Jaké bylo 1.Ženské kouzlení v Benešově?

16.06.2011 12:12

Byl to krásný večer, strávený jinak než u televizní obrazovky. Zkrátka netradičně. Stihly jsme si povídat, číst v kartách a vyrobit si vlastní talisman. Také jsme si užily „být spolu“, sdílet vzájemně svou ženskost, být si inspirací a příkladem. Nádhera, věřte mi!            

 

Účast byla skromná, snad že se jednalo o první Kouzlení. Ženy obecně jsou nedůvěřivé co se týče nových věcí. Až když je někdo za ně vyzkouší a podá „reference“ spokojenosti, teprve pak jsou ochotné přijít a samy zkoušet.

 

My jsme si večer náležitě užívaly. Hovořily jsme o zkušenostech a moudrosti žen v dávné minulosti, které tomuto „zvyku“ – vytváření ženských kruhů a společenství - daly základ. I v dnešní, uspěchané době je velmi důležité, pro každou ženu, vyhradit si čas jen a jen pro sebe. Proč si ho neužít právě se stejně naladěnými ženami? V Kruhu žen, kde mám své místo, kde mě ostatní podporují a kde čerpám zkušenosti a praktické rady? Je to příjemné, uvolňující a dodává to neuvěřitelnou ženskou energii a sílu. A o to jde! Načerpat energii a sílu, aby bylo možné snadněji zvládat každodenní starosti a stres.

 

Také jsme trochu „kouzlily“. Na zemi byly vyložené v kruhu (jak jinak než v kruhu) karty, které každé z nás odkryly záležitost, která se nabízí nebo se přímo hlásí o své vyřešení. Vzhledem k tomu, že nic není náhoda, vytažené karty přesně vystihly inkriminované „bolavé místečko“dané ženy. Byl dostatek času následně vše žensky probrat, poskytnou si a předat své náhledy na řešenou záležitost, zkušenosti s řešením podobné situace a sdílet své pocity, emoce…

 

V této nádherné atmosféře jsme si začaly vyrábět talismany pro štěstí. Je úžasné sledovat, jak se v některých ženách probouzí chuť tvořit a následně přichází radost z výsledku. Přišlo i překvapení jedné z účastnic: „Vůbec jsem netušila, že umím pracovat s hmotou a dokážu vyrobit něco tak pěkného. To až tady, mezi vámi, se to projevilo. Někde ve mně jste probudily tvůrčího ducha.“  Každá jsme si domů odnášela vlastnoručně vyrobený talisman, který k nám přitáhne a přiláká štěstí, hojnost, přátelství….

 

Stihly jsme toho spoustu. Cítily jsme se báječně a užívaly jsme si nádherné souznění ženských srdcí. Že byste se příště rády přidaly? To mě těší a ráda vás přivítám při dalším úplňku, v červenci, na 2.Ženském kouzlení v Benešově. A pokud ještě stále váháte, mrkněte na pár fotek ze včerejší akce. Snad vám pomohou v rozhodování.

 

S Láskou Majka Rob

16.6.11

  

—————

Zpět



Pagerank změřil www.CZIN.eu