Červencové energie

15.07.2011 00:14

Červencové energie

Jennifer Hoffman

                                                                

Červen se bezpochyby projevil jako měsíc naplněný činností. Se dvěma zatměními a slunovratem byl nějakým aspektem červnových energií zasažen každý.   Ať již šlo o nezbytný konec, vynucené uvědomění nebo životní změna, jejíž čas nadešel,  byla s těmito změnami, k nimž docházelo,  spojena účelnost, definitivnost, která nenechávala nikoho na pochybách, co se týká nezbytnosti jít jinou cestou, změnit nějaké přesvědčení nebo zvážit další možnosti. Všichni jsme se naučili lekci o očekáváních, propouštění a ukončení, které přicházely v mnoha podobách, často od těch či z toho směru, kde jsme to čekali nejméně.  A zjistili jsme, že máme-li  něco uzavřít a zahájit novou cestu, měli bychom propustit učitele, abychom byli schopni lekci přijmout. 

Červenec začíná dalším zatměním,  přičemž právě toto  vytváří efektní úvod pro nové začátky, které jsou možné, jakmile propustíme minulost.   Některé červnové události nám možná připadají nedokončené, protože neproběhlo uzavření. Avšak součástí lekcí měsíce června bylo, abychom sami sobě dopřáli ukončení, které jsme chtěli od někoho jiného. Mrzí je to, mysleli to vážně, zajímáme je,  mohlo by to bývalo být jinak? Na žádné z těchto otázek nezáleží, neboť to byla naše lekce – zda jsme schopni propustit tyto věci a záležitosti, včetně lidí, kteří omezují naši radost.  A toto propuštění možná přišlo nečekaně a my jsme na to nebyli připraveni.

Pokud se však příliš soustředíme na uzavření a konec, nedáváme dalším dveřím možnost, aby se otevřely. Bez ohledu na obtížnost lekce, je ,,skončení” často čímsi, co máme dát sami sobě, a doufáme-li, že nám je poskytne někdo další, pouze tím odkládáme nevyhnutelné uvědomění, že nový začátek, o nějž prosíme, taktéž vyžaduje konec v nějakém aspektu našeho života. Tento měsíc bude, v některých směrech, vítanou úlevou od minulých šesti aktivních měsíců, částečně i proto, že můžeme, na základě lekcí, jež jsme se naučili, začít s expanzí svých životů.

Ale není to proces přestavby, protože se všechno změnilo. Jde o nový začátek, nový start, jenž si žádá nové myšlení, odlišné energie a úplné odloučení od minulosti. Potenciál července můžeme zdržet tím, že k němu přistoupíme z pohledu minulosti a pokusíme se vše znovu vystavět z popela. K plnému využití těchto energií musíme – abychom mohli znovu objevit sami sebe - použít to, co jsme se naučili od ledna do června. Co chceme, co nás činí šťastnými, jak moc si přejeme rozpínat svou vizi ohledně svého života a jeho potenciálů?  A především, jak moc jsme ochotni si stanovit záměr a důvěřovat, že se rozvine tím nejdokonalejším způsobem? K opětovnému objevení máme tento měsíc, kdy vstupujeme do druhé půli roku 2011, velmi významnou podporu.

Cokoliv je nezbytné k tomu, abyste se dočkali svého závěru, proveďte to nyní, abyste mohli propustit minulost a vykročit do důvěryhodného a šťastného  nového začátku. Užijte si pěkný měsíc…

Copyright ©2011 Jennifer Hoffman & Enlightening Life OmniMedia, Inc. www.urielheals.com

(Reprodukce celku nebo částí českého překladu je povolena pro jakékoliv médium, pokud je připojen odkaz na původní zdroj a tato poznámka - pro www.reiki-centrumpraha.cz přeložila Lucka K.)

  

—————

Zpět



Pagerank změřil www.CZIN.eu