Jeden z důvodů, proč bydlet v dřevostavbě

13.06.2011 09:31

 

   Proto, aby se člověk dobře cítil, musí mnohé udělat. Není to jen o dobře fungující rodině, trvalých hodnotách přátelství a práci, která přináší     uspokojení. Lze jít ještě dál. Zaměřme se na domov a na to, jak bydlíme. 

Proč v poslední době dochází k znovu objevování výhod a dostupnosti výstavby z přírodních materiálů? Jedním z nejstarších stavebních materiálů je dřevo a již naši předkové věděli, jak praktické a příjemné je bydlení v dřevostavbě. Ano, dřevo jednoznačně předává obydlí, které je z něj postaveno, svou energii. Kdo má rád procházky lesem, všudypřítomný klid a vůni, dokáže si dobře představit, jak úžasné může bydlení v dřevostavbě být. Energie! Energie je klíč k pochopení celé záhady, proč bydlení v dřevostavbě dnes lidé vnímají tak pozitivně, proč jeho obliba stoupá hlavně u mladých lidí.

Bydlení v dřevostavbě prohlubuje vnímání proudění energií. Rychle si zvykáme na příjemnou atmosféru v našem domově. Jsme klidní, cítíme se v bezpečí a okolí se nepřestává divit, kde stále bereme tolik životního elánu. Jsme vstřícní a dobře naložení. Rádi se domů vracíme. Táhne nás to tam, protože v našem domě je zdroj příjemné energie. Právě tady se cítíme nejlíp. Dřevostavba je skvělá volba nejen pro rychlé, ale hlavně krásné bydlení. Energie dřevostavby otvírá srdce a pomáhá nám objevovat cestu k duši.

A navíc, co si možná vůbec neuvědomujete. Vliv na energii domu má i jméno, které ve stádiu projektu, dům dostane. Svůj dům si vybíráte podle jeho dispozic, jasně, ale podvědomí vás vede i co se týká názvu. Co si představíte, když se řekne například jméno „Viktorie“. Jednoznačně sílu, odhodlání, vítězství. V takovém domě se i tyto energie promítnou. Více o dřevostavbách a vše kolem nich se dozvíte také na www.drevostavby-rob.cz 

Majka Riama Rob


—————

Zpět



Pagerank změřil www.CZIN.eu