D.Melchizedek - Rozhovor o Vzestupu Země

16.09.2011 17:51

Milí přátelé, opět uvádím text, o kterém si myslím, že zde má své místo. A i když je z roku 2009, nezapře svou aktuálnost. Možná vás i překvapí  jak velký je jeho informační náboj. Každý si jistě z uvedeného rozhovoru vezme to "své" a o to jde. 

S Láskou Majka Riama

 

Drunvalo Melchizedek - O cestě domů, ke hvězdám.....

pátek, 19. února 2010

 

Rozhovor s Drunvalo Melchizedekem (30.09.09)

V tomto interview bude hovořit Drunvalo Melchizedek o spuštění velkých změn na Zemi v souvislosti s rokem 2012 a o tom co věděli Máyové o těchto přicházejících změnách. Vysvětluje, že vesmír prochází cykly. Jakmile poslední cyklus dosáhne svého konce, jež je mnohými považován, že se uskuteční roku 2012 dne 21.12., nastane masivní posun v zemských pólech. V souvislosti s tím jak dlouze posun trvá, by účinky na lidskou paměť a mysl, jakožto i na zemský povrch mohly být extrémní. Melchizedek, jenž strávil přes 25 let pracováním s Máyi, upřesnil, co mu řekli oni o těchto blížících se změnách na Zemi. Odhalil také, že Máyové věří, že onen neslavný den v prosinci roku

2012 je vlastně „nejméně pravděpodobný den“ ve kterém se může cosi přihodit. Podle nich má tento jev započít někdy v časovém úseku 24.10. 2007 a končí v roce 2015. Melchizedek poukázal na výbuch Holmesovy komety z 24.října roku 2007, jakožto předpovězený posel „momentu, kdy Konec věku započal“.

Namisto strachu z těchto potencionalnich změn Země, Melchizedek sdělil, že Mayove pohližeji na toto

obdobi jako na „čas, který má být oslavován a být z něj nadšený“, protože bude nasledkem pozitivnich

vylepšeni pro lidstvo. „Ano je u toho mnoho destrukce“ řika, „ale je to i znamení nového zrodu. Zrodu

nového lidstva“. Na zakladě toho co se naučil o Mayskych předpovědich, nastupujici udalost vyusti ve vstup

lidskych bytosti do čtvrteho rozměru dimenze, kde „cokoliv si pomyslíme nebo pocítíme se stane. Je to zcela

nová hra“.

 

GN: Pověz nám o sobě něco víc.

DM: Takže, stravil jsme 14 let studiem jisteho odvětvi matematiky zvaneho „posvátná geometrie“ s cilem porozumět energetickemu poli lidskeho těla. To mi zabralo 2,5 roku a tim mam na mysli studium každym dnem i noci, abych pochopil jenom podstatu tohoto energetickeho pole a dalšich 12 let zabralo toto pole definovat čistě matematicky. Jakmile jsem byl hotov, byl jsem schopen velice rychle pochopit mnoho starodavnych myšlenek Sumeru, Egypta nebo Indie. Mnoho ideji, ktere tyto kultury měly, se nahle staly zcela jasnymi a srozumitelnymi.

 

GN: Jsi velice vzdělaný v matematice a fyzice. Byl jsi schopen tyto znalosti uplatnit ve svém výzkumu?

DM: Ano, pomohlo to. Jenomže posvatna geometrie je odlišna než klasicke vypočty nebo něco takoveho. Nepotřebujete k tomu počitače nebo měřici tyče nic takoveho. Vše co potřebujete je rovne pravitko, kružitko, pero a tužku. Takto lze zjistit nejvice detailni aspekty veškere reality, galaxii prostě čehokoliv. Je neuvěřitelne jak to funguje.

 

GN: Ve tvém díle „Serpent of Light: Beyond 2012“ hovoříš o energii, která se proplétá jako had. Pověz nám

o tom něco.

DM: Jednou z prvnich věci, kterou jsem zjistil, jakmile jsem byl schopen vidět energeticke pole člověka, ktere ma průměr okolo 18 metrů, bylo zjištěni, že stejne identicke komplexni elmg. pole obklopuje i samotnou Zemi. Druhy hnuti, ktere zname jako Jóga, Kryia Jóga, Kundalini mají taktéž přímý vztah k Zemi. Toto jsem nepochopil jako prvni ja, ale kupodivu to bylo několik domorodych kmenů z různych koutů světa, ktere se mnou o tom začali hovořit.

 

GN: Liší se tahle energetická síla kolem jedince individuálně? Řekněme, že je někdo například nemocný. Bylo by toto energetické pole jedince menší než pole zdravého člověka? Nebo pokud je někdo pozitivní a druhý je negativní. Byla by znát nějaká změna v tomto poli?

DM: Ano, byly by tam změny, ale ne na ten způsob jakym uvažujete. Zakladnim tvarem tohoto obklopujiciho pole je „ hvězda čtyřstěnu“ . Je to spojeni dvou čtyřstěnů, ktere v podstatě vytvařeji „ kostku“ . Jeden čtyřstěn směřuje vzhůru – mužsky aspekt a druhy směřuje k zemi – žensky aspekt. Ty reprezentuji všechny polarity emocionalniho těla, jakož i fyzickeho těla. Reprezentuji i zakladni polarity – vaši matku a otce. Takže pokud byste zažil hluboke emocionalni trauma, řekněme, že vas otec bil, když jste byl maly nebo vam něco udělala vaše matka, tak to vlastně můžete pozorovat na monitoru. Dany čtyřstěn (mužský nebo ženský) by v takovem připadě byl menši. Můžete sledovat, kde se emočni a mentalni problemy nachazeji ve spojeni s

fyzickymi, všechno to na sebe navazuje.

 

GN: Události, které se právě teď odehrávají, jsou velice zvláštní. Ještě jsem neviděl, aby tolik lidi bylo takhle poblázněno, dělají bizardní věci, jsou vypjatí. Pociťuješ to také?

DM: Ja jsem v jinem statě každe 3 tydny už 25let a mluvil jsem s lidmi z celeho světa. Věřte mi, to nejsou jen Spojene staty. To se děje všude. Dokonce i v malych domorodych kmenech uprostřed ničeho nebo v džunglich. Každy na Zemi to pociťuje.

 

GN: Co to způsobuje?

DM: Existuje mnoho faktorů, ktere to ovlivňuji. Tohle již studuji nejmeně 45let. Jsou tři různe urovně. Prvni bych nazval lidskou urovni. Tato uroveň ma mnoho spekter. Tam zařadime tajnou vladu, ktera momentalně kontroluje všechny ostatni vlady a prakticky vše co se ve světě děje. Vlastni 86% veškerého zisku, největší banky. Jejich agenda je skutečně odlišna na rozdil od těch jinych. Pak tu mame samotne vlady statů, jež jsou z poloviny podřizeny vladě tajne. Ale i vlady maji sve vlastni agendy. Armady těchto vlad, maji sve vlastni tajne důvody, velice komplexni. Světove korporace maji sve agendy.

