Arkturiáni - Splynutí s Gaiou

03.08.2011 17:00

Arkturiáni - 7. Krok 7 - Křišťálový chrám - Galaktický střed

21. února 2011 v 15:20 | Jiřina Miltech Kira
 
Splynutí s Gaiou
 
Existuje bod na vašem chodidle, blízko středu vaší nohy, který je výjímečně citlivý na pole mé Země. Takže už chůzí po mém povrchu můžete vědomě spojovat své magnetické pole s mým. Pokud si lehnete na zem, umožníte celému svému tělu, aby se vědomě spojovalo s mým magnetickým polem. Díky tomuto vědomému spojování se s mou planetou, můžete sdílet svou stále rostoucí frekvenci se mnou tak, jako já sdílím mou s vámi.
 
Také můžete splynout, osoba s planetou, prostřednictvím dvou žláz vašeho mozku. Hypofýza známá jako Žláza Myster, protože je Kontrolní Věží celého vašeho hormonálního systému, je umístěná uprostřed mezi vašimi očima ve středu vašeho čela. Tato žláza obsahuje vaší vrozenou schopnost poznat, kde je skutečný sever a spojuje vaši vyšší vizi Nové Země s mou.
 
Druhá žláza je šišinka mozková (epifýza), která je umístěná víc vzadu ve středu vašeho mozku. Úlohou vaší epifýzy je přijímat vzorce střídání dne a noci a nárůst a pád sily geomagnetického pole Země. Tyto dvě žlázy pracují v souladě nejen proto, abyste otevřeli své Třetí oko, ale také abyste sloučili své osobní vědomí s mým planetárním vědomím.
 
Moje Schumannova Rezonance roste na 13 Hz a zrovna tak vaše. Rezonance 13 Hz se nazývá Nulový Bod, frekvence Bezpodmienečné Lásky a vířivých vĺn. Právě v této rezonanci Nulového Bodu se polarity třetí dimenze spojí do středového bodu Jednoty s PŘÍTOMNÝM OKAMŽIKEM JEDINÉHO. Jakmkile my, lidé a planeta, dokážeme rezonovat na stejné frekvenci jako vířivé vlny z Galaktického Středu, můžeme maximalizovat svou moc vytvořit Novou Zemi založenou na Jednotě, Míru a Bezpodmínečné Lásce. Vytvoříte náhled do páté Dimenze anebo vzplanutí Světelného těla a Země páté dimenze? Volba je na vás. VY jste tvůrci.
 
Společenské změny
 
Komě velkých planetárních změn, začali i obrovské společenské změny. Stále víc lidí dokáže slyšet svůj vnitřní hlas skrze ty, kteří žijí ve starém paradigmatu oddělenosti a moci nad druhými. Tento vnitřní hlas je jejich Mutlidimenzionální JÁ, které šeptá, "Zasloužíš si žít šťastný naplňujúcí život. Zasloužíš si BÝT nejvyšším vyjádřením svého JÁ a tvořit život naplněný Mírem a Láskou." Takže ti, kteří těžco dřeli a dlouho trpěli ve starém paradigmatu, se sjednocují s dalšími, aby vytvořili realitu založenou na paradigmatu (přístupu, pozn. prekl.) jednoty a tvořivosti.
 
Vy, členové lidstva, se začínáte probouzet do Pravdy, která prostvítá skrz závoje iluze. Vy víte, že jste bratři a sestry celého lidstva. Nepřejete si vést války, ani odpracovat své životy. Prostřednictvím vašeho internetu okamžitě komunikujete se svými spřízněnými lidmi po celém světě. Všechno, co se stane kdekoliv na planetě, je okamžitě každému odhaleno. Lži, které se skrývaly v "oddělených lidech" a "vzdálených krajinách" jsou nyní lehce odhalitelné, aby je všichni viděli.
 
Navíc, vaše problémy už nejsou osamocené, nejste na ně sami, protože víte, že každý trpí na základě stejných globálních problémů. Nepřítel má teď tvář a ta vypadá přesně jako vaše. Proto se po celé zeměkouli lidé spojují a pracují jako kolektivní vědomí planety Země, aby našli řešení toho, co bylo kdysi neřešitené. V této jednotě je velká síla. Ve skutečnosti jak stále víc lidí ovládá své čtyřdimenzionální vědomí, tato jednota s veškerým životem se rozšiřuje, aby obsáhla mé čtyřdimenzionální Elementály Země - Gnómy, vzduchu - Sylfy, ohně - Salamandry a vody - Undiny.
 
Vložte to do Koridoru
 
Drazí Pozemšťané, chci vám říci, že jsem na vás VELMI hrdá. JA, Gaia, vám doporučuji, abyste každý nevyřešený problém, individuální i kolektivní, vložili do Koridoru. Tímto způsobem můžete lépe přijmout a uvolnit to, co nemůžete změnit. Je důležité, abyste pokračovali ve své proměně osvobození od minulosti. Nemůžete víc zatěžovat své vědomí žádnou osobou, místem, situací ani věcí, která snižuje vaši rezonanci pod Bezpodmínečnou Lásku.
 
JÁ, Gaia, potřebuji, aby mi členové Týmu Planetárního Vzestupu pomáhali udržovat naši planetární vibraci soustředěnou na Proud Bezpodmínečné Lásky. Uvnitř tohoto Proudu můžeme snadněji začlenit vířivé vlny z Galaktického Středu, aby zesílily planetární tvořivou silu. Můžeme pak zprostředkovat tuto nesmírnou tvořivou silu ven do kolektivu, abychom přispěli ke tvoření reality založené na Jednotě a Lásce.
 
Prosím, opusťte všechna dramata a zátěže vašeho třídimenzionálního života bez hněvu nebo posuzování. Uvědomte si, že jste někdy i vy byli dětmi a chovali jste jako děti. Nyní, milovaní, nabýváte zralosti svého pravého, Multidimenzionálního JÁ, které současně vnímá a prožívá třetí, čtvrtou a pátou dimenzi. S probuzením této přirozené schopnosti se stanete vůdci, kteří doprovázejí všechna stvoření na mé planetě do vědomí a reality Země páté dimenze.
 
Neohroženě pokračujte ve svém každodenním životě a vězte, že jste na vrcholu velké proměny, zatímco se nadále těšíte pohodlí toho, co vám je známé. Zůstaňte ve středu svého JÁ, ve středu Koridoru, v středu svého věčně se rozšiřujícího vědomí a ve středu Bezpodmínečné Lásky. Právě v tomto středu se my, lidé, planeta, Sluneční soustava a Galaxie povezeme na vířivém proudu z Galaktického Středu Domů do naší nové reality.
 

(PS: Prosím venujte jeden alebo viac Pozemských dní pre začlenenie svojho procesu do osobného aj planetárneho tela. Týmto spôsobom zdieľate svoje skúsenosti s Gaiou, aby ste pomohli pri planetárnom Vzostupe a umožníte Gaii zosilniť váš proces Jej veľkou Láskou a Súcitom.)
 
(Boli použité stránky Carl Callemen, Sol Luckman, Barry a Janae Weinhold, PhDs. David Wilcock, NASA a Space.com)
zdroj: erra.blog.cz 

—————

Zpět



Pagerank změřil www.CZIN.eu