Mistr Hilarion - Poselství pro týden 24.9. - 1.10.2011

27.09.2011 10:03

 

Mistr Hilarion

Poselství pro týden 24.9. - 1.10. 2011

 

Milovaní Světlonoši,

je čas pečovat sami o sebe a naslouchat vnitřním impulzům, které vám nyní dává vaše fyzické tělo. Po infúzi intenzivních vysokých energií přicházejících v několika minulých dnech zjišťují mnozí z vás, že prospí více hodin než dříve. Je to způsob, jak vaše těla integrují tyto energie a umožňují, aby v nich proběhla transformace. Každý z vás se stává předlohou Nového Lidského operačního systému a jako takoví jste v popředí tohoto procesu.

 

V této době vám pohyb, protahování svalů, šlach a vazů a hluboké dýchání pomůže v tom, aby vámi procházely energie harmonickým způsobem. Teď je naprosto nezbytné dodržovat správné stravovací návyky a pít velké množství čisté vody. Mnozí jste ponořeni do svých každodenních aktivit takovým způsobem, že pak zapomínáte dávat svému tělu hydrataci a cvičení, které potřebuje, aby mohlo s větší lehkostí a ladností projít probíhajícími změnami. Pamatováním na tyto jednoduché kroky zmírníte své útrapy.

Nejvyšší důležitost má udržování svých myšlenek v rovnováze, neboť v těchto časech s rostoucími energiemi se budou věci projevovat rychleji, než jak jste byli zvyklí. Pokud zjistíte, že jste se ocitli v situaci, kdy ze svého nitra uvolňujete negativní emoce, je nutné rychle vyplnit tato uvolněná místa několika pozitivními a silnými afirmacemi nebo záměry. Pamatujte, že jste propojeni s Božstvím, to vám pomůže udržet se na trati.

Také Země nadále napíná a posouvá své tektonické desky a ještě se bude měnit její povrch. Vše je ve stavu neustálého posunu, změny a pohybu. Již nikdy nebude možné stát v klidu, tedy kromě toho, když jdete do svého nitra - tento vnitřní klid je nesmírně důležitým darem, který si můžete ve formě každodenního procvičování věnovat, zatímco dny běží vstříc konci roku a novému roku, neboť zůstat koncentrovanými ve své vlastní podstatě je nyní hluboce osudné.

Začnete zaznamenávat pozitivní změny odehrávající se v rámci transformace vašeho těla, jelikož lepší vnímání světelnosti se nyní stane běžnou věcí a větší pocit pohody začne nahrazovat pocity úzkosti a napjatosti, které ve vás převládaly, když zemskou atmosféru zasáhly zvýšené frekvence. Tyto pocity již začnou povolovat a s tím, jak se energie lidského vědomí nadále zvyšují, začnou být zřejmější mnohé pozitivní signály mírových metamorfóz.

Právě probíhají vzrušující a podnětné časy pro všechny, kdo jsou na Zemi. Již bylo dokončeno mnoho dobrého, nicméně se to nevysílá v mainstreamových médiích, a tak o tom není většina Lidstva obecně obeznámena. Mnozí z vás jste si již vzpomněli na své Božské kořeny a dary, které jste si přinesli a uplatňujete je na Zemi ve prospěch služeb následujících dnů. Spojené síly přinášejí mocné výsledky. I nadále budeme každého z vás podporovat a provázet změnami a tleskáme vám za neutuchající úsilí ukotvovat více Světla na Zemi.

Do příštího týdne...

JÁ JSEM Hilarion

 

©2011 Marlene Swetlishoff, https://www.therainbowscribe.com/

Pro všechny poutníky na Cestě Lásky, do češtiny přeložila Lenka D. (www.transformace.info). Tuto českou verzi je možné v nezkrácené a neupravené podobě dále kopírovat a rozšiřovat nekomerčním způsobem, pokud bude připojena celá tato poznámka včetně všech zdrojů i s aktivními odkazy.

—————

Zpět



Pagerank změřil www.CZIN.eu