Astrologie na období 6.-21.8.2012

09.08.2012 10:03

 

Horoskop na období od 6.8.2012 do 21.8.2012

 

Slunce vstoupilo do znamení Lva, to znamená, že přichází téma cesty srdce, pokory a zkoušek pýchy a sobeckosti. Budeme prověřováni, jak jsme na tom se sebestředností, pýchou nebo schopností jít cestou srdce, síly, tvořivosti a hravosti. Stále mějte na paměti, že je skrze Vás tvořeno, a tím se vyvarujete propadnutí do sobeckosti a vyvyšování svých schopností. Pozor na snadné propadnutí pocitu, že “jsem lepší než ostatní”. To je zkáza Lva, propadnout do samolibosti a přecenění, protože co bylo dáno, bude odebráno. Pozitivem Slunce ve Lvu je navrácení radosti a hravosti do života. Snadněji si uvědomíte, že život je tvořivá hra a pak si jej více užijete.

 

Harmonický aspekt mezi Sluncem a Marsem, Saturnem symbolizuje příliv energie, odvahy, tvoření a pracovitosti. Saturn dodává moudrost, praktičnost a střízlivost. Vše, co se v této době tvoří, má reálný a praktický základ, podložený moudrostí a pokorou. Důležitá je odvaha a optimismus, pokud se necháte zahltit obavami, tím se konjunkce projeví spíše jako brzdící.

 

Saturn v konjunkci s Marsem ve Vahách značí váhavou a možná až příliš pasivní energii. Objevuje se sklon: “… raději nic neudělám, tím nic nezkazím”, nebo pesimismus: “Stejně to špatne dopadne”. Konec Lva 18. – 21.8., kdy se Slunce dostane do kvadratury s Černou Lunou, buďte opatrní. Objeví se osudové události a silné emoční prožitky, zabarvené žárlivostí, lpěním, nejistotou a sobectvím.

 

Hvězdy jsou vám nakloněny a je zbytečné posilovat mysl informacemi o energii každého dne, kde pomíjivá Luna vytváří harmonické i neharmonické aspekty, které se projeví v našich náladách. Naslouchejte především svému srdci.

 

Láska:

Venuše vstupuje 7. 8. do znamení Raka, tím dostane více zabarvení prožitkové, romantické, něžné a citlivé. Opouští se intelektuálnost v citech, porozumění a touží se více po silných citech, romantice, hlubokých láskách a oddanosti. Příjemně ovlivní Venuše znamení Raka, Ryb, Štíra, Panny a Býka. Na poblouznění, růžové brýle či nespokojenost v citech by měli být opatrní Berani, Kozorozi a Váhy.

S Láskou Petra Nel

 

 

Zdroj: https://www.astrologiepetranel.cz/

 

 

—————

Zpět



Pagerank změřil www.CZIN.eu