MNZ - 20.10.2012

31.10.2012 09:31

Téma: PSYCHOLOGICKÉ PORADNY, PORADENSTVÍ, RADY A RADILOVÉ

 

Tento díl byl věnován psychologickému poradenství a jeho alternativní praxi. Pokud jste jej nestihli naladit, najdete zde, jako vždy, termíny všech repríz. Tak ať se vám pěkně poslouchá. :) Poslech zde.

 

MNZ ze dne 29.10.2012
středa 31.10.2012 23-24h 1.repríza
neděle 04.11.2012 01-02h 2.repríza
pondělí  05.11.2012 20-21h 3.repríza
středa  07.11.2012 23-24h 4.repríza
neděle 11.11.2012 01-02h 5.repríza

 

V pořadu byla uvedena zcela nová ASTRO-RUBRIKA, kterou uslyšíte v každém premiérovém díle. Bude vám přinášet astrologickou předověď - HOROSKOP - na následujících 14dnů. Astro-rubriku připravuji spolu s astroložkou a léčitelkou EDITOU MARIIÍ SVOBODOVOU z apatyky Studánka zdraví.

 

NĚKOLIK RAD PRO ZDRAVÍ A POHODU - HOROSKOP NA OBDOBÍ 29.10.až 11.11.2012

 

Začátek týdne, tedy 44.týdne, bude velmi dynamický a díky planetám ve znamení Štíra patrně i velmi vášnivý. Co se týká podezíravosti a žárlivosti – tak těmto pocitům mohou na chvíli podlehnout i všechna znamení (nejen štíři), což v době,kdy Venuše bude vnímavější na projevy lásky, může nastolit nečekanou situaci ve vašem vztahu…

 

Každopádně se snažte o komunikaci, ta vám pomůže se z prekérní situace dostat. Komunikujte s okolím i blízkými přáteli. Hvězdy přejí také výuce cizích jazyků, a pro relaxaci si vyjděte někam do přírody. Nezapomeňte také na své tělo. Hýčkejte ho a zajděte si na masáž nebo na pedikůru.        

 

Na dnešek, to je pondělí 29.října,  připadá nejvypjatější fáze měsíce, - úplněk! A právě ten říjnový patří mezi nejsilnější v roce. Citlivější jedinci jistě již několik dní nespí a budí se. Jiní mají ustavičný pocit stresu a vyčerpání. Někteří podléhají depresím, nebo se mají aspoň chuť pořádně pohádat. Ale to nikam nevede. Takže obrňte se trpělivostí, hodně pijte a snažte se soustředit na ty příjemnější záležitosti, které máte před sebou.

 

Začátek listopadu -  „předDušičkový“ čtvrtek a „dušičkový“ pátek bude vybízet k cestám za drahými zesnulými. V pátek putování zvládnete lépe než v sobotu, kdy Luna v Raku mnohé rozcitliví.Vzpomínky a návštěvy rodinného klanu někomu možná přivodí i žaludeční obtíže. Teplý čaj z dobromysly, meduňky nebo máty a kočička nebo jiný domácí mazlíček na klíně vrátí všem ztracenou stabilitu.              

 

Bude-li v neděli typické vlhké počasí,pak bude pracné mlhou melancholie nevyplnit i nadcházející týden.Zkuste ji rozptýlit vonným olejem z levandule nebo růže.Více se věnujte dětem a svým nejmilejším,-nezapomeňte ani na maminky!              

 

Na začátku dalšího (45.) týdne nezapomeňte na odpočinek. Hlavně od úterý do čtvrtka buďte opatrní, nepřetahujte se a nepodceňujte relaxaci. Celý týden pečujte o své srdíčko, žíly a celý cévní systém. Krom bylin jako jsou hloh,srdečník nebo pohanka, můžete užívat Koenzym Q10. Dodá vám energii ve formě tolik potřebného kyslíku. V tomto týdnu je také vhodná doba k preventivní péči o trávicí trakt. Snažte se obohatit si jídelníček vlákninou.Vhodný je oves, jablečné slupky nebo indický jitrocel-psylium. Podpořte detoxikaci popíjením melty, případně si vezměte na pomoc i ostropestřec mariánský. O víkendu si odpočiňte a jako osvěžení a zpestření doporučuji zajít do divadla.               

 

V neděli, na sv.Martina zvyšte přísun tekutin a pečujte o svoji pleť, vlasy a nehty. Zkuste se nehádat. Radši navštivte s přáteli výstavu a pak zajděte spolu do čajovny. Cestou,nebude-li inverze,více vědomě dýchejte. Pomůže vám to lépe aktivovat energii a odolávat stresu.

 

Rada na konec:

Příroda se zvolna ukládá k zaslouženému odpočinku po předchozím období plném práce…zkuste se i vy matkou přírodou inspirovat.  Zvolněte a opravdu více myslete na odpočinek, věnujte se rodině a všemu, co vám činí radost.

Hodně spěte a zařaďte do jídelníčku ovoce zeleninu a potraviny obsahující hořčík. Potraviny obsahující hořčík jsou třeba i takové dobroty jako čokoláda, kakao, mandle, ořechy nebo banány. K duhu vám přijde i čaj Roibos.              

Tolik horoskop od Edity Marie Svobodové, na který se pravidelně můžete těšit, od teď již pravidelně, v pořadu Mezi nebem a zemí...

 

Mějte krásné dny a těším se na vás opět 12.11.2012 při poslechu dalšího dílu MNZ. Budu mít hosta - MAGDU KŘEPELKOVOU. Dotazy pro paní Magdu můžete posílat už teď na e-mail: majka@cestakmedusi.cz.

s Láskou Majka RIAMA Rob 

 

 

 

—————

Zpět



Pagerank změřil www.CZIN.eu