Energetická vlna 11-11-11 - II.část

24.11.2011 21:06

 

11-11-11 Energetická vlna a aktivace

Archanděl Metatron, Lord Merlin a Lady Portia- část 2

Channeling přijat Natalií Glasson  09-11-11

 

V minulém povídání jsme vysvětlovali kvality lásky z pravdy, otevřenosti, jednoty a štěstí. Dnes budeme pokračovat a vyjasníme zbývající kvality energetické vlny 11-11-11.

 

Zplnomocnění

 

Zplnomocnění je v této energetické vlně extrémně důležité. Je to energie navýšení a zesílení.  Jak vstupujeme do nového cyklu 2012, potřebujeme se soustředit na to, co bychom si přáli  fyzicky a na spirituální cestě vytvořit. Energie zplnomocnění zesílí naše přání a dovolí jim manifestovat se rychleji. Je důležité, co si zvolíme,  a abychom zůstali spojení se svou duší a stvořitelem a byli si plně vědomi myšlenek a emocí, které vytváříme. Kvalita zplnomocnění nabízí lidstvu pomoc ve stoupání po duchovním žebříčku a větší roli v procesu duchovního růstu. Musíte převzít zodpovědnost za své myšlenky a projekce, protože se budou manifestovat podporované silou energetické vlny. Stejně jako vlna 08-08-08 se vlna 11-11-11 zaměřuje na hojnost. V tomto případě vytváří hojnost toho, co si přejete vytvořit. Je čas připravit své bytí abyste si byli jistí, co toužíte vytvořit, pozorovat své akce, reakce a myšlenky, abyste si uvědomili veškeré své projekce, které mohou později ve vaší budoucnosti způsobit potíže. Se zplnomocněním přichází esence zodpovědnosti, mistrovství bytí, mysli a emocí. Propusťte veškeré myšlenky, které nejsou potřeba, naplňte je a vymažte stvořitelovým světlem.  Soustřeďte se na to, co si přejete vytvořit, když se spojujete s novou energetickou vlnou, uvědomte si, že vaše myšlenky budou nabity obrovskou silou. Je požehnáním zažít energii zplnomocnění, se kterou se můžete kdykoli spojit za účelem zlepšení každodenní reality, ale přináší to nové lekce mistrovství.

 

Zplnomocnění se týká také duše. Energetická vlna ukotvuje záměr větší citlivosti a uvědomění si duše. Pokud dovolíte duši, aby byla zplnomocněna, zesílí to vaše napojení a dovolí splynout s duší hlouběji. Zplnomocnění dává sebevědomí duši a celému bytí v procesu integrace, který ve vašem bytí probíhá.

 

Je vhodné evokovat  energetickou vlnu 11-11-11 a požádat aby kvalita zplnomocnění obklopila vaši duši a srdce. Požádejte, aby energie zplnomocnění jemně prosakovala do vaší duše a zlepšila napojení na ni a porozumění duši. Pak prostě seďte a dovolte energii zplnomocnění, aby splynula s vaší duší a budovala přítomnost duše.

 

Ztělesnění

 

Úkol vlny je pomoci vám vtělovat duši dokonalejším způsobem než v současné době. Energie je programována, aby aktivovala duši a podporovala vtělení pravdy, lásky a moudrosti vaší duše v jednání, slovech, myšlenkách a v bytí na Zemi. Tento proces nejen dovolí duši, aby se vyrovnala fyzickému bytí, ale povzbuzuje vás, abyste vyjádřili duši kreativními způsoby. Povede to k většímu porozumění duši a stvořiteli. Zplnomocnění jde ruku v ruce se ztělesněním, díky kvalitě zplnomocnění si dovolíte ztělesnění. Obě kvality předávají více síly a vůdcovství duši, nikoli egu.

 

Kvalita ztělesnění bude stále více přinášet do života vše, co jste objevili na svých duchovních cestách nejen v tomto životě, ale i v minulých inkarnacích. Není více možné skrývat moudrost a ignorovat vědomí duše, které vás vede. Proces vtělení osvobozuje vnitřní světlo a nechává je integrovat s vaší realitou způsobem, který je pro vás vhodný.

 

Stvořitel si přeje, abyste ztělesnili světlo Země a přírodních říší stejně jako vnitřních říší. Potřebujete propojit své energie, ponořit se do svých vibrací a oceňovat světlo svého bytí.

