Lucia - dotaz z 14.9.2011

14.09.2011 19:00

 

Dobrý deň, Majka.

Potrebovala by som vašu radu. Približne v roku 2009 som sa začala zaujímať o anjelov a svetelné bytosti, kedy s týmito vecami prišla za mnou moja najlepšia priateľka.Odvtedy sa dosť toho v mojom živote zmenilo. Hlavne v poslednej dobe. Cítim sa dosť unavená a vyťažená a neviem čo s tým. Vnímam energie okolo seba, hlavne vidím veľa bielych svetielok a niekedy aj farebných,hlavne vonku a ešte viac pred spaním večer, kedy sa tie svetielka akoby zhlukujú do nejakej postavy,lietajú po izbe a tak. no len mám z toho vždy strach,čo by to mohlo byť,takže nedopozerám až do konca. Dokonca som aj minule videla auru mojej kamarátky a je bábätka..no bolo to niečo krásne. Chcela by som vedieť niečo viac o svojom duchovnom živote,stále sa hľadám a pokúšam. Nejde mi sa spojiť ani s anjelmi a popritom viem, že sú stále so mnou. A ako som už spomínala, cítim sa dosť vyčerpaná,spala by som aj niekoľkokrát denne,stále ma premáha pocit že nič nestíham,že všetci navôkol dokážu toho viac ako ja a podobné pocity. A premáha ma nervozita.  Neviem ako s tým bojovať, tak rada by som sa stala súčasťou toho všetkého, čo sa teraz deje - vzostup,ale nejak pri starostlivosti o rodinu a domácnosť sa nestíham tomu nejak moc venovať. A ešte by som sa chcela spýtať na vzťahy v mojom okolí.Hlavne čo sa týka manželského vzťahu.Cítim, že sme s mužom v poslednej dobe dosť povahovo odlišní.Cítim sa v tomto vzťahu dosť nepochopená.V ostatných vzťahoch tiež cítim dosť veľké rozdiely a hlavne akoby sa mi ľudia vyhýbali kvôli tomu,že som "iná" ako oni,teda, že viem o vzostupe a svetelných bytostiach a tak. Tak rada by som sa už konečne zmenila,teda zbavila negatív. pocitov,ale neviem ako ich vyliečiť a spoznala ľudí,čo sa tiež tomuto venujú. Ďakujem Vám Majka za každú radu,ktorú mi dáte. Prajem pekný dník. <3 <3 <3 <3 <3 Lucia

 

Odpověď:

Drahá Luci,

Mám z vašeho dotazu opravdu velikou radost, protože vnímám, že takových krásných bytostí, jako jste vy, je hodně a všechny hledají. V současné době jich stále přibývá. Ze svého „spánku“ se probouzí další a ti také budou tápat a hledat, stejně jako vy. Děkuji tedy za váš úžasně načasovaný dotaz.

 

Máte nádherný dar – vidět anděly, aury lidí, vnímáte energie. Je to opravdu dar a není třeba se ho obávat. Jakmile tento svůj dar přijmete, to znamená, že se ho přestanete obávat, odmítat ho a případně i ignorovat, začnou se vám odkrývat netušené možnosti. Je třeba také pomyslet na to, že nic se neděje samo sebou. Dostala-li jste takový dar, má to nějaký důvod. Tento důvod vám pro zatím může být skryt a dozvíte se ho později. Zkrátka na to přijdete, dojde vám to, skládačka do sebe zapadne. Vše v pravý čas. Ale bát se nemusíte, vše je jak má být.

 

Pro navázání kontaktu s anděly stačí málo – požádat je o to. Jsou připraveni a čekají na každou naši prosbu, žádost a přání. Zpočátku vám doporučuji vytvořit si pro sebe přiměřený časový prostor, kdy vás nikdo nebude rušit. Najít si klidné místečko. Uvolnit se, například prodýcháním, a vyslat otázku, prosbu, buď konkrétní andělské bytosti nebo svému strážnému andělovi a vyčkat odpověď. Můžete požádat o vedení, protože nevíte, jak nakládat se svým darem a schopnostmi. Jistě je někde blízko vás andělská bytost, která vás má „naučit“ používat své schopnosti. Stačí jen požádat.

 

Dosud se vám spojení nedařilo zřejmě proto, že podvědomě i vědomě cítíte strach z nového a neznámého, co k vám přichází a bráníte se tomu. Jakmile tyto obavy VYPUSTÍTE, všechno půjde snadno. O andělech a komunikacích s nimi je napsáno hodně textů a to jak na internetu, tak v knihách (Doreen Virtue – Poslové Světla a mnoho dalších knih o andělech, andělských terapiích, Lorna Byrne – Andělé v mých vlasech, atd.).

 

Co se týká vašich vztahů, i to je obdobné jako u nás všech, kteří jsme „probuzením“ prošli. Vy jste se ve svém duchovním vývoji posunula, ale někteří kolem vás ne. Najednou si s nimi nerozumíte a nemáte si co říct. Zkrátka s vaším vývojem souvisí i to, že se budou měnit lidé a vztahy kolem vás. Třeba vás vaše vnitřní změna „dotlačí“ i k tomu, že změníte zaměstnání. To je zcela běžné. Vaše nefunkční vztahy „odejdou“ a udělají místo novým. Budete potkávat a přitahovat lidi nové, stejně naladěné, jako jste vy sama. Nebojte se těchto změn, jsou přirozené a nutné. Prošli jsme jimi také, mnozí jimi právě prochází a hodně lidí jimi ještě po svém „probuzení“ projde.

 

A jak poznáte lidi stejně naladěné, jako vy? Budou si vás nacházet nebo vy je, například přímým kontaktem – potkáte se na ulici, na semináři, v kavárně, apod. Zkuste internet, zapojte se do různých diskusí, napište například na můj web (nebo i jiný) do vzkazů, že jste taková a taková a hledáte někoho, kdo má podobné zkušenosti nebo starosti. Zkrátka je čas „vylézt“ z ulity a dát o sobě vědět. Můžu vám doporučit můj profil na Facebooku (Majka Rob), kde se můžete zapojit do diskusí a případně i tam najít další přátelé nebo skupiny k výměně zkušeností a zážitků. Určitě si najdete způsob, jak to provést.

 

Milá Luci, jsem ráda, že jste mi napsala. Chtěla byste být součástí VZESTUPU, ale vždyť vy jste jeho součástí. Neodmyslitelně a jednoznačně. Máte v něm svůj úkol, který jste už začala plnit. Nemusíte mít obavy, není to nic, co byste nezvládla. Nádherně záříte a mně bylo ctí vás poznat. Klidně se na mě znovu obraťte, pokud budete cítit, že je to třeba. Jsem tu pro vás.

 

S Láskou Majka Riama

—————

Zpět



Pagerank změřil www.CZIN.eu