Mam na mysli takove ropne společnosti, ktere nechtěji vidět alternativni paliva, tak jako farmaceuticke společnosti nechtěji vidět alternativni způsoby lečeni. A tak všechen tenhle mix věci, ktery pravě probiha v lidskem světě, je ve hře, každa tahle čast. A nad to všechno tu mame mimozemšťany, kteři jsou zde. Těch je taky hodně. Mnohem vice, než většina lidi vi. Deset let zpatky mi bylo sděleno americkou vladou, že maximum, o kterem věděli, bylo 58. Jenomže jich je mnohem vice než tolik. Jsem přesvědčen, že je tu 250 000 kultur.

 

GN: Kultur?

DM: Tihle jsou z různych časti prostoru a časů i dimenzi a to jsou ti meně rozvinuti. Ty vice rozvinute bytosti nepotřebuji vesmirne lodě, aby byli schopni se sem dostat nebo vědět co se zde děje. Nepotřebuji to dělat. Zaležitosti s mimozemšťany maji velmi širokou škalu. V 80. letech jsme měli šedivé, kteří každého unášeli a počet únosů se blíží k číslu 5 miliónů lidí. Potom tu je mrzačeni dobytka laserem, což je opravdu vysoka uroveň laserove technologie, ktera se na Zemi vyskytovala v tu dobu jen na 5 chirurgickych klinikach na světě. Ještě tu pak byli ještěři…O všech těchto věcech jsem již mnohokrat slyšel. Jsou pryč. Odešli. Před 4-5 lety stali za zmrzačenim asi 150 kusů dobytka a to bylo naposled, kdy jsme o nich slyšeli. Myslim si, že vim

kde jsou a co dělaji, ale to neni podstatne.

 

GN: Ať už jsou kdekoliv, ale proč vůbec odešli?

DM: Neměli na vyběr. Jsme s nimi ve valce, my lide. Vyhrali jsme. V podstatě, pokud půjdete zpět k Hermesovi ze starověkeho Řecka před 2000 lety, ten napsal knihu nazvanou „Smaragdové desky“ (Emerald Tablet). Když se podivate, Hermes tam hovoři, že pokažde co se dostaneme v cyklu k vyvrcholeni doby, tak se nas pokouši ovladnout mimozemšťane. Pokažde, protože to je naš slaby bod a jiste mimozemske rasy, ktere nejsou tolik vyspěle, se nam pokoušeji dělat problemy a pak vždy prohraji.

 

GN: Prohrají jak? Jak je přemůžeme?

DM: Přiběh vypravi o tom, že asi mili pod Sfingou je ukryta vesmirna loď. Vypada jako mince se zakulacenym vrškem a to je napsano i na stěnach v Egyptě. Podle těchto vypravěni každych 13 tisic let, když se dostaneme do tohoto bodu v čase, což je uzce spjato s onim 21.12.2012, někdo na Zemi najde

cestu k teto lodi, ktera tam byla umistěna dlouho dlouho předtim k ochraně lidstva a cokoliv si ten člověk pomysli, to se stane. V tomto připadě to byla teprve 23-leta žena z Peru, ktera se tam vypravila, podle toho co vim, a když tu loď vynesla k obloze, řekla: „ Dobrá, od této chvíle šediví onemocní a budou více a více nemocní dokud nezemřou, pokud zde zůstanou“ . To se stalo kratce před jejich odchodem .

 

GN: Je to jako přání, které se stalo skutečným.

DM: Jeji přani. Jak řikam, cokoliv si pomyslite se stane. Je to mytus, zda-li je pravdivy či nikoliv, nevim, ale ja tomu nějak věřim.

 

GN: Jak tam tu loď dostali? Hádám, že tam musela být dříve než ta Sfinga.

DM: Jak to přesně udělali je to popsano v materialu "Smaragdovych Desek". K tomu se musite naučit, jak se pohybovat 4-dimenzionalně. Nikdy jsem to nedělal, takže nevim, ale byl jsem v mistech, kde musite v pyramidě přesně byt, abyste toho docilili. Ale jak řikam, mně se to nepovedlo.

 

GN: Pověz mi více o cyklech času. Co tímto pojmem míníš?

DM: Cykly času jsou aspektem toho všeho. Je to něco přehliženeho mnoha lidmi. Sledujeme lidsky vyvoj, vyvoj ETs, sledujeme mnoho věci. Avšak cykly času jsou tim, co v podstatě umožňuje, aby se všechno uskutečnilo. Z meho porozuměni věděni mnoha spiritualnich mistrů po celem světě, existuje jakasi kosmicka DNA. Rozvijeni udalosti, ktere se v teto době odehravaji, ma pramalo společneho s nami, avšak s pohybem planet, hvězd, galaxii a jak se tento pohyb odehrava. Když se podivame na hodinky, jako třeba pravě teď, vidime digitalně 22:38. Avšak to neni jen digitalni myšlenka, ale pohyb samotne Země.

Rotace Země. Jenomže existuje i mnoho jinych cyklů Země, kterym nebylo ještě dobře porozuměno, alespoň mnoha lidmi na Zemi. Mame tady osovy sklon Země, ktery čini v tuto chvili přibližně 23,5 stupňů a v časovem horizontu 40 000 let se uhly pohybuji v rozmezi zhruba 21-24 stupňů. Tento uhel je velmi kličovou šablonou pro počasi a mnoho druhů způsobů, jak si věci uvědomujeme a vnimame. Dale je tu orbita okolo Slunce. My si myslime, že tyto věci jsou fixni, neměnne. Jenomže ony se měni. Orbita se pohybuje mezi eliptickou drahou a pokračuje k teměř dokonale kruhove a pak zpět zase k elipticke v časovem průběhu okolo 100 000 let .

Takže vidite, že je tu mnoho změn. Jedna, ktera přichazi pravě teď. Jde o to, že se doslova chvěje osa Země. Když si dosadite za osu tyč, ktera vyčuhuje ze Země, tak ta by obkreslovala elipsu, je to doslova, jako by vršek stekal dolů. To se děje každých 26000 let, přesněji 25 771,5 let (údaj, jenž byl vypočten roku 2000). Odtud potom vychazi ono datum 21.12.2012, kdy v tento den se zkompletuje cely cyklus. Starověci Tibeťane nebo Indove hovoři o těchto cyklech ve smyslu věků, ktere tu jsou, jakož hovoři i o změnach vědomi v souvislosti s tim jak postupujeme cyklem a take velmi důležita bude změna polarit v tento konkretni den. Mluvi se o dvou polaritach cyklu (26000 :2 = 13000 let), kde jedna je mužska – tma, ta ve ktere se pravě nachazime a pomalu konči, a druha je ženska – světlo. Je zajímavé, že vědci v dnešním světě věří, že severní a jižní póly jsou blízko změny polarit.

