Květinka - dotaz z 28.9.2011

05.10.2011 10:44

 

Mila Majka, kontakt na stranky som dostala od kamaratky z Brna. Rada by som ta poprosila o vhlad do mojej situacie, ktoru zatial neviem pochopit. S manzelom  som sa rozviedla pred 10 rokmi. Zili sme spolu 14 rokov a prisli sme v exekucii o vsetko, byt, zahradu ,auta. Syn ma dnes 24 rokov, zije samostatny zivot. 16 rocna dcera zije s otcom.Priviedlo ma to na cestu k anjelom otvorili sa mi ine veci dovtedy nepoznane. Vydala som sa druhykrat, zo vztahu sa narodil syn, ktory ma 7 rokov. Zijem momentalne v byte druheho exmanzela. Byt mu patril este pred uzavretim manzelstva . Robim terapie, naplna ma to robi radost, avsak nemam vlastny priestor. Snazim sa pochopit, preco som skusana na peniazoch a vztahoch. Prosim ak pride odpoved tvojim prostrednictvom budem vdacna.

Kvetinka

 

Odpověď:

Drahá Květinko,

Děkuji za tvůj dotaz a tak jako mnohým, i tobě chci vyjádřit svůj obdiv za to, jak zvládáš své životní zkoušky, které sis uložila.

 

Podle toho, co píšeš, to vypadá, že celý život tě neomylně vede tvá intuice po Cestě tvého srdce (komunikace s anděly, terapie, pomoc druhým). Je často obdivuhodné, čím vším musíme projít, abychom stanuli tam, kde je naše Místo; abychom došli právě tam, kde jsme šťastní a cítíme uvnitř klid a Lásku. Většinou právě ti, kteří si vybrali pomáhat druhým, prochází roztodivnými zkouškami a zvládají velmi těžké úkoly. Je to prosté, čím hlubším projdu poznáním, tím lépe jej mohu předat dál a pomáhat ostatním.

 

A tvoje otázka – Proč jsem zkoušená právě na penězích a vztazích? – to jsou zkoušky nejtěžší, zkoušky hodné Mistrů.

 

Peníze:

V první fázi je třeba si zpracovat, jak vůbec  vnímám PENÍZE jako takové. Jsou jen nutnost, dělá mi dobře mít jich hodně, chci mít víc než ostatní, štítím se jich, jsou špatné, voní, jsou špinavé…? Na místě je maximální upřímnost k sobě samé/mu.

 

Pak je vhodné zpracovat odpověď. K tomu je vhodná terapie. Jde jít i cestou samoléčení, ale je zdlouhavější, nicméně také velmi účinná. Zde pak pracuji se svou odpovědí na otázku – Jak vnímám peníze?

 

Další fáze nám pomůže „narovnat“ náš vztah k penězům. Peníze jsou vlastně forma energie. Já poskytnu službu, do které vložím svou energii ( dovednost, znalosti, svůj záměr pomoci, atd.) a zpět dostávám energii ve formě peněz, případně jiné služby (za terapii mi kamarádka může nakadeřit vlasy například) nebo naturální. Takže vydávám a přijímám, vše je v harmonii a souladu. Jakmile jen vydávám a bráním energii, která ke mně jde zpět, vytvářím nerovnováhu. Energie neproudí jak mají a může to mít za následek například mé strádání, vyčerpanost, stres, následně mou nekvalitní práci a podobně.

 

Vztahy:

Naše učení na vztazích bývá velmi těžké a spojené s emočním vypětím. Je dobré nechat emoce odeznít, aby bylo možné podívat se na situaci s nadhledem nebo někoho požádat, aby to udělal společně s námi. Pak „uvidím“ prvky, které pod vlivem emocí, vidět nemohu. Uvádím zde odkaz na článek z tohoto měsíce Příběh o malé dušičce. Jedná se o velmi vysoký vhled na situace, které každý z nás prožil nebo prožívá.

Vztahové problémy se nedají obecně řešit. Je třeba se zaměřit na jednotlivé části a postupně rozkrývat příčiny a narovnávat naše postoje způsobené chybným jednáním, které může sahat některých případech velmi daleko do minulosti.

 

Milá Květinko, snad jsem alespoň maličko vhlédla do tvého problému. Jsi velmi energická žena, máš citlivé vnímání na věci, které jsou takříkajíc skryté pod povrchem. Přeji tobě i tvým terapiím hodně štěstí a síly posouvat se vpřed. Jsme velmi blízko okamžiku Vzestupu vědomí lidstva, tak prosím otevři své srdce Lásce. Jen Láska je schopna přenést tě na Novou zem. Těším se tam s tebou na shledání.

 

S Láskou Majka Riama

—————

Zpět



Pagerank změřil www.CZIN.eu