 

S energií této vlny můžete žádat o kvalitu ztělesnění, aby duše vplynula s větší intenzitou do vašeho bytí a reality. Žádejte, aby se duše usídlila ve fyzickém bytí na buněčné úrovni. Poté požádejte o informaci jaké další vědomí, energie nebo světlo potřebujete podržet ve svém bytí a o ukotvení těchto energií tak, abyste je mohli plně ztělesnit a reprezentovat. Vtělování je proces přijímání energií jako vašich vlastních. Koneckonců jsme všichni jedno a je přirozené, že ztělesňujeme všechny aspekty bytí a stvořitele.

 

Citlivost

 

Energie citlivosti navazuje na větší uvědomění si duše, ztělesnění energií stvořitele a na otevřenost k jednotě se vším, co je stvořitel. Citlivost nám umožňuje pracovat na uvědomění energií, emocí, myšlenek a prožitků. Dívat se blíže, poslouchat pozorněji, cítit s větší trpělivostí.  Rozvoj citlivosti k nám samým a ke stvořiteli je jádro kvality citlivosti. Znamená to dovolit si více porozumět své realitě, která je za hranicemi limitů a iluzí. Citlivost vás může povzbudit být laskavější a více milující k sobě, vaší cestě a k druhým na Zemi. Všechny tyto kvality jsou citlivostí spojeny do jedné, takže díky každé z nich jste citlivější, bdělejší, probuzenější a vědomější. Nechte kvalitu citlivosti zvyšovat uvědomění ve vaší duchovní a fyzické realitě na Zemi, vědomé napojení vám dovolí plněji integrovat vtělení stvořitele.

 

Tato kvalita vlny může být ukotvena do vašeho bytí mentální upomínkou, že budete v procesu růstu na Zemi věnovat pozornost citlivosti k energii, vašim myšlenkám, emocím, činům atd., a budete se ptát, zda jsou v jednotě s duší stvořitele a s manifestací vaší duše. Nechte energii citlivosti smýt energie a postoje, které vám zabraňují být citlivý, vědomý a bdělý. Může to být hluboký čistící proces.

 

Je třeba upozornit, že energie citlivosti mohou vyvolávat zranitelnost a nejistotu a mohou se objevovat pocity, že nejste dostatečně podporováni. Jsou to energie minulosti, které potřebují být uvolněny, protože s přijímáním dalších kvalit si uvědomujete z hloubi vystupující sílu.  

 

Osvobození

 

Kvalita osvobození je čistící energie, která pomáhá vytvářet svobodu. Je to myšlenkový proces a realita osvobozená od limitů, která může být široká a štědrá. Svoboda může být zažívána v meditaci jako existence nezávislá na klevetící mysli a koncentrace na světlo a energii bytí. Přítomnost osvobození nabízí útočiště, místo pro vyživování bytí a možnost vytvoření čisté existence, která dovoluje prozkoumávat vhledy a bytí ve velké hloubce a proudění. Jak kvalita otevřenosti hovoří o plynoucí energii, kvalita osvobození dovoluje naší energii expanzivně plynout. Uvolňují se nepotřebné energie a rozvíjí podstata bytí. Vidíme, že všechny kvality jsou zaměřeny na citlivost k duši. Jsme povzbuzováni milovat z duše, vyjádřit duši otevřením srdeční čakry, sjednotit duši se stvořitelem a aspekty stvořitele na Zemi a naplnit cestu osvícení nadšením. Zplnomocňovat a vtělovat duši, nabídnout duši více svobody, vyjádřit její pravdu, lásku a moudrost. Osvobozením duše a nabídnutím duši více svobody osvobodíte celé své bytí a skutečnost.    

 

Můžete si zavolat kvalitu osvobození z nové energetické vlny na pomoc, aby inspirovala rozmach vaší duše a osvobodila vás od omezení a překážek. Žádost vtělit v průběhu meditace energii osvobození vám pomůže zahlédnout esenci vaší vlastní pravdy a lásky.

 

Kvality nové vlny zde byly vysvětlovány postupně a ukazovali jsme, jak se na ně můžete napojit a používat je ve své realitě. Důležité je však i jednoduché napojení. Účelem bylo, abyste mohli přijmout a pochopit plynutí nové energetické vlny do vašeho bytí. V několika posledních týdnech jsme s vámi sdíleli cvičení, která vás posunou na duchovní cestě a současně rozšíří vaše prožívání. Podstatné ale je následovat vedení vaší duše v tom, co máte dosáhnout v těchto významných časech zplnomocnění.