 

GN: Mohlo by to pro nás být nebezpečné?

DM: Pokud by změna nastala velmi rychle, pak by to nebylo až tak nebezpečne. Když Rusove kompletovali vesmirnou stanici MIR, stalo se něco velmi zvlaštniho. Udajně prvni dva lide, kteři šli tam nahoru, se zblaznili a dokonce ztratili všechny vzpominky. Nepamatovali si ani svoje jmena a to vše jen po dvou tydnech bez magnetickeho pole Země. Mnoho vědců ma za to, že naše paměť je spjata s magnetismem. Jakmile se začnou poly posouvat, předpoklada se, že tu bude určita perioda, kdy tunebude žadny magnetismus. Jestliže tato perioda bez magnetismu skutečně nastane a potrva dele než 14 dni, může se stat spousta nepředvidatelnych věci. Pro lidskou fyziologii je magnetismus nesmirně důležitym faktorem.

 

GN: Znamená to, že to co je dole bude nahoře a naopak?

DM: Ne, to neznamena, že jih bude sever a sever jih. Znamena to, že osa Země se doslova přemisti do nove lokace. Zhruba před 13000 let zpátky na konci jineho cyklu proběhl take posun polů. Vědci o tom vědi. Domnivaji se, že osa Země v tu dobu byla v Hudsonově zálivu. 

 

GN: Tuším, že se již posunula o 80 nebo 160 km.

DM: Ano. Jenomže tehdy to byl obrovsky skok. Par let zpět, se stalo něco hodně zvlaštniho a to, když se jižní pól na 24 hodin přemístil do jižní Kalifornie. A ději se i vyznamnějši věci. Směry magnetických drah se z jihu stáčejí směrem do severu. Vědci objevuji obrovske diry v mag. poli Země. Drahy vystupuji ven, ale stoči se hned zase zpatky. Co se tyče posunu, tak ještě nikdo nebyl schopen přijit na to, jak planeta o takove velikosti a takove mase, může posunout svoji osu o 800km. Množstvi energie, ktere by bylo zapotřebi je neuvěřitelne. Asi 20-30 let zpět byl učiněn objev, a tento objev je nejvice inteligentni myšlenka o ktere vim, ve smyslu – jak je to vlastně možne. Jde o to, že myšlenka je spjata s magnetismem. Zjistilo se, že zemská

kůra je tlustá od 30 do 65 km. Pod ni je svrchni plašť, což je homogenni hornina rozprostřena po cele Zemi. To je to co udržuje zemskou kůru od jadra.

 

GN: Je to jako skořápka a vejce.

DM: Ano, přesně tak s podobnymi proporcemi, možna dokonce ještě tenči. V laboratořich vědci zjistili, že hornina, ktera drži zemskou kůru, se bez magnetismu stava tekutou.

 

GN: To by mohlo být zničující!

DM: Tim minim, že zemske kůře je umožněno se volně pohybovat. Trvalo by přibližně 14 dni, aby se svrchni plašť Země stal tekutym. Když se tak stane, nic kůru nedrži. Tektonicke desky se konstantně pohybuji. Za 13 000 let lehce změnily sve pozice. Dalšim velkym faktorem je ledova masa na jižnim polu, ktera neni přesně ve středu na ose, ale kousek vedle. Tato masa je obrovska. Zhruba 2 mile široka. Pokud by vyše uvedene faktory nastaly, pak by se všechno toto vratilo zpět do rovnovahy a to by způsobilo, že by se poly dostaly do jinych lokaci na Zemi.

 

GN: Co by se stalo s budovami? Co by se stalo s lidstvem?

DM: Naposledy co se to přihodilo v době kdy zde nebyly žadne velke civilizace, pokud tedy ovšem nesouhlasite s Atlantidou a podobnymi misty. Bylo zde velmi malo lidskych bytosti. Pokud by k něčemu podobnemu došlo v současne době - tak těžko řici. Nemame v těchto uvahach možnost se o co opřit.

 

GN: Pojďme teď hovořit o Máyích, protože to s tím hodně souvisí. Již s nimi pracujete, kolik 25 let?

DM: Ano, vlastně dele. Pravě v dnešnim odpoledni jsem zasedal na 2 hodinovem shromažděni s Hunds Batsmanem, což je vůdce Grand Itza Maya Council (Nejvyšší Mayská Rada Itza) v Novem Mexiku.

 

GN: Co oni říkají o těchto událostech? Panuje u nich strach z tohoto data?

DM: Lidstvo si vytvořilo mnoho „pravd“ ohledně mayskych předpovědi a ohledně toho, kdo Mayove jsou. Oni tvrdi, že jsou naprosto chybne. Podle Donalda Handa Sarii o sobě neřekli ani slovo poslednich více než 500 let. Chystaji se promluvit, chystaji se učinit pravdive proroctvi a důvod proč to chtěji udělat, neni z jejich pohledu kvůli egu nebo něco podobneho, ale proto, že citi zodpovědnost. Tvrdí, že tady byli před 13 tisíci lety a pamatují si co se stalo. Také tu prý byli před 26 tisíci lety, přesně v bodě, kde se právě nacházíme. Tehdy byl dalši posun polů, vědci o tom vědi. Takže řikaji, že si prošli dvěma posuny a citi zodpovědnost ke zbytku světa.

 

GN: Zjevně vi, mnohem vice než my.

DM: Řikaji, že nemame mit absolutně žadne obavy, ale jsou tu jiste věci, ktere se předpokladaji, abychom udělali, což souvisi s vnitřni urovni vědomi. Neni moc co dělat externě. Nepomůže vam vykopat si diru dat do ni hromadu jidla a zbrani. To nic neřeši. Souvisi to s vazbou lidskeho srdce. Musime byt soustředěni do našich srdci raději než v našich mozcich a take musime byt spojeni se srdcem Země. Zni to jako pohadka.

 

GN: To jsem právě chtěl říci.

DM: Oni tvrdi, že Země je živa bytost a že si je vědoma každe menši věci na jejim povrchu.

 

GN: Víte, já tomu také věřím. Ale chvíli mi to trvalo to pochopit.

