Astro pro období 22.8. až 2.9.2012

30.08.2012 10:43

 

Horoskop na období od 22.8.2012 do 2.9.2012

 

Slunce vstupuje 22. 8. v 18 hodin a 25 minut do znamení Panny. Symbolika Slunce v Panně je touha po dokonalosti, preciznosti a analýze. V době, kdy Slunce prochází znamením Panny, nás nejvíce bude zaměstnávat pořádek. Potřeba udělat si v životě pořádek. Když se podíváte, jaké je to období v přírodě, pak to můžeme nazvat “uskladňováním”. Jak zhodnotíme, uložíme a uskladníme to, co jsme do této doby získali? Musíme nejprve vše roztřídit: co se hodí ke skladování, co se hodí k okamžitému zpracování a co je na vyhození. Přesně tak se bude analyzovat, hodnotit a třídit. Neujde nám sebemenší detail.

 

Slunce se hned v začátku dostává do opozice s Neptunem (22.8. – 27. 8.). To symbolizuje sklon ke zklamání, nejasnostem a přecitlivělosti. Možná si nebudeme vědět rady, co s tím vším. Co se vlastně po nás chce? Apatie a nechuť může přinést spíše hledání problémů než jasnou analýzu. V této době nevidíte život reálně.

 

Vzápětí to začne jistit harmonický aspekt od Pluta 26. 8. – 2. 9. Projeví se více síla Ducha, vnitřní síla a to přinese více jasnosti a odhodlání. Tento aspekt podporuje udělaní zásadních kroků.

 

23. 8. Mars vstupuje do znamení Štíra. Naše energie a konání je intenzivní, dramatické až destruktivní. Půjde se až na hranici možností. Zvyšuje se působení nízkých energií, jako jsou pudovost, chtíč, zákeřnost, nenávist. Na nebi se objevuje velmi zajímavý úkaz: Mars se dostává nejblíže k zemi a to se objevuje pouze jednou za cca 2 000 tisíce let.

 

Mars je planeta boje, válek, ničení, dobývání, agrese, vzteku, chtíče a ega, ale je také symbolem válečníka, bojovníka, rytíře a milence. Proto když se planeta přiblíží více k Zemi, zintenzivní se její vliv a v nás se snadněji zaktivují archetypy vlastního Marse. Proto se nedivte, že na povrch se mohou dostat pocity, o kterých ani netušíte, že je v sobě máte. Když se tak stane, jen to přijměte: “ Ano, i tento pocit v sobě mám. Já se rozhoduji teď konat jinak!” Není důležité, co se Vám stane, je důležité jaká reakce na to je! Situace se budou dít a pokoušet Vás, proto je důležité tomuto pokušení nepropadnout a uchovat si v sobě lidskost a víru.

 

Mars ve Štíru má v sobě též pozitivní pól a harmonické aspekty od Neptuna a Pluta jsou ve velké podpoře a to podpoří silnou schopnost transformace, proměny a přerodu. Díky překročení negativních sil Marse můžete získat dar přerodu a transformovat vlastní syrové energie destrukce. A pak pocítíte pozitivní moc – schopnost své vůle, dotknete se vlastní nekonečné síly – síly Ducha. Můžete vystoupit z karmických “pout“. Doba působení 23. 8. – 2. 9. není náhodou. V tyto poslední dny je také Černá Luna v Býku, v protilehlém znamení Štíra.

 

Černá Luna je v konjunkci s Mínusovým uzlem a to značí, že se budeme dostávat do situací z minulosti. Zopakování podobných situací vede k tomu, abychom se zachovali jinak a tím se uvolnili z negativní karmy. Proto se v této době mohou dít i kuriózní situace. (Může to probíhat i už jen ve snech, vhledech, kdy se navrátíte do minulých zkušeností.) Téma, o které jde, je lpění, nenasytnost, závislost, prázdnota, přehodnocování jedné polarity nad druhou – materialismus nebo duchovno. Polarita, která je u Vás podhodnocována, tak ta Vám přijde “dělat” problémy. Tím pádem ji musíte uznat a dát ji hodnotu. Ale na druhé straně také přestat lpět! Doba působení 1. 9. – 11. 9.

 

12. 9. 2012 Černá Luna vstupuje do znamení Blíženců a tím nastává jiné karmické téma, které nás bude provázet po dobu 9 měsíců. Vysvětleno bude příště.

 

Láska:

Venuše v Raku se odpoutává od Urana, který zintezivňoval prožívání a výkyvy v lásce. Venuše se dostává od neděle do aspektu se Saturnem, což přináší ochlazení vztahů, starosti s láskou a větší potřeba být o samotě. Hlavně ženy mohou více pociťovat nenaplněnost ve vztahu a osamělost. A také ty ženy, které jsou samy. Takže je to vlastně jedno, jestli žijete v partnerství či solo, protože výsledek je stejný.

Udržujte si a upevňujte v sobě víru a důvěru. S Láskou Petra Nel

 

 

Zdroj: https://www.astrologiepetranel.cz/

 

 

—————

Zpět



Pagerank změřil www.CZIN.eu