Astrohoroskop na 9-15.7.2012

12.07.2012 18:59

 

Horoskop na období od 9.7.2012 do 15.7.2012

Rozjímání

 

Slunce se dostává do kvadratury se Saturnem (do 21.7.). To znamená, že po hektické a chaotické době přichází zastavení. Symbolika Saturna je zrání, které přichází skrze zodpovědnost, pokoru, skromnost. Tím, že je mezi Sluncem a Saturnem napětí, objeví se překážky a komplikace, které nás mají zastavit nebo alespoň zpomalit. Proč? Je potřeba jít více do hloubky a rozjímat. Jen tak se dá konat s moudrostí a zralostí. Přijetím překážek a komplikací člověk v sobě rozvíjí pokoru. Podívejte se na to, co vám zastavení přináší, protože v překážce je skryt přínos, dar. Je to dar zralosti.

Pokud budete brát překážky jako nemilosrdný osud, pak se mohou v této době snadněji objevit strachy, pocity skleslosti a utrpení. Záleží na vás, jak se na celou situaci podíváte. Ve skutečnosti je Saturn ochranná pomoc při silném aspektu moci a ega, což je kvadratura Pluto s Marsem (do 27.7.) a s ní přichází chtíč, touha, moc, manipulace, agresivita, nenávist, touha po moci a ovládání. A dalšího aspektu opozice Marse a Urana (do 27.7.), který může přinášet právě zbrklost, zbytečné riskování, nepozornost, napětí a stres. Právě zpomalení Saturna vám může dát rozvahu a stabilitu.

Příznivý aspekt od Jupitera k Marsu podporuje zvládnutí a možnost poučení se. Vše, co se stane, je ku prospěchu a k zisku. Zůstaňte v důvěře a dovolte si více odpočívat a rozjímat. Pokud se budete cítit slabí, pak vám může v této době pomoci oblečení černé barvy. Přirozeně v této době odejdou věci, které již ve vašem životě nepřinášejí žádný užitek. Vše, co jste již přerostli a pochopili, může odejít. S láskou a pochopením to opusťte.

 

Poklidný týden. Petra Nel

 

Zdroj: https://www.astrologiepetranel.cz/

—————

Zpět



Pagerank změřil www.CZIN.eu