DM: Oni tomu rozhodně věři a nejsou jedini. Prakticky každy domorody kmen na Zemi tomu věři. Pokud jste ve svem srdci spojeni se srdcem Země uak neni se čeho obavat. Budete ve spravny čas na spravnem mistě. Je zde, ale i druha stranka věci. Neni to jen o posunu polů. Nebudu zachazet moc do hloubky, protože mě Mayove dali instrukce, abych to nechal řici je.

 

GN: Vy ale víte, co se chystají říct, že?

DM: Ano, vim to moc dobře. Existuji dvě strany Mayskeho proroctvi – negativní a pozitivní – a svět se bohužel zaměřil předevšim na tu negativni. Brzy vyjde i film "2012", což bude s největši pravděpodobnosti o strašlive katastrofě.

 

GN: Viděl jsem trailer, a máte pravdu. Bude tomu tak.

DM: Mayove jsou timto naprosto šokovani, protože řikaji, že toto je toho současti a to se shoduje i s Egypťany, Tibeťany nebo Indy. Jakmile prochazime cyklem v tomto bodě, tak ano, je tu mnoho destrukce. Stare cykly jsou zničeny, avšak je to znameni noveho zrodu. Pakliže nezůstaneme svym vědomim fixovani na stare cykly staneme se současti obrovskeho přerodu v nove lidstvo, ktere bude mit nove vlastnosti, nove schopnosti a budeme take schopni žit novym způsobem, ktery si teď nedokažeme představit. Stravil jsem mnoho času s domorodymi kmeny po celem světě. Neshoduji se v každem detailu, avšak v hlavni myšlence a porozuměni celku, ano. Uvědomuji si, že toto je doba mimořadneho lidskeho rozvoje – změna. Z jejich pohledu jde o „čas, který má být oslavován a být z něj nadšený“ . Lidstvo se bliži k přesunu na novou uroveň vědomi. Řikaji, že nemusite dělat nic. Je to jednoduche. Opravdu snadne. Jen buďte srdečni a zůstaňte spojeni se srdcem Země – a je to.

 

GN: Už jste se díval na některé předpovědi Hopiů?

DM: Ano, dival.

 

GN: No a co si myslíte?

DM: Jejich proroctvi jsou trošku odlišne. V prvni řadě, možna jste si nevšiml, že Hopiove jsou Mayove.

 

GN: To tedy nevím.

DM: Tohle mi řekli. Obě strany, Hopiove i Mayove ke kterym jsem přišel. Byl jsem jednim z kronikařů jednoho kmene Hopi, ktery mě pak zavedl ke guatemalskym Mayům. Ti jsou považovani za vůdce všech 440 Máyských kmenů. Když jsme tam byli a hovořili s radou, tak tam bylo odhaleno, že Mayove řekli Hopiům, aby odešli a šli do Four Corners oblasti ( region v USA - jihozápadní Colorado, severozápadní Nové Mexiko, severovýchodní Arizona a jihovýchodní Utah ), protože věděli , že v tomto momentě, kde se pravě nachazime, existuje pro tuto dobu zvlaštni spojeni s touto oblasti. Jake nevim, protože mi to neřekli. Přiznali, že Hopiove byli Mayove a že se vydali na toto misto. Jeden stařešina Hopiů mi přimo sdělil: „Ano, jsme

Máyové, víme o tom.“

 

GN: Proroctvi Hopiů je hodně temne.

DM: Ano, ale to jste neslyšel jeho druhou čast. Uvolnili totiž jen prvni čast a ta se vicemeně shoduje s tim, co jsme již slyšeli od Mayů. Kousek vam řeknu. Až se dostaneme na druhou stranu, vnikneme do nove pěti dimenzionalni reality. V teto realitě se stavame stvořiteli. Cokoliv si pomyslime nebo pocitime se stane. Je to zcela nova hra. Pokud vstoupite do tohoto stavu ve strachu, tak strach, ktery vytvařite, vas z teto reality vyhodi zpět. Takhle pry 5D realita funguje. Takže lide, kteři jsou milujici, kteři jsou ve svem srdci a jsou spojeni se srdcem Země budou ve velke vyhodě. Ti vytvoři milujici svět . Jakmile vstoupime do teto urovně vědomi a až se dostaneme do reality, kde vlastně vytvařime vše jak postupujeme, tak tohle bude čas, kdy k nam ETs učini svůj vstup mezi nas, protože pote už bude na stejne urovni jako oni. 

 

GN: Drunvalo, pověz mi něco málo o této návštěvě mimozemšťany. Kdy si myslíš, že by to mohlo přijít? Je to někdy kolem roku 2012?

DM: Mnozi lide si mysli, že se tak stane 21. 12. 2012. Podle Mayů je to ale ten nejmeně pravděpodobny den.

 

GN: Nejméně?

DM: Určitě se tak nestane tento den. Mame na to zapomenout, řikaji. Mayove hovoři o časovem okně, ktere ma trvat asi 7 až 8 let a ktere pojmenovali „Konec Času“. Myslim si, podle toho co mi řekli Mayove, že toto okno začalo 24. října 2007 a konči někdy v roce 2015. Vše co se snaži řict, je, že se to stane někdy v tomtočasovem okně. Neřeknou vam to přesně, protože si myslim, že nevi přesny čas, to zaleži na tom, kdy Země učini svůj krok, tudiž vše co mohou řict, je, že se to stane někdy v tomto obdobi.

 

GN: Příznaky ale vidí nebo ne?

DM: Ano. Den 24. 10. 2007 je velice zajimave datum. Je to den,kdy do naši sl. soustavy přiletěla Holmesova kometa, ktera vybuchla a začala expandovat do podoby velke modre koule, ktera doslova přerostla Slunce a jenž je registrovana jako největši objekt, ktery byl kdy pozorovan v naši sl. soustavě. Proroctvi Hopiů o kterych jste mluvil, obsahuje jedno asi 200 let stare proroctvi – proroctvi modre hvězdy.

 

GN: Ano, ta kometa měla modrý ocas .

DM: To ano, ale pak se vybuchem změnila cela kometa na modrou kouli větši než Slunce. Hopiove nyni věři, že to bylo proroctvi modre hvězdy a Mayove věři, že je to čas, kdy Konec doby započal. Takže si nemyslim, že předpovi den, kdy to všechno začne. Je to v tomto obdobi, to je vše co k tomu můžu řict.

 

GN: Edgar Cayce předpověděl, že by především v této době mělo dojít k nárůstu zemětřesení? Již pozorujeme tání ledovců v Arktidě, které se všude lámou.

DM: A podivejte se na Rossův ledovcový šelf. Ledy praskaji, všude se tvoři diry a formujici se jezera sahaji až na uplne dno. Vidime tekouci vodu, ktera se dostava na povrch a tvoři ještě větši jezera. Vědci se kterymi jsem hovořil, kteři zde pracuji, řikaji, že ledovce nezvratně zmizi.

