2013

Nebyly nalezeny žádné příspěvky.


Pagerank změřil www.CZIN.eu