MNZ - 17.9.2012

18.09.2012 11:15

Téma:

ZDRAVÁ STRAVA - ZDRAVÉ MYŠLENÍ - ZDRAVÉ HUBNUTÍ

host - Antónina Mačingová

 

Drazí přátelé, v tomto díle pořadu MEZI NEBEM A ZEMÍ jste se mohli dozvědět, co je důležité pro to, aby váš život byl radostný a "zdravý". S mým milým hostem - paní Mačingovou - jsme hovořili o zdravém stravování, zdravém hubnutí o zdravém životním stylu a o všem, co je třeba udělat pro to, abychom se cítili fyzicky i psychicky dobře a spokojeně. POSLECH ZDE.

 

MEZI NEBEM A ZEMÍ ze dne 17.9.2012
středa 19.9.2012 23-24h 1.repríza
neděle (noc ze soboty na neděli) 23.9.2012 01-02h 2.repríza
pondělí 24.9.2012 20-21h 3.repríza
středa 26.9.2012 23-24h 4.repríza
neděle (noc ze soboty na neděli) 30.9.2012 01-02h 5.repríza

 

Paní ANTONIA MAČINGOVÁ je ze Slovenska, přesněji působí nyní v Košicích. Píše knihy o zdravém hubnutí:

  • Zhubněte jednou pro vždy – tato kniha se stala bestsellerem jak v Čechách, tak i na Slovensku, kde vyšla pod názvem – Najedzte sa do štíhlosti (prodává se zde včetně DVD). U nás vyšla už v loňském roce a prodalo se jí několik desítek tisíc kusů.
  • Schůdková metoda hubnutí, aneb stravování pro celou rodinu

 

Paní Mačingová je také držitelkou několika patentů, týkajících se stravování. Publikuje v časopisech, její články a rozhovory najdete na internetu a je také častým hostem televizních obrazovek. Při tom všem radí mnoha lidem, jak správně zhubnout, jak upravit svůj jídelníček a projíst se tak do štíhlosti… Aktivně přednáší a účastní se wellnes víkendů, kde přítomným radí, jak jíst a cítit se při tom dobře. Chystá také kurzy vaření, které vlastně přirozeně navazují na poradenskou a přednáškovou činnost, protože když už víte co máte jíst, možná by vaše úsilí mohlo ztroskotat na tom, že si pokrmy neumíte připravit nebo máte pocit, že je to složité a obtížné. Na kurzu vaření pak zjistíte, že je to vlastně snadné, jen je třeba si to zkusit a jak se říká „osahat“.

 

MOTTO Antónie Mačingové:

"Změna výběru stravy vede ke změně myšlení a změna myšlení vede ke změně výběru stravy..."

A kde paní Mačingovou můžete najít a kontaktovat?

https://www.lahkechudnutie.sk/

e-mail: lahkechudnutie@gmail.com

Facebook: Harmonické stravovanie podĺa Antónie Mačingovej

 

Přeji všem, kteří se rozhodnou změnit své stravovací návyky, vydržte! Stojí to za trochu námahy. Odměnou vám bude uzdravující se tělo, dobrá nálada, optimismus a život, který jste si vždycky přáli žít...

s Láskou Majka RIAMA Rob

 

 

 

 

—————

Zpět



Pagerank změřil www.CZIN.eu