 

GN: Existují národy, které již dnes mají problém s nárůstem hladiny oceánů.

DM: Ano, teměř všechny ostrovy budou mit opravdovy problem, protože se slana voda může dostat do systemu pitne vody.

 

GK: Pak ale budou muset opustit celou oblast.

DM: Dalšim obrovskym problemem jsou ubyvajici koralove utesy, o čemž mnoho lidi vůbec nevi. Pote co se to zjistilo, začalo byt okolo toho ticho. Vědci v oblasti životniho prostředi byli leta zticha, jelikož množstvi oxidu uhličiteho, ktere vypouštime do atmosfery, mělo způsobit mnohem větši problemy již před lety. Jenomže nepůsobilo, protože CO2 nějakym způsobem mizel a nevědělo se kam. Na což se přišlo asi před 3 lety. Oxid byl absorbovan oceany. Pravě teď je uroveň CO2 v našich oceanech na stejne urovni, jako tomu bylo před 100 milióny lety. A to ma samozřejmě radikalni dopad na podmořsky ekosystem. Ještě za několik desitek let tady budeme mit ubytek koralovych utesů přesahujici 80%.

 

GN: Náš pravidelný host našeho programu – Robert Felix, tvrdí, že jsme v počáteční fázi doby ledové. Co si o tom myslíte?

DM: Zcela souhlasim. Vlastně o tom mohu velmi detailně poreferovat.

 

GN: Ano, prosím. Robert narazil na mnoho vědců a klimatologů, kteří s ním souhlasí.

DM: My zname cyklus doby ledove. Zname ho velice dobře. Jenomže když se to cele prezentovalo radě UN (United Nations / Spojené Národy), tak odpovědni funkcionaři o tom nechtěli ani slyšet. Dr. John Hemiker (?) byl toho hlavnim iniciatorem. Sveho času navštivil mnoho velmi starych jezer po celem světě a odebral z nich vzorky sedimentů. Pravě v nich můžete vidět obdobi dlouhe zhruba 90 000 let bez spadaneho pylu, nasledovano obdobim dlouhym asi 10 000 let se spadanym pylem. Svou delkou jde o průměrne cykly. Tepla obdobi jsou dlouha asi od 8 do 12 tisíc let a doby ledove průměrně 90 tisíc a můžou dosahovat až 120 tisíc let. Tento cyklus již probiha nejmeně 250 milionů let, jak Hemiker zjistil. Někteři lide to dovedli ještě dal a tvrdi přes 500 miliónů let. Teple obdobi tu mame již přes 10 tisic let, a tzv. doba ledova by přišla tak jako tak, i bez vlivu člověka. Je přirozeny cyklus. My tomu pouze pomahame.

Tento cyklus je ovlivňovan předevšim dvěmi věcmi. Je to Slunce a pak jsou to kupodivu mineraly ve vztahu k vegetaci. A to se evidentně děje poslednich 20-30 let, vlastně od r. 1941, od toho velkeho požaru na Aljašce. Jakmile maji stromy, rostliny a organicke struktury nedostatek mineralů, začinaji odumirat. To

napomaha lesnim požarům a každy akr lesa ma v sobě 50 tisic tun CO2 , jenž začne vytvařet vzorec globalniho oteplovani, jenž pravě zaživame. Toto pokračuje až do konce teple periody. A netvrdim to pouze ja, ono je to vše vědecky potvrzeno.

 

GN: Hmm.... Vypadá to tak.

DM:Přečtěte si materialy s enviromentalnim zaměřenim. El Nino – dokaže změnit světove vzorce počasi až na 20 - 30 let.

 

GN: Právě se nacházíme v jednom z nejsilnějších cyklů minima slunečních skvrn. Může to mít nějakou spojitost s rokem 2012?. Je to, jako by tomu pradávná proroctví opravdu porozuměla. Všechno to spolu souvisí, že ano?

DM: Slunečni skvrny jsou opravdu důležite a jejich aktivita může ovlivňovat geofyzikalni procesy Země. Ano, vše je spojene se všim. MNohe z toho lze nalezt uvnitř posvatne geometrie. Tak třeba Měsici, trva něco přes 27 dni oběhne kolem Země a přesně tu stejnou dobu trva 1 slunečni den (otočení Slunce kolem vlastní osy). V geometrii elektromagnetickeho pole lidskeho těla jsme objevili byl kruh s dalšim kruhem na jeho vrcholu s identickymi proporcemi Země a Měsice.

 

GN: Jake pro to mate vysvětleni? Jak vysvětlite psoelstvi posvatne geometrie? Jeden by si myslel, že za tim všim je inteligentni schema, čemuž ja věřim.

DM: A ono určitě je. Kdokoliv vesmir stvořil, byl jedinym intelektem (jedna mysl). Můžu každemu jasně ukazat, jak každa jednotliva věc byti (jsoucna), alespoň na Zemi a nami pozorovatelnem vesmiru, se zaklada na posvatne geometrii. Jsou to stejne vzory (zákonitosti) a jsou vytvařeny stale znova a znova. Dokonce i věci, kterym byste nevěřil, že jsou geometrickeho charakteru jako třeba laska, emoce a pocity. Ty jsou take geometricke. Manfred Clynes byl tim, ktery na to přišel. Je to dokonce napsano ve Wallstreet Journal. Můžete někoho vzit do jedne mistnosti a z druhe pozorovanim jeho elekromagnetickeho pole, jste schopni určit, co tento subjekt pociťuje. Vše, ať už viditelne nebo neviditelne je geometricke. Mnoho lidi se domniva, že matematika je zaklad nebo take jadro reality. Ve skutečnosti to neni pravda. Je to tvar a proporce a to je to co vytvaři matematiku.

 

GN: Když hovoříte na kurzích a seminářích, jaké otázky vám lidé nejčastěji kladou? Co je nejvíce zajímá?

DM: Přichazeji za mnou zejmena, aby se učili o vědomi a jakym způsobem pracuje uvnitř těla. To je podle mě ta nejdůležitějši věc pravě teď, abychom tohle všichni pochopili. Sesbirali jsme mnoho různych porozuměni a chapani z celeho světa a aplikovali jsme je do jednotneho systemu, tak abychom tomu mohli

porozumět, jak to vše funguje, takže skutečně můžete zvyšit svoji uroveň uvědoměni. V te nejjednodušši formě každodenniho života chtěji lide přesně vědět, jak se vypořadat s problemy v jejich životě. Všichni jsme lide. Všichni mame rodiny, všichni musime vydělavat penize. To jsou věci, ktere musime dělat.

