MIstr Hilarion - pro týden 24.-31.7.2011

25.07.2011 17:57

Mistr Hilarion

Poselství pro týden 24.7. - 31.7. 2011

Milovaní Světlonoši,

jak letní dny utíkají jeden za druhým, začnete na sobě pociťovat stále silnější účinky dokonalejších energií, které se budou objevovat, což vás ovlivní natolik, že se budete cítit přemoženi všemi změnami ve vás a kolem vás. Velmi důležité je zůstat pozorní a odhodlaní vydržet. Pokud jste dosud nezačali dodržovat jednoduchá pravidla, jak zůstat ukotveni, nyní je čas, abyste o tom začali vážně uvažovat.

Běžte na dlouhé procházky v Přírodě, posaďte se u řeky či jezera, poslouchejte zvuky ptáků kolem vás, zavřete oči a vizualizujte si kořeny rostoucí z vašich chodidel do krystalického jádra Matky Země, poslouchejte konejšivou, povznášející hudbu, která naplňujte vaše srdce radostí a mírem, udělejte něco hezkého pro někoho druhého, aniž by vás o to požádal, přečtěte si pěknou knihu, postavte se čelem ke stromu a mluvte s ním a čekejte na odpověď, je mnoho způsobů, jak se cítit ukotveni a naprosto ve svém těle, pouze mít záměr prohlašujíce nahlas "Můj záměr je být cele a na 100 procent ukotven v krystalickém jádru Matky Země dnem i nocí. Budiž to tak a tak to je." To vám také pomůže.

Jak nadále připlouvají stále prudší energie, budou se dít mnohé Zemské změny na vaší Planetě a lidé na celém Světě budou mít náročný úkol udržovat svou vybudovanou stezku. Země se také transformuje a s tím, jak probíhá alchymie, je nutné pamatovat, že je čas obrovských příležitostí pro růst duše a vývojovou expanzi pro všechny a během těchto časů může dojít k velkým skokům ve vědomí a skutečně stěžejní je pokračovat ve svých disciplínách a záměrech spojení s Božským Plánem a toto procvičovat každý den.

Dalším klíčem je, najít v této době, častokrát denně, mnoho věcí , za které budete vděční. Každé ráno nebo aspoň jednou denně si vytvořte seznam s vyjmenování všech věcí a lidí ve vašem životě, za které jste vděční. Zjistíte, že toto cvičení přinese úsměv do vašeho srdce, a tedy i na vaši tvář a udrží vás pozitivními a povznesenými a v jistotě, že vše jde ve vašich životech skvěle a vše je tak, jak má být. Pamatujte, že vaše myšlenky jsou nástroje v tom, že o čem přemýšlíte a co řešíte, se začne projevovat ve vašem životě a to je něco, co se nyní začne dít v kratších časových úsecích, než bývalo obvyklé. Ujistěte se, že vaše myšlenky jsou o tom, co skutečně chcete a po čem toužíte, aby se projevilo ve vašem každodenním životě.

Volejte si nevyužité Anděly, kteří čekají, až si na ně vzpomenete. Chápeme, že je toho moc, co se odehrává ve vašich životech a ve Světě, který vás neustále rozrušuje, ale trvá to pouze chvilku - zavolat je sem a požádat o jejich asistenci v jakékoli záležitosti, kterou právě potřebujete. Existují Armády těchto překrásných Andělů čekající na možnost asistence, Drazí. Je to pro ně i pro nás, vaši Světelnou Rodinu, největší potěšení a největší radost asistovat vám na vaší Duchovní cestě. Pokud nás nevidíte, jednoduše věřte, že jdeme po vašem boku krok za krokem. Mluvte s námi jako byste mluvili s nejlepším přítelem, neboť popravdě není nic, co bychom o vás nevěděli a můžeme vám poskytnout postřehy, které byste jinak nemohli získat.

Milovaní, především věnujte milost a soucit sami sobě a ctěte svou Duchovní cestu a ten neuvěřitelný růst, který se ve vás odehrává. Pokud se na sebe podíváte jen rok zpátky, uvidíte, že jste mnohé dokončili a co je nejdůležitější, že jste zde a tvoříte skutečné změny!

 

Do příštího týdne...

JÁ JSEM Hilarion

©2011 Marlene Swetlishoff, https://www.therainbowscribe.com/

Pro všechny poutníky na Cestě Lásky, do češtiny přeložila Lenka D. (www.transformace.info). Tuto českou verzi je možné v nezkrácené a neupravené podobě dále kopírovat a rozšiřovat nekomerčním způsobem, pokud bude připojena celá tato poznámka včetně všech zdrojů i s aktivními odkazy. 

—————

Zpět



Pagerank změřil www.CZIN.eu