Co je to bezpodmínečná láska?

20.04.2012 05:47

 

Bezpodmínečná láska

Jennifer Hoffmann

 

 

Co je to bezpodmínečná láska? Je to láska, jež je poskytována bez očekávání, že něco dostaneme na oplátku, byť třeba lásku. Je to láska, která nás vyzývá, abychom nechávali své světlo jasně svítit, a to i tehdy, když se nikdo nedívá. Je to způsob, jímž musíme milovat sebe sama, a je to ten jediný druh lásky, jenž můžeme svobodně sdílet s druhými. Bezpodmínečná láska je tou nejúčinnější silou ve vesmíru a není na ní nic slabého či bezmocného, protože jde o energii, která by neměla být omylem zaměňována s emocí lásky.


Slovo ,,láska”, které používáme, když popisujeme svůj vztah s těmi, o nichž si myslíme, že by nás měli mít rádi, nebo chceme, aby nás přijímali, je energií třetí dimenze, a tudíž podléhá všemožným odstínům, pochybám a strachům, jež jsou součástí našeho 3D světa. V emocionální lásce můžeme být slabí a zranitelní, nejistí a zmatení. Má nás někdo rád, měli bychom ho milovat, je ten někdo (anebo my sami) hoden lásky? Emoce také mají své kořeny v minulosti – milujeme na základě své karmy, emocionální DNA, historie a podle dynamiky skupiny duší. Emocionální láska je podmínečná a diskutabilní, bezpodmínečná láska nikoliv.

 

Bezpodmínečná láska nikterak nesouvisí s tím, jaké v nás druzí vyvolávají pocity. Protože jde o ,,lásku”, zaměňujeme ji mylně s pocitem. Pokud ji však vnímáme jako cosi podobného vzduchu, jenž dýcháme, stává se snazším ji pochopit a najít k ní správný postoj. Vzduch je všude, je nezbytný pro život, využíván každým a zdarma všem dostupný.  Nesoudí, nezatracuje, neomezuje a nekritizuje. Žehná životu a vyživuje ho, aniž by kladl jakékoliv otázky. Můžeme s vzduchem navázat spojení nebo nemusíme, to je naše rozhodnutí, stejně jako se další mohou spojit s námi anebo ne, a my s nimi, je to vše otázka volby.  Jestliže si však vědomě uvědomujeme, že se nacházíme na této úrovni frekvence, přitahujeme vždy ty nejvyšší aspekty třetí dimenze, neboť jsme na této úrovni.

 

Na úrovni bezpodmínečné lásky se nacházíme ve své vlastní nejvyšší frekvenci, a když odstraníme emocionální spojení, jsme otevřeni dávání a přijímání této energie. S každým nádechem přijímáme bezpodmínečnou lásku a s každým výdechem se o ni dělíme se světem.  Láska procházející naším energetickým polem nám žehná a povznáší nás.  Pokud ji svobodně dáváme druhým, umožňujeme jim s námi toto požehnání sdílet.  Když dovedeme bezpodmínečnou lásku na tuto úroveň jednoduchosti, stává se snadnou a nestojí nás žádnou námahu, a jestliže si uvědomujeme tuto frekvenci, přitahujeme k sobě také veškerou emocionální lásku, po níž toužíme.

 

Copyright ©2012 Jennifer Hoffman & Enlightening Life OmniMedia, Inc. www.urielheals.com

(Reprodukce celku českého překladu je povolena pro jakékoliv médium, pokud je připojen odkaz na původní zdroj a tato poznámka - pro www.reiki-centrumpraha.cz přeložila Lucka K.) 18. 04. 2012

—————

Zpět



Pagerank změřil www.CZIN.eu