 

GN: Toto jsou priority?

DM: Ano. Nemůžete na to jen tak zapomenout. A takovych věci byla hromada, když jsem odjižděl do pralesa. Zapomenout na to vše, abych porozuměl jinym věcem. To prostě nejde. A opět vše čemu jsem se naučil, se schazi u porozuměni, jakym způsobem prostopuji energie vašim tělem a tak jste schopen uchovavat a vytvařet svou vlastni energii. Existuje způsob, u ktereho můžete dychat tak, skrz tyto energeticka pole, ktera jsou okolo vašeho těla a ty se začnou otačet ve dvou různych směrech. A když se takto otačeji, objevi se disk v zakladně vašeho čakerniho systemu (Root Chakra – kořenová čakra) blizko kořene pateře, okolo vašeho těla se objevi koule a ta se nazyva – Merkaba.

Řikali tomu tak ve starem Egyptě. Žiti ve sve srdci je toho současti a to proto, že mozek je tim generatorem, ktery vytvaři pole Makaba. Je to vlastně dvě hemisfery rotujici v opačnych směrech. To vytvoři energeticke pole, o kterem věděl a rozuměl mu cely starodavny svět. Jenomže to je jenom vnějši pole. Vnitřni pole maji co do činěni se srdcem. V modernim světě se upiname předevšim na mozek. Myslime si, že je to ten nejužasnějši nastroj kterym jsme obdařeni. Jenomže srdce je mnohem starši a mnohem vice silnějši. Srdce ma vice intelektu než mozek. Podivejte se na početi. Lidske ditě vznika v kouli, což je vajičko. To vše je take geometricke. Myslime si, že stači jedna spermie k oplodněni vajička, ale doopravdy jich je k tomu potřeba buď 10, 11 nebo 12 k tomu, aby tam vytvořily vzor. Ty se pak začnou přes mitozu dělit na 2 stejne pak na 4 (ve formaci čtyřstěnu) na 8 (hvězda 2 čtyřstěnů) a stale formuji obrazce po tomto vzoru až se dostanou na čislo 512 a v tomto bodě zformuji tvar, jemuž se řika prstencové pole (toroidální pole) , což je jedno z unikatnich energetickych poli vesmiru a vše ve vesmiru je na tomto poli založeno. Bez vyjimky. Toto prstencove pole jak pokračuje v růstu a stava se lidskym srdcem. Takže je tady vlastně bod ve kterem byl každy jednou pouze svym srdcem a ničim jinym. Nemate ani ruce ani nohy, mozek prostě nic. Jste jenom

srdce. To srdce začalo bit. Doktoři si po roky lamali hlavu nad tim, jak je to možne. Dalši překvapujici skutečnosti je, že srdce ma jakoby svůj vlastni mozek. Je maly a složen pouze ze 40 tisíc buněk, ale jsou to mozkove buňky, ne srdečni. V tomto bodě kdy se takto vyvineme se začne tvořit tělo z našeho srdce a vytvoři sevplod. Srdce se stahne do hrudni dutiny a my může vidět nam znamy plod ktery už všichni dobře zname. Toto ukazuje, alespoň z intuitivniho pohledu, že srdce je starši a mnohem důležitějši než mozek.

 

GN: To je nádherná analogie.

DM: Pokud půjdete zpatky v čase do starověkeho Egypta zjistite, že Egypťane při mumifikaci krale, faraona nebo někoho důležiteho nejprve vyndali všechny organy z těla, udělali 4 hliněne džbany a do nich pak dali všechny organy až na dva – mozek a srdce. Srdce potom zpatky uložili do těla, protože bylo nezbytne k postoupeni do jinych urovni. Co udělali s mozkem, bylo to, že ho vyhodili jako odpad, protože jim byl k ničemu. Než jsem toto pochopil, mi zabralo 15 let. (smích)

 

GN: Chcete říci, že vědomí může pramenit nejenom z mozku, ale především ze srdce?

DM: Ano. To je přesně to, čemu všechna davna učeni porozuměla a chapala. Vznik samotny začal v srdci a to je jejich největši tajemstvi. Vnějši svět podle těchto lidi vlastně neexistuje – neni tam. Neni tam nic. Je to jen čiste vědomi a nam připada externi, ale ve skutečnosti je interni. Toto si na určite urovni všichni pamatujeme. Při poslednim posunu polů 13 tisic let zpatky jsme zažili velky šok. Poklesli jsme na urovni vědomi a ztratili jsme schopnost se chranit. Ztratili jsme paměť a vratili se zpět na uroveň zarostlych barbarů. Odznova jsme se učili pracovat napřiklad s ohněm … byl to pro nas šok. Tentokrat to bude jine. Mnohem lepši. I přesto, že to tak nevypada, jsme tentokrat daleko vice připraveni. Lide budou ohromeni.

 

GN: Musím se dozvědět trochu více o tomto ET spojení. Hádám, že už o tom hovořili Hopiové i Máyové a i přesto, že říkáš, že jsou zde právě teď, bude ono navštívení velkou událostí? Budeme se koukat na oblohu ve stylu, jako tomu bylo v tom filmu Den Nezávislosti?

DM: Myslim si, že to bude trochu jiny druh navštiveni, než je tato představa. Podle toho co vim ja, a to jest opět zkušenosti domorodych kmenů celeho světa, je to, že oni s nimi neustale hovoři a udržuji s nimi kontakt, stale je navštěvuji. Pro ně to neni nic neobvykleho. Take jsou schopni jednoduše otevřit

dimenzionalni vědomi, přičemž většina z nas ani nevi co to je. Opět se vracime k myšlence, že externi svět neni to, co si myslime, že je, ale něco jineho, což souvisi s čistym vědomim. Jakmile toto pochopime, nastane enormni odhaleni v lidskem vědomi. Je to to, čemu jsme se naučili již davno předtim, ale zapomněli jsme to, a to si již brzy připomeneme. Bude nam to připadat jako dar.

