"ANKETA O ŠTĚSTÍ" - zapojte se i vy!

28.02.2013 12:22

 

"ANKETA O ŠTĚSTÍ"

pořadu Mezi nebem a zemí na rádiu Sázava 89,3 FM

Formulář pro vaši rychlou odpověď najdete pod článkem.

 

.....co je štěstí? Co pro vás znamená štěstí a díky čemu jste štastní?

Ráda bych, abyste se podělili o to, co je pro vás štěstí a nebo co vám přináší štěstí a napsali mi o tom. Inspirovala mě k tomu moje kamarádka a knížka, kterou mi půjčila. V této knize, většinou starší lidé předávají svou moudrost, které dosáhli během svého života a sdělují, co je třeba mít, objevit nebo zažít, aby váš život byl šťastný.

 

Podle mě patřila dosud moudrost ke stáří a zkušenostem. Může to být nyní úplně jinak. V této době,kdy se vše mění, stará dogmata a vzorce přestávají fungovat, hroutí se a pomalu odcházejí, tak v této době mohou moudrost projevit všichni lidé a to bez věkového omezení. To znamená, že například už i děti nebo mladší generace dobře ví, co nám může přinést štěstí a co to znamená šťastně žít.

 

Proto oslovuji a ptám se vás všech – Co vám přináší štěstí? Co potřebuji k tomu, aby můj život byl šťastný?

 

Podělte se o své Poznání, přátelé. Příložitost k tomu máte

od dnešního dne, tj. od 18.2.2013 do 30.června 2013.

V tento den bude "Anketa o štěstí" uzavřena. Přes prázdniny projdeme a roztřídíme všechny vaše odpovědi. V září vás, přátelé, seznámím s výsledkem "šťastné ankety".

 

V tuto chvíli netuším, jak moc odpovědí bude a jak hodně se budete dělit o své štěstí….ale chtěla bych autory těch nejpůsobivějších zkušeností, moudrostí a příběhů zkontaktovat, osobně poznat, případně pozvat ke společnému vysílání. Mám také v plánu Společné setkání, kde si své zkušenosti a radosti budete moci vzájemně vyměnit, vzájemně se poznáte, vzniknout možná i nová přátelství…. Ráda bych, aby patronem tohoto setkání byla také nějaká známá osobnost a tuto osobnost pozvu na toto Společné setkání. 

 

Vize je to báječná, ale  bez vás to nepůjde, milí posluchači a přátelé. Vše je nyní na vás - na tom, jak se zapojíte do hry – ankety – průzkumu – a jak hodně budete psát a sdělovat své zkušenosti, postřehy, poznání o tom – Co vám přináší štěstí? Co potřebuji, aby můj život byl šťastný?

 

Odpovědi a příspěvky pište písemně a to buď

  • využijte formulář pro vaši rychlou odpověď dole pod článkem.
  • e-mailem – majka@cestakmedusi.cz nebo
  • dopisem na adresu mé Alternativní poradny v Benešově tak tedy: Alternativní psychologická poradna, Majka Rob, Malé nám.1783, Benešov, PSČ 256 01 
  • osobním doručením na adresu poradny

 

Náležitosti odpovědi na anketní otázku - Co vám přináší štěstí? Co potřebuji k tomu, aby můj život byl šťastný?

  • vaše jméno a příjmení
  • místo (město), odkud píšete
  • kontakt na vás (pro zpětnou vazbu, pokud si to přejete)
  • odpověď - příběh, zkušenost, poznání, vlastní moudrost....
  • pod jakým jménem uveřejnit váš příspěvek - např. jen křestní jméno, atd.

​​Tím, že zašlete svůj příběh, zážitek či poznání, jako odpověď na anketní otázku, vyjadřujete souhlas s jeho uveřejněním. Na vaše přání mohu jako autora uvést  pouze křestní jméno, případně pseudonym.  

 

V každém díle MNZ vás budu o průběhu ankety informovat, vždy znovu zopaku o čem je, ale věřím, že i vy sami začnete šířit tuto "štastnou anketu", protože štěstí není nikdy dost. Naopak špatných zpráv, vizí a strachů je stále dost a dost. Těším se na vaše dopisy, moudrá slova a písmenka plná štěstí a lásky...

Majka RIAMA Rob

 

—————

Zpět


Odpověď na "ANKETU O ŠTĚSTÍ"

Vyplňte prosím níže uvedené údaje:



Pagerank změřil www.CZIN.eu