 

Ukotvení vlny 11-11-11

 

Níže je invokace, která vám pomůže prožít ukotvování vlny 11-11-11.

Volám archanděla Metatrona, společenství svých průvodců, své anděly a archanděly spolu s dalšími bytostmi světla, které si přejí sdílet svou lásku a pomoci s ukotvováním energetické vlny 11-11-11. Prosím obklopte mě a zahalte svou láskou a vysokovibračním světlem.

 

Volám archanděla Metatrona, aby stál přede mnou, archanděla Rafaela, aby stál po levé straně, archanděla Gabriela po pravé straně, archanděla Michaela, aby se postavil za mě. Žádám archanděly Zadkiela a Amethysta, aby se postavili na obě strany po bok archanděla Metatrona a přidali svou energii. Prodchněte mé bytí andělským světlem a nepodmíněnou láskou. Pomozte mi přijímat a vysílat lásku jako přípravu na přijímání vlny 11-11-11.

 

Volám nanebevstoupené mistry světla a osvícení, aby mě obklopili a pomohli mi v aktivaci mistrovství mého bytí.

 

Volám bohyně světla, aby mě obklopily a podpořily můj záměr propojit se s novou energetickou vlnou a ztělesnit ji.

 

Aktivuji svou duši a nechávám ji, aby šířila světlo do mého těla, aury a reality.

 

Volám bytosti svého vyššího já, aby se se mnou propojily a obklopily mě nepodmíněnou láskou. Pomozte mi intenzivně vnímat vaše propojení s mou duší.

 

Volám do svého bytí energii stvořitele a prosím ho o nejvhodnější vibrace světla. Jménem stvořitele prosím, aby energetická vlna 11-11-11 sestoupila hluboko do Země, na všech svých úrovních vědomí a energie. Energetická vlna 11-11-11 plyne na nejpřiměřenější úrovni vibrací a intenzity do celého mého bytí  a ze všech směrů do mé srdeční čakry. Světlo vstupuje hluboko do mé duše, jak ho vdechuji do všech oblastí a aspektů svého bytí.

 

Přijímám a ztělesňuji novou energetickou vlnu ve svém bytí a duši a nechávám projevovat  aktivace, které urychlí můj duchovní pokrok. Promítám a ukotvuji kvality světla z energetické vlny do Země.

 

·        přijímám a ukotvuji kvalitu Lásky z pravdy (Seďte a vdechujte toto světlo do svého bytí, všímejte si vjemů barev. Stejné provádějte pro každou další kvalitu)

·        přijímám a ukotvuji kvalitu Otevřenosti

·        přijímám a ukotvuji kvalitu Jednoty

·        přijímám a ukotvuji kvalitu Štěstí

·        přijímám a ukotvuji kvalitu Zplnomocnění

·        přijímám a ukotvuji kvalitu Ztělesnění

·        přijímám a ukotvuji kvalitu Citlivosti

·        přijímám a ukotvuji kvalitu Osvobození

 

Nechávám nyní energetickou vlnu 11-11-11 splynout s mým bytím a duší, dovoluji, abych se stal citlivější k přítomnosti duše tak, abych zplnomocňoval a vtěloval svou duši s lehkostí.

 

Spočívám v přítomnosti vlny 11-11-11 a přijímám aktivace, které se potřebují projevit v tomto čase. Vím, že vše je božsky řízeno mou duší a vůlí stvořitele. (Tak dlouho, jak potřebujete, seďte, prociťujte a vdechujte světlo.)

 

S láskou a požehnáním,

 

My jsme Archanděl Metatron, Lord Merlin a Lady Portia

 

 

© Natalie Glasson, https://www.omna.org/Home.html

Pro všechny poutníky na Cestě Lásky, do češtiny přeložila Pavel Z. (www.transformace.info). Tuto českou verzi je možné v nezkrácené a neupravené podobě dále kopírovat a rozšiřovat nekomerčním způsobem, pokud bude připojena celá tato poznámka včetně všech zdrojů i s aktivními odkazy.

—————

Zpět



Pagerank změřil www.CZIN.eu