ETs jsou zde a byli tady již dlouhou dobu. Vzajemně jsme působili zejmena na ty s velmi nizkymi urovněmi vědomi, jenž s nami nemaji dobre zaměry. Mam na mysli šedive, kteři nas chtěli kompletně eliminovat. Ale takhle to ve vesmiru nechodi. Vesmir neni ve valce a představy hvězdnych valek, kde se všude mezi sebou valči jsou naprosto mylne. Vesmir žije v miru a všechny bytosti se maji navzajem radi a staraji se navzajem o sebe. Naše galaxie kupřikladu je taktež živa bytost. Je obklopena stejnymi energetickymi poli jako je obklopeno lidske tělo. Existuje pouze par takovych, kteři se nevyvijeji v porozuměni, že existuje vice pro co žit, než si oni mysli a to jsou pravě ti, se kterymi jsme mivali problemy. Na druhou stranu podstatna většina těch na vyšši urovni nas miluje a zaleži jim na nas. Take jsou tady ti, kteři jsou uvnitř Země a těm na nas opravdu zaleži. Je pro ně osobni zaležitosti nam pomoci, oni opravdu chtěji a take že nam pomůžou. Až budeme na spravne urovni vědomi, kde je budeme moci vidět a komunikovat s nimi. Dalši věci bude, že budeme představeni našemu otci a matce. Nyni se dostavame ke starověkym sumerskym zaznamům, kde se o tomto hovoři. Sumeřane věřili, že existovala planeta Marduk a z ni přišli Nephilim a hovoři ještě o dalši planetě, ktera neni z naši slunečni soustavy – Sirius B, třeti planeta, jenž byla vlastně otcovska strana. A tato rasa s tou co zde byla – Nephilim, se spojila dohromady a vytvořili lidskou rasu. Stalo se tak, podle nejstaršich zaznamů na Zemi – Cuneiform Tablet ze Sumeru. Nejprve se setkame se svou matkou a se svym otcem. Řikaji, že se nejdřive setkame se svym otcem – to jsou Siřane. Siřané jsou okolo 3-5 metrů vysocí. Jejich ženy mají 3 - 3,5 metru a muži mají 4 – 5 metrů.

 

GN: Opravdoví obři.

DM: Jsou vysoci, ale existuji mnohem vyšši bytosti. Jsou na dalši urovni vědomi, což se ukazuje v posvatnych geometrickych vzorech. Opravdu jim na nas moc zaleži. Dokonce nam už zachranili život ani o tom nevime, protože něco se děje na Slunci. Něco se tam děje pravě teď a je to mnohem větši než si

myslime. Podle domorodců se mnozi z nich maji sve zakladny v podzemnich jeskynich systemech po celem světě, kdy se nam představi. Nevim zda se tak stane před posunem nebo až po něm, to mi nikdy neřekli, ale všichni se shoduji, že nastane čas, kdy se nejprve setkame se svym otcem, pote se svoji matkou a nakonec se zbytkem vesmiru.

 

GN: Bude tato planeta stejná?

DM: Ne, nikdy, protože nebude ani na stejne frekvenci vědomi. Půjde o pozitivni věc, protože jsme klesli a byli jsme na velmi temnem mistě pokud jste si nevšimli a teď se chystame jit na velice světle a milujici misto, kde zjistime, že naši bratři a sestry tam jsou opravdu pro nas, aby nam pomohli si vzpomenout, kdo opravdu jsme.

 

GN: Zbavíme se válek?

DM: Valky nepotřebujeme. Jsou stupidni. Je to jako, když prava ruka vezme nůž a uboda levou. Všechny bytosti na vyšši urovni vědomi vi, že existuje pouze jedna mysl, ktera prostupuje všim. Jenom jedna. Bylo tomu tak vždy a na to si nemůžeme vzpomenout. Až si to budeme pamatovat, tak budeme vědět, že když se divate jinemu člověku do oči, tak se divate do svych vlastnich oči. Když se Máyové potkají na cestě, a tuto tradici udržují přinejmenším už 26 tisíc let, tak říkají že jsou v Lak'ech, což znamená „ty jsi druhé já a já jsem druhé ty“. Takhle řikaji ahoj. Je to pouze vzpominka, jak tomu bylo davno předtim a tato temna noc ve ktere jsme nyni, již teměř skončila, diky bohu. 

 

GN: Byli jsme na cestě příliš dlouho.

DM: Ano, ja vim. Vite, všechny ty konspirace jsou tady a jsou jich tuny. Když jsem vas poslouchal, když jste řikal, že hlavni zaležitosti je kontrola populace, tak to je absolutně ten hlavni důvod pro většinu akci, ktere vlady pravě teď čini, protože všechny počitačove modely ukazuji, že pokud dosahnete určiteho čisla populace, byvalo to 10, 12, 14 miliard oni vlastně přesně nevi, tak nejenom že všichni lide zahynou, ale všechno na Zemi zahyne. Takže rozumim, proč jsou timto znepokojeni. Matička Země ale neni hloupa. Ona povoluje těmto lidem zde přijit a přichazeji z nejrůznějšich mist.

 

GN: Nemyslíte si, vědom si života této planety, že ona ví jakou úroveň populace může vydržet a snad ji i korigovat?

DM: Ano. Růst populace zpomaluje. Počet mužskych spermii po celem světě klesa a klesa už po mnoho let. Co pozoruji, jak cestuji různymi kouty světa jako třeba Japonsko, Rusko atd., jsou ženy, mlade ženy, ktere za mnou přichazeji a řikaji: „Nemohu otěhotnět a to se opravdu snažím.“ Slychavam to stale dokola. Věřim, že Matička Země zpomaluje tento proces. Tolika už povolila vstup zde, ale proč přesně je jen čira spekulace. Sam to nevim.

 

GN: Toto vědomí, které jste studoval a které mě velice fascinuje, váže se to k té neviditelné energii ve vesmíru?

DM: Ano, opravdu se to k tomu váže.

 

GN: Jak se jí lidi naučí používat?

DM: Jak jsem již řekl, jenom 14 let mi trvalo probadat energeticke pole člověka a poslednich 6 - 7 let mi zabralo pochopit všechny koncove detaily. Toto elektromagneticke pole ma asi 4 stupně Kelvina (4 stupně nad absolutní nulou). Je to velmi slabe pole, ale je neuvěřitelně geometricke. Je tak geometricke, že je zapotřebi počitač, abyste viděli všechny ty geometricke tvary okolo vas. Když dychate určitym způsobem, tak toto pole se začne točit v obou směrech a zformuje disk (vypadající jako létající talíř) okolo těla, což je Merkaba. Jenomže to je jenom začatek. Uvnitř mozku jsou 4 různe žlazy, ktere musi byt aktivovany zaroveň, aby se toto pořadně spustilo a toho může byt dosahnuto pouze tak, že duch těla opusti mozek. Doslova ho musi opustit. Cestuje z něj pryč a přesune se dolů do srdce, do malinkateho duchovniho mista v srdci o kterem hovoři starověke narody. Takova mista jsou dvě. Jedno je velmi male a uvnitř něj, je dokonce ještě menši. O tomto se hovoři v Upanišady před 6 tisíci lety v Indii. Když se duch může přesunout zpět do srdce namisto do mozku tak pote energeticky prostupuje obraceně směrem do mozku a to se děje skrz špičku jazyka a horni patro ust. Jak to může spolu souviset? Pamatujete si, jak jsem vam vypravěl o lidskem srdci a jak z něj vyrostlo tělo? Co si myslite, že se vytvaři jako prvni ?

