Krátké ohlédnutí za měsícem červen

15.07.2011 00:04

      Drama zatmění pokračuje
Jennifer Hoffman, 27.6. 2011


Byl pro vás minulý týden těžký? Byli jste v bodě, kdy už to na vás bylo moc? Nejste sami, tak jsme se cítili všichni.  Tento týden uzavírá červnový cyklus zatmění, konečně.  Ale neznamená to, že se máme radovat, že to skončilo, a vrátit se nazpět ke svým starým zvykům. Je na čase vstřebat příslušné poznání či poučení a jít jinou cestou. Čtěte dál…

Ještě jedno zatmění v cyklu tohoto měsíce a budeme z toho venku – prozatím. Tento měsíc byl energeticky bláznivý, s mnoha propady a stoupáními, s průtahy, a staré záležitosti, o nichž jsme se domnívali, že jsou dávno ,,po smrti a pohřbené”, se vynořily ke konečnému přezkoumání. Též nám Vesmír vysílal nepříliš jemné náznaky ohledně naší životní stezky, našich vztahů a našeho záměru, ohledně toho, jak používáme svou energii,   jak hodnotíme sebe sama či ohledně oněch mnoha věcí, které jsme možná celé měsíce nebo roky odkládali a které nám nyní připomínají, že  k tomu, abychom se s nimi vypořádali, neexistuje lepší čas než je ten přítomný.

Tento týden, během večeře doma u mé přítelkyně, se židle, na níž seděla, náhle rozpadla a zřítila se na podlahu, i s mou přítelkyní. Nic se jí nestalo a zasmály jsme se tomu, ale pro ni to bylo upozornění,  že starý nábytek  v jejím domě ji už nepodporuje. Po krátkém rozhovoru jsme nábytek trochu přeuspořádaly a změnily celou energii jejího obývacího pokoje. Kupodivu, každý starý kus nábytku se rozpadl, jakmile jsme s ním pohnuly. Nastal čas, aby ,,stará energie” odešla… a má přítelkyně to pochopila.

Když prosíme, aby nám bylo ukázáno naše mistrovství, abychom spočinuli  se vší účinností uvnitř svého božství, abychom  vedli život, o němž víme, že ho mít můžeme, abychom integrovali svá multidimenzionální Já, přijímáme též za tuto sílu  a moc odpovědnost a dáváme najevo svou ochotu projít energetickou změnou. Tato změna sestává ze dvou částí: něco propouštíme, abychom vytvořili příležitost a prostor  k přijetí vyššího aspektu této věci.  Abychom mohli přejít k mnohem více naplňujícím vztahům, musí být propuštěny všechny naše staré emoce a přesvědčení ohledně těch starých.  Abychom získali finanční zabezpečení, musíme opustit veškerá omezující přesvědčení týkající se hojnosti a naší vlastní ceny.  Takovéto propuštění je prvním krokem, vpuštění nové energie je tím druhým. Jedno nemůže nastat bez toho druhého.

Tento minulý týden byl pro mnohé tvrdou lekcí, neboť odhalil množství způsobů, jimiž ohraničujeme svou vlastní životní cestu. Chceme ovládat své životy, avšak jednáme a myslíme jako oběti. Chceme být silní, jenže se chováme a myslíme jako bychom neměli vůbec žádnou nadvládu nad svým osudem. Chceme radost a lásku – a myslíme si, že tyto věci musí přijít od někoho dalšího.

Jak se přibližujeme ke konci tohoto cyklu zatmění, dostaneme ještě několik málo příležitostí k tomu, abychom tuto energii změny pozvali do své reality. Naše volba odhalí naše skutečná přesvědčení, naše jednání určí, co považujeme za možné, a to, co jsme ochotni propustit, je oním zeleným světlem, jež Univerzum potřebuje, aby poznalo, že jsme oddáni sami sobě a svým snům, takže, když říkáme ,,Já Jsem mistr” také to tak myslíme…

 

Copyright ©2011 Jennifer Hoffman & Enlightening Life OmniMedia, Inc. www.urielheals.com

(Reprodukce celku nebo částí českého překladu je povolena pro jakékoliv médium, pokud je připojen odkaz na původní zdroj a tato poznámka - pro www.reiki-centrumpraha.cz přeložila Lucka K.)

  

—————

Zpět



Pagerank změřil www.CZIN.eu