Co nás čeká v období 4.-10.6.2012

07.06.2012 07:07

 

Horoskop na období od 4.6.2012 do 10.6.2012

NAPLNĚNÍ ROVNOVÁHY

 

Od 7. 6. – 19. 6. je Slunce v harmonickém aspektu na Saturna, což přinese zklidnění, zpomalení, zodpovědnost a moudrost. Vše, co se v této době začne, má pevný, realistický, moudrý a stabilní základ. Je to aspekt dlouhověkosti, vytrvalosti, pracovitosti a houževnatosti. Tento aspekt překryje neharmonický aspekt mezi Sluncem a Marsem, po skončení tohoto aspektu 15.6. se ještě prohloubí působení příznivého aspektu Slunce a Saturna.

Prstencové zatmění – Venuše stojí před Sluncem

6. 6. 2012 dochází k velmi důležité konstelaci. Planeta Venuše, která symbolizuje Lásku, ženský princip a Matku Boží, se dostává před Slunce. Kdyby byla planeta Venuše větší než Slunce, došlo by k zatmění Slunce planetou Venuší. Takto se vytvoří kolem planety Venuše sluneční prstenec. Za zády Venuše stojí Slunce – archetyp muže, Božského Otce. Propojením Slunce a Venuše lze symbolicky vnímat jako zvětšený příliv Lásky, podpory ženského principu a to i díky mužské síle a ochraně. Každý z nás může nalézt a přijmout své skutečné místo a tím vytvořit své druhé polaritě jeho místo. Ženský princip v sobě objeví vlastní hodnotu, která je prožita uvnitř sebe sama a tím pádem pak může přijít z venku. Nelze to udělat opačně. V této době se zvýší důležitost Lásky, hluboké pochopení, co je to Láska a jak lze být Láskou.

Není to otázka jednoho dne. Konstelace působení probíhá od vstupu Slunce do znamení Blíženců 20. 5. 2012. Slunce jde vstříc k Venuši, která má zpětný chod – je retrográdní a tím si jdou vlastně navzájem vstříc. Retrogradita Venuše symbolizuje, že právě ženy mají v sobě najít skutečnou hodnotu vlastního ženství. Muži mají v sobě přijmout svou vnitřní ženu, srovnat si vztah k matkám – přijetí (odpuštění svých křivd) a odpoutání, které jim pomůže dospět a tím si mohou vyrovnat vztah k partnerkám a být tak rovnocennými partnery, kteří se dovedou postavit na své místo. Vyvrcholení setkání Slunce a Venuše přichází 6. 6. 2012 a doznívat bude do 12. 6. 2012.

Před osmi lety, tedy 8. 6. 2004, nastala stejná konstelace, kdy se Venuše dostala před Slunce. Po 8 letech, které symbolizují karmu – rovnováhu (sklizeň toho, co jsme zaseli), nastává stejná konstelace a příští nastane až za 115 let, 11. 12. 2117. Jakou symboliku v tom lze vnímat?

Tím, že se to děje po 8 letech, lze říci, že v roce 2004 jsme byly (my ženy) upozorněny na potřebu změny našich hodnot, přístupu k lásce, ke vztahům, k ženství, tvořivosti a Matce Zemi a symbolice Božské Matky. Zesílila potřeba návratu k ženství, nalézt své místo a opustit soupeření s muži. Proto se začaly velmi mnoho objevovat ženské kruhy.

V tomto roce se každé ženě objeví, nakolik zvládla své téma ženství, přijde sklizeň a jestli bude pozitivní či negativní, je otázkou předešlých 8 let. Nyní se ukáže pravda, jak na tom jsme. Konstelace symbolizuje potřebu přestoupit do vyššího „levlu“ (úrovně) ženství, lásky, hodnot, peněz, přístupu k životnímu prostředí, k darům Země, které se bude žít dalších 115 let.

Navrátí se Bohyně, zviditelní se ženy, které mají co říci a vykonat vůči světu. Ženský svět bude více viditelný a respektovaný, právě proto, že ženy samotné v sobě pocítí vlastní hodnotu ženství, smíření se sebou, se svým údělem, se svou silou a moudrostí. Zvýší se vliv působení Božské Matky, Matky Země. Objeví se milosti a „zázraky“, pokud si je zasloužíte a také „popostrčení“, když se odmítáte pohnout.

Vše, co se děje, je ku prospěchu, i když to na první pohled není příjemné.

Udrž si víru ve vyšší moudrost a prozřetelnost.

Přeji Vám hezký týden. Petra Nel

 

Zdroj: https://www.astrologiepetranel.cz/

 

—————

Zpět



Pagerank změřil www.CZIN.eu