 

GN: Jazyk?

DM: Špička jazyka. To je prvni věc, ktera se z těla vyvine. Intuitivně pak můžete řici, že duchovni misto srdce je nějak spojeno se špičkou jazyka. Na hornim patru ust je něco co nezname. V něm je to doslova sexualni organ, ktery vypada jako vagina s klitorisem, ktery nefunguje dokud neni určitym způsobem masirovan. Pokud je timto určitym způsobem masirovan, vytvoři se mala boule a mezi srdcem a mozkem začne proudit sexualni energie, ktera jde směrem do thalamu (thalamus). Když tohle dělate, tak thalamus spusti rozniceni alfa vln ve čtyřech segmentech mozku a pokud toto trva dostatečně dlouhou dobu a alfa vlny jsou stejne nebo alespoň relativně stejne a dostatečně silne ve všech čtyřech segmentech mozku, tak šišinka mozku, což je Třeti oko, ktere je doslova očni bulvou, uzře nazelenale světlo. Vaše oči musi směřovat lehce nahoru, protože ono misto je vyše než vaše oči. Šišinka (epifyza) je duta, ma

receptory barev a směřuje směrem nahoru namisto dopředu oproti normalnimu zraku. Starověke spisy hovoři o tom jak musite třeti oko s intenzitou zahnout a vyhližet to co nazyvame Třeti oko, ale to na co koukame je podvěsek mozkovy (Hypofyza), ktery je přimo před nim. Když to takto provedeme, tak většinou

se stava je, že se objevi spirala, ktera uzavře oba organy dohromady a za nim je tam ještě dalši a pokud se spojite i s tim, tak okolo vaši hlavy se zformuje těchto 8 paprsků světla a koule se objevi okolo vaši hlavy. V tomto momentě, o čemkoliv snite ve vašem srdci se ve vnějšim světě stane skutečnym a tim myslim naprosto skutečne. Existuji lide, kteři tohle studuji – dr. James Hart, jeden z největšich mozkovych badatelů na světě toto vše prozkoumaval a byl schopen vidět, že tyto věci se opravdu ději a můžou byt vědecky testovany, zatimco probihaji – testuji proces tvořeni. Můžete tvořit vašim mozkem nebo vašim srdcem, ale mezi tim je velmi velky rozdil. Většina lidi na Zemi tvoři svym mozkem. Pamatujete si na to DVD, ktere nedavno vyšlo? The secret / Tajemstvi se to jmenovalo.

 

GN: Ano.

DM: Vydělali na tom 100 milionů dolarů. Nabadaji všechny k tomu – dělej tohle, tamto, tohle a toto a můžeš mit všechny penize, ktere chceš a všechno ostatni. Jenomže cokoliv vytvořite svym mozkem – mozek je polarizovany instrument: leva strana / prava strana; mužsky prvek / žensky prvek, tak dostanete uměrnou protikladnou tvorbu přichazejici zezadu, kterou nevidite. Takže cokoliv vytvořite, pak stejně dojdete k tomu, co nechcete a funguje to i naopak. Pokud takhle vytvořite něco zleho, stvořite i něco dobreho. Podivejte se teď na všechny ty lidi, kteři do toho spadli. Co se stalo, je, že jsou všichni u soudů, soudi jeden druheho a všechny penize drži soudy a tak to bude po cela leta, protože to je to, co přichazi zezadu. Neni to, jako když

tvořite svym srdcem. Srdce ma jeden pohled, ne dva.

 

GN: Je toto tvoření mozkem něco jako to říká to staré přísloví „Čím člověk zachází, tím také schází.“?

DM: To je karma, to je trochu odlišne. Cokoliv udělate, tak najdete stejnou věc na druhe straně, ktera s tim souvisi. Stale tvořime tim, jak cokoliv dělame, řikame, si myslime, citime - do jiste miry. Pokud tvořite ze srdce, tak nikdy nevytvořite nic, co by někde někomu ubližilo. Nikdy.

 

GN: Nezeptal jsem se vás na to období, které je na obalu vaší knihy Serpent of Light, 1949 – 2013. Proč zrovna toto období?

DM: Protože ja opravdu věřim, že to je čas - 2013, kterym neprojdeme. K jejimu porozuměni vedla dlouha cesta a dlouhe hovory s Mayi. Mayove si to take nemysli.

 

GN: To je téměř jako datum na náhrobním kameni.

DM: Tak trochu. Je tady jiste datum – 19. 2. 2013 – o kterem si myslim, že bude velice důležite.

 

GN: Když říkáte, že neprojdeme, nezačneme zase odznovu?

DM: Myslim tim stary druh existence. My se přeměnime na něco noveho a v tento den - 19. 2. 2013 - to naplno odstartuje. Navzdory tomu, že Mayove věři, že tomu tak bude mnohem dřive.

 

GN: Kdy máme od starších očekávat oznámení?

DM: Oni pravě teď toči film, ktery se bude jmenovat Shift of Ages vedeny Donaldem Handem Sariou, jenž je něco jako prezident nebo Dalai Lama celeho Mayskeho naroda, všech 440 kmenů. V tomto filmu vysvětli to, co Mayove vi a co si oni mysli, že se stane. Nevim, kdy film vyjde, ale vim, že jsou již skoro hotovi.

 

GN: Ale ono časové období podle nich končí až v roce 2015…

DM: Ano, někde tam. Nikdy mi neřekli konkretni datum. Podle Hopiů, se na obloze objevi ještě červena hvězda a tato červena hvězda, bude značit konec tohoto obdobi.

 

GN: Co bude symbolem červené hvězdy, pokud si myslíme, že modrá byla ta kometa?

DM: To nevim. Pravě nyni se v souhvězdi Orionu nachazi hvězda, ktera je těsně před zformovanim supernovy. To se může stat každym okamžikem. Až se tak stane, tak nas to ovlivni a na obloze se zformuje obrovska červena hvězda. Možna je to ono, možna ne. Opravdu nevim. Nechme se překvapit.

 

(c)2009: Rozhlasový pořad "Coast to Coast"

(c)2009: Drunvalo Melchizedek

(c)2009: Translation: Zordiaque

©2010: www.matrix-2001.cz

 

 

Pro www.cestakmedusi.cz  upravila  Majka Riama Rob. Tento článek může být dále šířen a kopírován v nezkrácené a neupravené podobě a pouze pro nekomerční účely, pokud bude připojena celá tato poznámka i se všemi aktivními odkazy. Děkuji za pochopení.

 

 

—————

Zpět



Pagerank změřil www.CZIN.eu