Beseda s Antónií Mačingovou 28.1.2013

18.01.2013 21:16

AKCE ZRUŠENA

z důvodu malého zájmu o tuto akci 

Alternativní psychologická poradna Benešov

vás srdečně zve na

Besedu s ANTÓNIÍ MAČINGOVOU

v pondělí 28.ledna 2013 v 18 hodin

Kavárna „NA SLOVÍČKO“, Masarykovo nám.102, Benešov

vstupné 190,- Kč

V podnělí 28.ledna 2013 máme v Benešově jedinečnou možnost setkat se a besedovat s Antónií Mačingovou o zdravém vaření, hubnutí a detoxikaci těla. Antónie je autorkou několika knih, kterými doslova boří mýty o stravování. Na setkání se dozvíte, jak začít zdravě hubnout, které potraviny jsou pro vás vhodné, a které vám naopak způsobují problémy - například nadýmání, bolení břicha, potíže s vyprazdňováním, aj. Zjistíte, jak snadné je projíst se do štíhlosti a zhubnout jednou pro vždy. Že nepotřebujete zhubnout? Pro vás je setkání plné užitečných informací o zdravém stravování. Možná se konečně dozvíte proč se často cítíte unaveni, jakoby bez energie, proč býváte nervozní a proč se ku příkladu abnormálně potíte... Stravování, jídelníček, zdravé vaření se týká jednoduše nás všech a mnozí už také víme, že dobře jíst je základ toho - cítit se dobře. :)

 

Knihy Antónie Mačingové:

  • Najezte se do štíhlosti
  • Zhubněte jednou pro  vždy
  • Schůdková metoda hubnutí

 

Autogramiáda:

V kavárně „Na slovíčko“ si můžete od 17 hodin uvedené knihy také zakoupit a nechat podepsat přímo od autorky

 

Rezervace a prodej vstupenek:         

Alternativní psychologická poradna, Benešov, Malé nám.1783 (relaxační centrum Sawan),

Majka Rob, tel.: 777 078 773

Vzhledem k předpokládanému velkému zájmu o tuto akci si zajistěte své vstupenky včas. Rezervace na výše uvedeném telefonu. Vyzvednout si rezervované vstupenky můžete v dohodnutém termínu  v Alternativní poradně v Benešově, případně pokud jste z větší dálky, budou vaše vstupenky připraveny před zahájením v kavárně "Na slovíčko". 

 

 

—————

Zpět


Diskusní téma: Beseda s Antónií Mačingovou 28.1.2013

Datum: 28.01.2013

Vložil: Ondřejka

Titulek: JUPÍÍÍ,

přijede a potvrdilo se, že ji nejsme jedno :-)!

—————

Datum: 26.01.2013

Vložil: Majka RIAMA

Titulek: Beseda s A.Mačingovou v BN

Přátelé, Antónie Mačingová přislíbila, že v průběhu roku 2013 přijede do Benešova představit svou novou knihu. Vy všichni, kteří jste se těšili, o úžasnou besedu tedy nepřijdete.
Alternativní poradna BN vás bude o všem včas informovat. Věřím, že zájem tentokrát bude odpovídající a setkání s Antónií si všichni užijeme.
Majka Rob

—————

Datum: 25.01.2013

Vložil: Ondřejka

Titulek: zrušená akce

Škoda, že beseda s p. Antonií je zrušena. Až teď jsem zavítala na tyto stránky a moc mě to mrzí. Úspěšně držím 28ku, vůbec nemám hlad, na jídla se těším, chutná mi to. Zdrav. problémy se lepší, také hubnu. Výborné je, že případné dotazy s Vámi p. Antónie konzultuje i osobně mailem. Není to tedy ten případ, že by si nahrabala peníze za knížky a pak už se starejte sami. Ne, ona myslí na naše zdraví OPRAVDU A STÁLE! Také doporučuji.

—————

Datum: 25.01.2013

Vložil: Eva

Titulek: Stravování s Antónií Mačingovou

Detoxikační kůru od A.Mančingové jsme s kamarádkou už několikrát držely a opravdu to funguje.Já jsem zhubla dvě konfekční velikosti a celkem si to udržuju i po skončení kůry a měla jsem spoustu energie a nikdy hlad.Pravda je,že po přečtení knížky a dodržení kůry koukáte mnohem víc co si dáte na talíř a co vaříte.Spoustu jídel od ní vařím normálně(chutnají i dětem) a je to zdravý. Opravdu doporučuju.Eva

—————



Pagerank změřil www.CZIN.eu